z freedimu kromě amnézie ještě 2 silný hudební zážitky: Nitro Mahalia a BOLLO!!!
bugrr
30. 5. 2005, 08:57
To ty kuci z Dragona jako na těch pivních slavnostech roznášej pivo nahoře bez, nebo co ?%;§
Old "Urquell" Sudpiva slipy@praha.cz
30. 5. 2005, 08:45
no voe, a já musim v tomhle přirozeně pozesranym Lanškrouně víceméně studovat, no neni to krása?
BuFt
30. 5. 2005, 08:35
bez vohledu na dojmy z free dim festu, na kery este dojde, je tu hlaska dne od medvidka: PROMOTERUV HNEV
007
30. 5. 2005, 00:54
WOSINA Z PRDELE VOE?
Äsimärä srpücü@hniloba.FET
29. 5. 2005, 19:10
Dragon je Česká rocková skupina z Lanškrouna. Vystupujeme s vlastním programem převážně v klubech, na festivalech, pivních slavnostech, moto srazech, nebo jako předkapela předních rockových skupin (Kabát, Doga, Turbo, Krucipusk, Alkehol, Katapult, Tublatanka…). Vitální program skupiny je postavený na originálních skladbách, které poutají pozornost výraznou melodickou linkou, nadrzlými texty a dravými, dobře pamatovatelnými refrény. Fandové si nás zařadili do škatulky "východočeský Kabát". Zájemcům o koncert rádi zašleme demo CD, stačí napsat.
pepa "vojtek" duspiva kabat@vychodnicechy.cz
29. 5. 2005, 18:07
A sem doma. Hlava jak střep, propocenej úplně všude. Mám dost, ale stálo to za to. Jako ostatne vzdycky. Jen by si mel Bour hlidat ty svy tancechtivy zenstiny. Aspoň, že tomu školilákovi, že sem u Humpolce ukázal, kdo je král dálnic. Letošní pětka:
1. Bugrr, Bugrrr a jeste jednou Bugrrrr. Speaker, vykladač historie a konzumátor č.1.
2. Kombinace jeleniho stejku u Švejka a Bollo nema chybu.
3. Žirafí dilemma, dílo mystifikátora Pepého von C: Mlékař Dan nebo bubeník Dan???
4. Děsivá jistota po loňském nahlodání: Voni si to disco fakt užívaj!!!!
5. Kde byli všichni ti, co tvrdí, že PM2 jsou lepší naživo než z desky?
Na letošním FDF asi ne. Jak praví klasik: "Hovno máš, Meyere, hovno!"
Oxymoron
29. 5. 2005, 17:36
kdypak probehnou letos Bysice?
Loni to bylo moc moc dobre..dik!
karfi
29. 5. 2005, 17:24
To Torr: Ha, trefa do černýho!!! Střední škola, no jasně voe. Budu rád jestli jí v úterý dodělám___Na domácí ůkoly seru a pomoct sem chtěl s vinilem Esmeq za kterej sem ti už dal Výbor Veřejnýho Blaha... Sem myslel že to jako vyměníme, ale asi je to oximoron. Právě§§§§§§§§§
Äsimärä srpücü@hniloba.FET
27. 5. 2005, 20:11
to: mty 27. 5. 2005, 10:06, myslel sem, že se to bude (i)menovat Project Manhattan, kamarád zase říká, že by to měl bejt Jose Alvarez... :-) Tag nevim, bude to asi Project Manhattan/Jose Alvarez, ta stránka je fakt tribute, ale slovo polvo má i jiný významy, já to třeba našel na obalu nějaký čokolády - něco jako smetana - a fakt mě to potěšilo, protože je to opravdu hudební smetana mixlá ale fakt kyselým citrónem, ale fakt to nejsou oni, já to tam du nadepsat :-))
P_ polvo@email.cz
27. 5. 2005, 15:22
jak michas? si delas prdel, ne?
technohihpop a reggae??
27. 5. 2005, 14:12
micham voe technohihpop a reggae, tak dou ememka k ledu, neserte
abuch
27. 5. 2005, 13:48
šak je vedro, nééééé?
kapitáni gramofonovýho průmyslu
27. 5. 2005, 11:36
jak u ledu? si delate prdel, ne?
deska emems u ledu??
27. 5. 2005, 11:25
Zoncna rumpluje jak sviň, náš bronx voní novotou a pokropeným chodníkem, dodržovat pitný režim se vyplácí, do Tábora cesta dlouhá a křivolaká, ale přez to všechno: v sobotu to roztočíme, drahoušku.
ecolier štatl@sernacajzly.kom
27. 5. 2005, 11:07