1)Luďa v kokpitu Vanu hraje si s dvouma rozdělenejma klíčema vod ZK, dí: Safra nemáte někdo kroužek? Filda: Já mám, každej den od čtyř po práci.
2)Notor v Metropoli na Fildu: byls nekdy v alko léčebně? Filda: NE! Takže ještě 4.
sledovač keců
2. 6. 2005, 12:13
presne tak chlapi - jak rika Old Sniper. vzdyt jde jen o jednu debilni kapelu. budte v klidu.
admin
2. 6. 2005, 12:11
Hele vy dva - alias PIPER a VIPER, tohle už je hovno romantika
Old Sniper laser@scope.bum
2. 6. 2005, 11:58
jak praví jedno moje oblíbené ani ne tak přísloví, jako spíše účaří (původem z mongolska): "jeřáb zůstane jeřábem, jaro střídá zimu."
nirvana
2. 6. 2005, 11:57
hele piper, co máš za mobil? nejakou mrdku... tipuju SE T630. SE bych do ruky nevzal, fakt sorry.
hra na pravdu
2. 6. 2005, 11:46
brno, brno, buzerantu plno
pipere, pipere
2. 6. 2005, 11:26
piper voe, ty fakt radsi uz nikam nic nepis. po tom, co si predved na musiczone si se vyblil tady a fakt se zacinam stydet, ze se ti libej SR kapely. bohuzel voe nanoruovi nesahas ani po kotniky. fakt bych radsi mlcel, bejt tebou. di si honit pero u deloused.
viper
2. 6. 2005, 10:29
doporuceni nejakyho UDG je mne u prdele,kvuli nemu nezacnu ani neprestanu kohokoliv poslouchat.MV se mi libi, a ony onanisticky sola a blaboleni mi neprijde vubec zbytecny a pokud mam na to zrovna naladu,tuhle desku si proste pustim.A je mi u prdele jestli sou sjeti,kudrnati, plesati, dementni ci genialni.stejne tak jako vy.apropo, jakkoliv mam rad vecinu kapel ze SRR, pitoma mi prijde Deverovka, takze do Inkvizice s nima
blbej
2. 6. 2005, 07:47
anebo taky leží malej kudrnáč ve vaně a zazvoní na něj pošťák...
mv
1. 6. 2005, 23:37
to ses vedle, moulo, jelikoz cela latino salsa je tak kontaminovana jazzem, az to hezky neni - a ani to neni dostatecna omluva za pochybnej artrock. nanoru mel proste vyjimecne pravdu.
jebáš
1. 6. 2005, 21:41
Ps:Oni tvrdí,že jsou ovlinění spíše Salsou a dalšími Latino prvky,páč jsou z El Paso,a de to na albu slyšet,to jen další z mnoha autorových pičovin.
Piper
1. 6. 2005, 18:43
No to jste fakt radši měli jen napsat:Mars Volta je sračka. Takhle autor akorát dokazuje,že ví h..., Jak mám dost kapel ze S.R.R rád, nezbývá mi než napsat,že nic tak geniálního jak Deloused v životě neudělají,prostě na to nemají. Když to člověka nebaví, tak ať to neposlouchá, ale ono to bude spíš tím ,že na to někdo nevyzrál.Někdo nerozdejchá Guapo,někdo Fantomase,někdo zase M.V,tak to holt je.Tak se tady zbytečně neztrapňujte a běžte si poslechnout Spartu bez kytaristy,kterej taky pochopil,kdy se lámou další dějiny rocku.
Mimochodem,v Rock and Popu je M.V. právě zkritizovaný Nanorem. A stejně tak jako vy se oháníte,že M.V. doporučujou UDG,tak vy tím pádem souhlasíte s Michalem Nanoru.Což je myslím daleko horší prohřešek :-))))
Prosím o blbost,ať je to potvrzený!
Piper
1. 6. 2005, 18:41
to inkvizitor: hezkej dárek na den dětí (deště) + souhlas!
mars franta
1. 6. 2005, 17:54
Inkvizice je krasna a mluvi mi cele z srdce, jako bych to napsal sam.
abu
1. 6. 2005, 16:37
Hahaha, delas si legraci, ty ubozaku, vid? LUNGFISH? Vzdyt ty hrajou 20 let dokola tri akordy. Jdu si pustit Mars Volta a precist neco od Kafky, je mi te lito.
chudaku, fuj!
1. 6. 2005, 16:07