Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
to inkvizotor: "nebo je to tim, odkud je" hele, ja nejsem nejak chytlav na to, ze jsem ze stejnyho regionu a jeste min minim obhajovat njakeho krajca... jen sem toho nazoru, ze v tom, byt kokotem, ci sulinem, nehraje roli zemepisna sirka jeho puvodu a myslim si, ze stejne tak jsou i radobyintelektualni picusove, kteri svymi kecy muzou okouzlit leda tak nactiletou micu nekde na ujezdu treba... jinak... ostrava okoli vs. praha mi prijde jako ten nejdebilnejsi dlouhodoby match tehle republiky......
krichard helevole@karvina.cz 10. 6. 2005, 11:02
hele, prave sem taky kouknul do sekce inkvizice a nechapu...to sou nejhorsi (nejvicprimocarenegativisticky) meily od anonymnich zhreznejch dopisovatelu?
negathor xlesp03@vse.cz 10. 6. 2005, 09:50
jsem ten vtip nedal, vůl!
lion kong 10. 6. 2005, 08:11
Tak a sem v práci, kolovala tady fáma, že nějací zaměstnanci chodí na 06:00 a je to pravda......teď mi vypad vospalek velikosti ruského výročního rublu s Leninem.
Old Alarm-clock pasta@nazuby.cz 10. 6. 2005, 06:25
aspoň že už víme, kdy je letošní SRSS
ihwc 9. 6. 2005, 23:39
hezkej pokus. az na to, ze tohle neni adresa waawe.
sherlock 9. 6. 2005, 23:20
inkvizice - trapas ....zruště to a probuďte se
waawe waawe@post.cz 9. 6. 2005, 23:09
jedno starší, ale stále aktuální - a dá se říci osvěžující - přísloví z apalačských hor praví: "grizzlyho moč do úst vpraviti, bouřková mračna celý týden kaditi."
rudý oblak 9. 6. 2005, 19:14
Pokud žiješ v Kanadě, tak nepochybně víš, že grizzly se píše s měkkym "i" po "r" (a to v ČR i v Kanadě). Děkuji za pochopení.
torr 9. 6. 2005, 16:21
Ja ziju v Kanade 22let a jezdim jak na sever Ontaria, tak do B.C i Alberty. Tyhle zvirata tady zijou a byva tak rocne par incidentu. Letos uz asi 4 coz je nejak moc. Byva to vetsinou z jara kdy matka vyhodi mlade ven. Ti jsou z toho zblbli a delaj neplechu. Je treba dbat o cistotu taboriste a uchovavat jidlo tak aby nebylo citit. Ja jsem videl medveda jen 2x a to vzdy odesel. Vse je v lidech jak se chovaji. Kdyz delate hluk, cernej medved vetsinou utece. Neni to tak jednoduchy se k nemu dostat.
Honza Kratochvil jekes@sympatico.ca 9. 6. 2005, 16:14
Třetí BLBOST ještě nikoho nezabije... a jedeme dáááál

...až přijdu na to kdo to tam pořád dává §",´*/(-+!!!???
Old Blbec mates.zavináč.treska 9. 6. 2005, 14:21
Ondru Jezka za "to" zatratil i samotnej velkej Silver Rocker
drška 9. 6. 2005, 14:06
Neni Ježek jako ježek, některý se jmenuje Pečenka-ňodalM.
A proto oba dva do klece ;-)
Old Foglar rychlej@čip.P4 9. 6. 2005, 14:00
Pro podavatel: Ondru Jezka za "to" zatratil i samotnej velkej Silver Rocket jestli si dobre pomatuju!!!
ochrance zvirat 9. 6. 2005, 13:42
Jo klub v parku je ten vedle vlakovyho nadrazi - nelze minout.Leda by ses ozral uz ve vlaku a prejel az do Stramberka kde by te vyhodili a zustal bys tam stat jak strambersky truuuba ! See ya tomorrow !
bug 9. 6. 2005, 13:05