Silver Rocket

Jméno: Email:
Tak a je tu zas-ráno jedna hokejová říkanka z letošního Play-off : SPARTÁÁÁ, SPARTÁÁÁ bůůůzerantůůů partááá......LENÉÉÉR, LENÉÉÉR bůůůzerantůůů trenééér.
Old Bříza topol@filip.cz 3. 6. 2005, 08:07
prazaci, curaci
apropo 3. 6. 2005, 06:59
brno brno buzerantu plno
pardubice pardubice buzerantu jeste vice
mars volta je blbost 3. 6. 2005, 01:07
Piper: ty voe, vždycky když se někde ukážeš, tak je s tebou strašná prdel, chlape ... na to abys moh poslouchat art rock nepotřebuješ bejt vyzrálej vole, vyzrálej potřebuješ bejt na to abys přežil poslech splitka climatizado a with love, ale rozhodně ne na tohle ... a jestli má někdo afro anebo je sjetej mi je taky jedno, ale třeba to druhý o něčem docela vypovídá ... a když už seš tak vyzrálej na art rockový pecky jako mars volta, tak se divím, že se zahazuješ s poslechem vypsaný fixy a podobnýho big beatu ... no ale já tomu hovno rozumim, nejspíš si asi pudu pustit nějaký neinvenční emo a vypálim přitelkyni nějakou další kompilačku, jak si mi při tvý poslední exhibici na musiczone doporučoval ... měj se bájo a užij si to šestadvacátýho v práglu
Lilac 2. 6. 2005, 20:04
Jaky by teda mely bejt ty ZASVECENY SOUDY, pokud mozno jeste NEKATEGORICKY?
jimmy 2. 6. 2005, 18:19
Cela causa mv na tomhle foru je spis o vlivu kontextu na vnimani muziky. Pro nekoho je silnejsi, nekdo to neresi a chodi spokojene s walkmanem po meste. Treba jen do doby kdy zvi. Pro me osobne drogy ani kudrnatost nejsou prekazkou a comatorium mam rad. Treba bude koncert posledni, kdy si jejich muziku pustim; anebo na druhou stranu. Tam clovek pozna dost. Kazdopadne mi prijdou veskery nezasveceny kategoricky soudy dost ksmichu.
john 2. 6. 2005, 18:10
Já myslím, že vohoblovaný prkna vod Godheadsilo jsou jedině správný a vyzrálý posluchači by do lesa na večer vůbec neměli chodit...
mty 2. 6. 2005, 17:24
zupa!
se těšim 2. 6. 2005, 17:21
Vole já pro tebe hlavně mám ty karp a godheadsilo + jedno čekvapení, takže budeš mít zas prken haldu, strejdo.
víš kdo 2. 6. 2005, 16:13
.. mno já vůbec obecně tak nějak tu hudbu nesnášim, takže pro mě říkat říkat : nemám rát tohle nemám rád tamto je nošení vohoblovanejch prken do lesa, protože když vidíš jak někdo na večer nese do lesa vohoblovaný prkna tak je ti jasný že buď nemá rád hudbu a nebo kreje něco hodně uchylnýho .. ty vole. Du to zkusit
Bugrr 2. 6. 2005, 16:02
jenom chuj si muze koupit 3lp Vojty
dwerf 2. 6. 2005, 15:44
fajn nabidka. ale ja bych chvili nechal smazit se v plamenech mars vojtu.
chlopen 2. 6. 2005, 15:38
Nabídka: kdo napise hezkou inkvizici na KRS, at ji posle a my ji tam dame. Tak kdo bude "guest inkvizitor"?
uv srr uv@silver-rocket.org 2. 6. 2005, 15:37
kurňa chlopi, to my nerobte!!! Jak chuj kupuju luxusní dvoj, troj LP od Volty, že je za paru roku prodám, bo to bude slavná kapela a vy mi včil napišete, že je to blbost... už tak se nemůžu zbavit desek od Silver Rocket, bo to tu nikdo nechce, že to vydávají pěkní kreténi...prý to bylo taky v inkvizici!!!
z ostravi 2. 6. 2005, 15:36
Inkvizice! Inkvizice!
ddr 2. 6. 2005, 15:24