hahaha,tomuhle se musim jenom smát,ubožáci.ale nás-pravověrný emo kids-fakt timhle nenaserete! EMO UNITED!!!!
emo kid seacliff666@hotmail.com
18. 7. 2005, 15:38
emo - A genre (of music, of brainwashed human beings) that has monopolized itself upon the sad, sappy bowels of America.
Humans with a taste or liking for Emo standards are generally melodramatic and washed up; and often need years of therapy to get over that silver spoon that was ripped from their whiney little mouths back when they were very young.
Emo is the worst thing that ever happened to America. All 3rd World countries and generic comedians are often haunted by their existence.
Q: How many Emo Kids does it take to screw in a lightbulb?
A: Fuck'em, let'em cry in the dark.
fakta
18. 7. 2005, 15:35
je to fakt. ja treba poznam spojence tak, ze si na diskotece svliknu triko a vidim, kdo se chytnul.
policie-cheb
18. 7. 2005, 15:30
a ty si nenadále myslíš,že si nějakej krasavec s tou svojí mastnou dekou?ty i tvoji kámoši ste akorát závistivý nuly,co hrajou upocenej čecháčkovskej bigbít.umíte akorát pomlouvat,ale na to vám kašlem!!!!!!!!! česká emo scéna se pořád rozrůstá a vaše kidy to nezastavěj! mám vždycky radost,když potkám na koncertě někoho novýho a že poznám "spojence" podle podobnýho účesu - NO A CO??? tohle je emo styl a nám je u prdele,že to ňákejm máničkám jako si ty,nenadále a tvoji kámoši,vadí!!!! EMO RULEZZZZ!
emo kid seacliff666@hotmail.com
18. 7. 2005, 15:22
fiiiha - nemas fotky pritelkyn tech kluku z diskoteky v Chebu?
bejby nahota@naprodej
18. 7. 2005, 15:19
Je lepší mít patku na levou stranu, či na pravou??
anketa voe!
18. 7. 2005, 15:13
na takzvany dyskoterce.
fotky roku
18. 7. 2005, 15:06
TY VOLE!!!
to je fakt smrt
18. 7. 2005, 15:06
vando, nez pudes, zavri si za sebou tu zavorku.
janda
18. 7. 2005, 15:00
Mr. Phillips never said anything behind nobody's back
Like "Dammit Elvis, don't he know, he ain't no Johnny Cash"
jedna podnětná věta za 5 let
18. 7. 2005, 14:49
moje řeč, jste ubozí, nemáte jiná témata než vzájemné osočování a "chytré" narážky? asi ne, je to trapné. někdo zkrátka nosí patku (a je jedno, že se jí říká "emo-patka") a vy hned šmahem odsoudíte celý styl (mimochodem dobré kapely!!!! připadá mi to jako ve středověku!!! lidi, probuďte se, jde o muziku!
vanda
18. 7. 2005, 14:47
Ježišmarja, kčemu sou tyhle fóra nanic fakt nanic jenom tady na sebe všichni štěkají a ramenatí a jednou za 5 let nějaká podnětná věta, teda tohle fórum sklouzlo k tomu co je taky na všech ostatních nahovno.Radši ho zrušte anebo sem už nepáchnu naskle.
odcházím s pláčem a odřenými koleny a lokty. pche myslel.jsem.si.o.vas.lepsi.veci@sbohem.cz
18. 7. 2005, 14:24
konecne slusny lidi.
diky moc
18. 7. 2005, 12:05
tady jsem nasel spoustu typku co potkavam na SRR akcich:
http://www.menwholooklike…je tam bugrrr a cely emems.
kenny rogers
18. 7. 2005, 11:50