prijde kapitan nemo do baumaxu a rika...
méno
18. 7. 2005, 23:25
no teda tady je emo-znalců, když vas tu mam na drátě, řekněte mi, co je vlastne to EMO, pořád o tom čtu, a sam už vubec nevim. Co třeba jimmy eat world, je to emo? A karate? nebo treba sense field nebo dokonce Sweep the leg johnny? který kapely jsou nejvíc EMO? Guapo snad ne...
kid dynamite patkapalatka
18. 7. 2005, 22:18
to noname: Vlastně bych se na informace typu "jedna bába povídala" měl vykašlat, ale přece jen: nikdo ze SRR podepsanej vinyl LT na E-bay neprodával. Tečka. A já osobně nemám vůbec žádnej problém ani s tím, jestli tam někdo jinej prodával podepsanou desku týhle kapely.
to emo kid: Jak tady někdo napsal, je to věc názoru. Omluvu přijímám. A nerozčiluj se tak.
Aran uv@silver-rocket.org
18. 7. 2005, 22:00
podepsanej vinyl Le Tigre bych docela bral. za kolik to bylo a kde to muzu sehnat?
naposled tady koumák
18. 7. 2005, 17:40
doslech sem se o víkendu v hospodě, že jistá nejmenovaná uražená a odmítnutá partička cílevědomě lže o všem, co se týká aktivit silver rocket. to je docela hukot. to se kluci neumíte postavit na vlastní nohy?
noname
18. 7. 2005, 17:13
doslech sem se v pátek v hospodě že jeden týpek ze Silver Rocket prodával na E-bay podepsanej vinyl Le Tigre. to je hukot! to si kluci neumíte vydělat jinak?
noname
18. 7. 2005, 17:08
to je vec nazoru. ja tam byl a guapo mi pripadali jako intelektualska picovina. ale ze by to bylo emo? hmmm... odvaznej nazor.
apocalypse dude
18. 7. 2005, 16:53
noisewriter: SOUHLAS!!!! EMO UNITED!!!!
emo kid seacliff666@hotmail.com
18. 7. 2005, 16:20
všichni sme emo voe!!
noisewriter
18. 7. 2005, 16:16
aran:jestli si to nepsal ty,pak omluva.ale myslim,že emo neni zrovna tvůj oblíbenej styl (viděl sem tvojí kapelku GNU před skvělou emo-partičkou Guapo a bez urážky zníte příšerně česky! = zastarale) a taky myslim,že všichni sme si tady všimli,že svoje názory dáváš ty a tvoji kámoši najevo dost natvrdo,takže klidně bych to od tebe čekal-jestli si myslíš,že se nepodepíšeš a hned je to někdo,jinej,tak to hahahaha,musim se smát.ale jestli si to opravdu nepsal,tak znova řikám:OMLUVA!!!!
ale znova tady vopakuju pro všechny:argumentovat tim,že mám podle vás špatnej účes nebo špatný voblečení,to je fakt ubohost a musim se tomu smát,ne scénu timhle fakt nezničíte,hahaha.ste vtipný,vopravdu,hahaha.
emo kid seacliff666@hotmail.com
18. 7. 2005, 16:16
takze jsem emo!
torremo
18. 7. 2005, 16:14
Torr, co to je, je jedno. Hlavni je co se k tomu nosi:
Typical emo wardrobe consists of four colors. Black, gray, brown. The fourth color is glasses. Glasses is a color, yes. Glasses should make you look sensitive and intelligent. Your messenger bag is your security blanket. You say records, not CD's. You don't own CD's. You scoff at people who own CD's.
vo co de
18. 7. 2005, 16:07
mily old mongol! prosim te, co je to emo?
torr
18. 7. 2005, 15:50
já jsem ema, kdo je víc?
brabec miliónový brouk
18. 7. 2005, 15:44
to emo kid: Jak jsi proboha přišel na to, že jsem odpovědnej za všechno, co tady kdo napíše? Já si z tebe a z tvý oblíbený muziky srandu rozhodně nedělal, tak nech mojí mastnou deku odpočívat v pokoji...
Aran uv@silver-rocket.org
18. 7. 2005, 15:43