Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Ale že jsme je, tati, nakonec vyřídili, parchanty, viď?!
Goldisaur jr. 21. 2. 2006, 20:43
takze se muzeme vratit k ty deverovce...
louse 21. 2. 2006, 20:42
Jo jo, all you need is love. John Lennon. Chytrej chlap. Zastřelenej. Moc smutnej příběh.
Jeff Goldblum starší 21. 2. 2006, 20:37
John:
uz ted to tu utichlo.
ja radsi mizim.
kdyby ti cert nedal rypat se v clovekovi, muzes mi dat mail.
ja ten svuj radsi nezverejnim.
munus baruna 21. 2. 2006, 20:35
2B: souhlas, mizime s tim tematem vocut, nebo uz se nam nikdy nezobrazi stranky, abychom zjistili, kdo kde hraje. Tohle se stejne neda po netu resit. Pokud vubec.
John 21. 2. 2006, 20:26
John:
moje nejsou staly, vyvijej se stale lip a lip!
Zbavit se jich nebo ne je otazkou stupne stavu ohrozeni. Bipolarniho ohrozeni. Pak musime delat ustupky.
reg, dog a nead. jsou v mem pripade provazany. pomery a zkusenosti jsou ruzne, taky ruzna reakce na zatez. po prekonani megapruseru uz neresis, jak masivni jednotku zastupujes. mensina se stane vetsinou, pak naopak. ale tohle asi opravdu neni spravne misto na polemiku. bez udaju, ktere by objasnily, co se snazim sdelit, tezko vzejde cokoli. myslim, teda.a abych patrila do mensiny, to bych musela byt alespon z dvouclenne skupinky.nejmin. jeden clovek snad nemuze byt mensina? nebo jo?
baruna 21. 2. 2006, 20:19
2B: Mne naopak prijde, ze moje kvality coby terce jsem pomerne staly. To me ovsem jeste nepresvedcilo o nutnosti se jich zbavit. Nekterych urcite, ale ty devky jsou provazany a ja asi nejsem ta spravna popelka.
Nerekl bych, ze regule, dogmata, neadaptability se daj hazet do jednoho pytle; rikal snad Schiller, ze vetsina je blbost, pravdu mela dycky mensina?
John 21. 2. 2006, 20:08
John:
patrne sem nepatri debata o hranicich a posttraumatickych syndromech z jejich prekracovani, ktere jsi trefne zminil. a ja, jakozto ta, ktera jsem prekrocila (casto) i ty vkusu a jemnocitu nelibe hranice, pozoruju vlastni dilema, zda se nicit dal, s ponaucenim ovsem. ktere nezarucuje absenci pristich nezdaru a chyb, dusledkem zanedbani reguli(ktere bohuzel jsou a budou), socialni neadaptability totalni. proto me neprekvapi zadny titul. zadna pejorativni oznaceni. a clovek jako terc nefunguje dlouho v podobe ze ktere vysel.
baruna 21. 2. 2006, 19:49
2B: Na jednu stranu si myslim, ze aby clovek poznal, kde presne lezi hranice, musi ji prekrocit. Nicmene rozhodne nestojim o prekracovani vsech hranic, to uz je otazka vkusu. Nektery nejsou lakavy, i kdyz je dobre mit na pameti, ze existujou. Se zkoumanim cloveka to vidim podobne. Nekdy v necem nejak ano, nekdy v necem nejak ne. Nenachazim univerzalni odpoved. A co se tyce sracek? Ty obrazny bych spis pomahal odstranovat, doslovny bych resil pustem. A hodne pit.
John 21. 2. 2006, 19:39
John:
zalezi na tom, zda si chteji uvedomovat sami sebe. jako explicitne, narovinu, primo a naturalisticky. neni to ale vubec dobry napad. neni takoveho, kdo je na pevnym lede sam se sebou, coz se projevi, hlavne kdyz to zacne smrdet. pak co delat? a stoji to vubec za to, zkoumat cloveka? nestoji. je to skoro hereze. otevirani zamcenejch dveri. deziluze.
baruna 21. 2. 2006, 19:27
Dik, konecne se vracime k meritu veci. O tech AB (nebo obracene) uz jsem nekdy slysel.
John 21. 2. 2006, 19:23
Jen tak dal, skautiku
befele me 21. 2. 2006, 19:22
Nasel jsem pro vas tri potencialne nejlepsi kapely sveta:
http://www.allmusic.com/c…
talent skaut alphabet@gama.net 21. 2. 2006, 19:19
Tady bych se poustel na tenkej led. Intuitivne mi prijde, ze to je vec, se kterou se lidi vesmes nevyrovnali. V mym pripade je to akutni kopr.
John 21. 2. 2006, 19:03
tvrdy nebo mekky. furt zustava stejnym objektem. v jadru. kazdy hovno.
bbbara 21. 2. 2006, 19:02