Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
co je vtipnyho na hlasce "page not found" ???
gum our? 6. 3. 2006, 10:47
chlapci z Lords maj taky vytříbenej smysl pro GUMOR!
http://www.flickr.com/pho…
BU grr 6. 3. 2006, 10:01
stromy svoje suché hnáty k obloze vzpínají
zem pod jejich suchým listím dýcht přestává
často nyní z dáli slýchám zimní varování
takhle u nás v našem kraji zima začíná...........

Prostě skvělá kapela. Fakt origoš muzika a má to koule!
pavli 5. 3. 2006, 23:52
Cve, poslední dobrá deska Insanie byla God's Insane, Join Him. Pak už Insanie strašně zinsaniovatěla a dohnala ten svuj styl do divnýho extrému. Ale uznávám, že Snigger, Zimní varování a U.R.Dead jsou hity.
šestá matka dvanácté dcery z pětaosmdesáté galaxie 5. 3. 2006, 23:37
Mám doma jenom Crossfade a to mi přijde dobrý, ty ostatní věci znám jen okrajově, ale přišlo mi to pak už trochu strojený. Něco ve stylu koukejte všichni jaký jsme šílený. Kyberalchymie, psycho-virtuální mystický rouhačství a podobný věci mi moc neřikaj... Ale jak už jsem řekl, Crossfade je jiný kafe.

Často nyní z dálky slýchám zimní varování
Takhle u nás v našem kraji zima začíná...
(křup, křup... boty jdoucí ve sněhu)
mty 665 5. 3. 2006, 23:36
Čau, helejte, pamatujete ještě někdo na Zimní Varování, U.R. Dead nebo Snigger? Jó, to byly časy..... Škoda že tahleta kapela (jo, myslim Insanii) není z Prahy... Už dávno by se SRR podepsala milionovej kontrakt a stejně jako Gnu a MMs by si je lepily čtrnáctky na zeď.......
nachověprdelatýmandril 5. 3. 2006, 23:07
somreeero vmáčklééééé do čeeela....
zmlácená herka 5. 3. 2006, 19:46
z toho koncertu mi v palici huci jeste ted.
huuuuuu huuuu 5. 3. 2006, 17:05
hula hop
aranka umí 5. 3. 2006, 13:35
Sakra stydim se...sou to fakt Black Flag...mel bych si zopaknout punkovou zakladku...
jeruzin 5. 3. 2006, 12:34
Jen tak mimochodem: Víte co mě sere?-že už sem kurwa dlouho nebyl na GNU!...(aranoy: chapu že vic rodin dá zabrat, ale ta gnu je širší, a taky si žádá mateřskou lásku!). Tagže doufám, že s tim pohnete,vove.
Du si radši vyhonit tamto.................
Vikak8nek 5. 3. 2006, 03:13
to dead end: Jestli to tam stihneme Banánovi hodit, tak snad do konce tejdne. Když ne, tak na začátku příštího.
Aran uv@silver-rocket.org 4. 3. 2006, 20:14
Covece ten obal...to je jeden velky otaznik!
trojtecka 4. 3. 2006, 19:56
http://www.dverninastenka…
pozdě ale přece 4. 3. 2006, 19:08
Jsou to Black Flag. Né že bych byl tak chytrej, ale na mým cédéčku Black Flag se to píše. Gimme Gimme Gimme napsal Greg Ginn, ten jejich kytarák.
mty 4. 3. 2006, 18:46