Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
To Turban (nebo snad DUrban): Hele, ja s inkvizicí souhlasim, a co? Je to muj názor. Bylo by teda lepší držet hubu? Ty plky na czechcoru sou fakt trapný.
D hovna U 7. 3. 2006, 08:15
k INKVIZICI : Ty vole tady někdo žárlí jak svině nebo co...? Pozor aby se nam ten HC nedostal do kanceláří !"!! Co bysme potom my chudáci stopro nekomerční dělali ??? Bééé Bééé !!! Kluci víte co, napíšeme na ně inkvizici....
turban 7. 3. 2006, 07:36
Jestli si tu upoutávku do abatonu přečte dost lidí, stoupne poptávka po placičkách a další roštěnky u nás ve škole začnou nosit účesy alá Kay nebo aspoň trika Ramones. A aby byly dost cool tak si stáhnou do iPoda výběr jejich písniček.
D mrdky U 7. 3. 2006, 01:04
Serte na smrt Orlíku! Co takhle smrt Spartě?!
Igor fanatický 7. 3. 2006, 00:50
Mel bych dotaz z jinyho ranku. Ondrova kytara, potom vybornym (jak jinak) koncerte mela vice casti nez je obvykle jestli me zrak neklamal?
Jeste jedna vec vzpomnel jsem si na toho cloveka co shanel 12' Gnu ted jsem zahlid reklamku v dayafter shopu na split CD: Ravelin 7 a Thema 11, kde by se MELO nachazet Pisek je zkaza. Ma to stat 200 Kc.
Wydlak 6. 3. 2006, 23:44
jakoze nas fakt nema cenu presvedcovat ze orlik je super, nebo ze je nacionalistickej, ale ne fasistickej, nebo ja nevim co, pripominam ze ve stejny dobe a u stejny firmy pod jinou hlavickou vysel i Branik, kerej mel lecos spolecnyho. Proste tadle hudba plodi zlo, a je jedno jak tomu kdo rika...
Abuch uv@silver-rocket.org 6. 3. 2006, 22:25
s diskusi o orliku uz dete doprdele, mam dojem ze tady nikoho, krome jednoho pomatenyho obhajce nezajma, a teda vy vostatni hledaci necistoty, fakt tady todle tema uz nevytahujte, dyk je to otravny, jeden napise smrt orlik a druhej mu to zacne vysvetlovat jako pako...fakt dost
Abuch uv@silver-rocket.org 6. 3. 2006, 22:21
no, tydle vete z inkvizice taky zrovna dvakrat nerozumim>...až pod pódiem uvidí zmítající se partu balíků v tričkách Biohazard v urbanech, pokrytejma vlastníma zvratkama...v jakejch urbanech? nemelo to bejt treba v turbanech, nejak mi to nestymuje, ale dneska koukam ze na vsech frontach...
gappa 6. 3. 2006, 22:18
Věra Bílá a Kale ne, ale Frank Black to zas jo.
nrd 6. 3. 2006, 22:11
nanuka: nevadí. a proč by měl? jsou mi ukradení. jen nechápu, proč je z nich tolik lidí vytočenejch...
dobrej vtip - nevadí mi orlík, tudíž jsem rasista.
mám ještě lepší - nelíbí se mi muzika Věry Bílé a Kale - tak jsem natuty taky rasista!!!
chanuka 6. 3. 2006, 21:58
nejlepsi je kapela, ktera ti prislibi "psychozu".
vsadim se, ze nekteri panove s podobnou prezentaci ani nevedi, co to je.(psychoza).
spis se to da nazvat dekompenzovanou fazi vzdorujiciho deprivanta.
drůbek 6. 3. 2006, 21:30
s inkvizicí úplně mrtě souhlas! ty kecy mě úplně vzaly chuť jít se tam podívat.
mrd 6. 3. 2006, 21:20
Souhlas s inkvizicí. Na Czechcore se jim z toho stejně nějak popletly písmeny: "Původní idea byla mít na odehrát každý koncert s jiným basistou, ale po dvou odehraných koncertech s Justinem Pearsonem, kdy viděli jeho skvělo nápady, ho přivzali do své kapely jako stálého člena."
nrd 6. 3. 2006, 21:02
NEJSEM rasista, jen mi zas tak nevadi orlik.
nanuka 6. 3. 2006, 20:43
proč blbost? může mi to někdo vysvětlit? to je diskriminace!
a pro nechápavý tupouny: NEJSEM rasista...
chanuka 6. 3. 2006, 20:40