2srpücü> hel, to ze je neco z preklizky, neznamena ze je to menecenny, gretchky sou nektery taky s preklizky a stojej 2000 dolacu. jinac myslim ze je to porvy co sem zlomil kytaru, a pri tom to bylo jen takovy tuknuti, ale je fakt ze tam davam cim dal slnejsi struny, takze to pnuti uz je docela veliky...ale zas nebudu hrat na vosmicky jako nejaky metalovy klauni...snad to pude slepit....
ondrej
7. 3. 2006, 14:47
a sprchu má doma každej dobytek ne, kouř a pot smeješ kurva ne a hadry vypereš, tak už to bejvá ... i když by mohli bejt snahy o to, udělat ten koncert nekuřáckej, resp. kdyby se aspon nekouřilo před podiem, bylo by to super, myslím že takhle tolerantní by mohl bejt každej, kdo si odpálí na baru nebo jinde tak ok, ale je myslím jasný, že prázdno nebude, a to tady aranovi odpřísáhnu na vlastní mamu ...
!! !!
7. 3. 2006, 14:43
Erik, Milan: To ste asi už vážně starý ... Já se těšim jak bude narváno a po koncertě vylezu spocenej a šťastnej ...
?? ??
7. 3. 2006, 14:34
http://www.ujdeto.cz/lyri…Takže. Kdo dá koververzi?
tohle fakt ujde
7. 3. 2006, 14:33
navrh pro silver rocket: poradejte koncerty v lucerne, srazte tam stoly a dejte hodne zidli, at muzou vsici dobre videt. zardite rozlevani dobreho cerveneho vina a pripravte bloky, aby si navstevnici mohli vse peclive zapisovat. a hlavne hodne mista pro fotografy!
blbecek zpocenej
7. 3. 2006, 14:32
to Erik: Já bych fakt rád měl vaše jasnovidný schopnosti, abych dopředu věděl, kde si co můžeme dovolit udělat a za jaký peníze (nemyslím to nějak zle). Sedmička je "na hovno, když se jedná o výbornou kapelu?" To fakt nechápu. Třeba konkrétně Doomriders je muzika, kterou podle mě spíš člověk vnímá celým tělem... spíš než aby jen tak postával a koukal. No nic, každej to asi vnímáme jinak a to je OK. Ale tu vaší jistotu, že tam bude narváno, bych fakt chtěl mít.
Aran uv@silver-rocket.org
7. 3. 2006, 14:30
Jo a zachyti js_m___Řeč o zlu..a firmě která zlo vytváří a vlastně i prodává a o strachu a strachu a stachu že na mě někdo vyleje pivo nedej bože že bych to moch bejt já a pane jo co kouř kterýho je v klubech strašně moc a jak je to nefér že i já brzo umřu a lidi udělaj z planety místo kde se nedá žít? 007 Vůbec by měli bejt všude pohovky, mladý babi a levná soda... "To je ten blahobit!"
1. Zlo... Debatujte z broučkem! Ví toho víc__
2. Strach Maximálně tak... Já vás dostanu - na živo - poprví__
3. Orlík... Je mládě vod vorla voe a dost už!!!
Jéžiš srpücü
7. 3. 2006, 14:24
Ja souhlasim s Milanem. Ta sedmicka je opravdu na h...o, kdyz se jedna o vybornou kapelu (tudis se dopredu mluvi kolik lidi se na ni chysta). Abaton je treba idealne velkej. Nic proti 007, ale ne kdyz chci videt kapelu a cucham nekomu zada...
Erik erik_klan@centrum.cz
7. 3. 2006, 14:19
sály s vetší kapacitou znamenají vyšší nájem, rovná se vyšší cena lístku = z poloviny nepřijdou ti, pro které ta muzika je
jsem sice už taky postarší, ale na kapely, které chci vidět a slyšet, přilezu před pódium klidně i po stropě, jako za starých časů
old timer
7. 3. 2006, 13:57
To Abuch:____Mám úplně tu samou kytaru jako ty a padá z třiceti cm dost často... Jakou roli v tom hrajou mimozemšťani a... No a asi bych se chtěl zeptat:Tenhle můj vděčnej "Gibson" má u začátku krku takovou menší škvíru s tělem nebo trupem. Mám si na to dávat jako velkej pozor? Protože když sem tě viděl fakt sem musel zatnout zuby___Taky sem to moc nechápal a člověk vedle mě se nebál okázale prohlásit že to je tutově připravený jako zbytek___Každopádně mám takovej dosavadní pocit, že tyhle kytary sou vlastně kopie z překližky na nic a stačí málo a je po hraní...
Jenže::::::::::
Jenže::::::::::
Pak mi příde jako velkej tajem jejich špinavej zvuk____
takle vlastně žádná jiná kytara nikdy nebude znít, prostě vivat akustickej czech made GIBSON PŘEKLIŽKA!!!
Vivat...
A upřímnou soustrast____
srpücü já
7. 3. 2006, 13:53
to Milan: A vyšší návštěvu máme předopkládat na základě toho, že o tom koncertu občas někdo něco napíše? Sorry, ale takhle to nefunguje. O Unsane se psalo taky hodně a nakonec tam bylo nějakejch 200 lidí (už si přesně nepamatuju), což je na kapelu takovýho formátu docela málo (podle mě). Taky by mě zajímalo, jakej větší sál v Praze navrhuješ. Mimochodem - garance na tenhle koncert je taky o dost vyšší než na ostatní akce, který děláme (jsou to tři kapely na turné). A taky: podpořit Sedmičku není nikdy od věci.
Sorry Milane, já prostě nechápu tu logiku - "bude tam hodně lidí, tak tam nepřijdu". Jsem z toho zmatenej a svým způsobem je mi to líto. To ty koncerty máme dělat s doporučením - "prosím vás, radši nechoďte"? Pro kapelu je úplně NEJLEPŠÍ, když je narváno, to mi můžeš věřit. Moc rád projevím svý oblíbený kapele trochu toho respektu tím, že se budu mačkat v kotli se stejně nadšenejma lidma. Asi už jsem taky moc starej.
Aran uv@silver-rocket.org
7. 3. 2006, 13:50
Ja to myslel tak, ze koncerty u kterych lze predpokladat vetsi navstevu by se mohli poradat nekde jinde(v salu s vetsi kapacitou). Vim ze se tim zvysuje riziko poradatele v pripade kdy se ten odhad nepovede, ale nic lepsiho mne nenapada. Jinak nemyslim, ze lidi co to tady ctou nevi jak to na sedmicce chodi a tudiz se kazdej rozhodne podle sebe.
Milan
7. 3. 2006, 13:20
meli ste bejt v lete na the MASS, tam nas bylo dvanact a mista bylo dost....tendle argument neberu, nebo jako nevim kam tim mirite, jesli chcete rict at tam lidi nechodej, ze tam stejne bude narvano, nebo se jen chcete pochlubit co vsechno ste pres lidi nevideli..? prosim o vysvetleni.
zavis
7. 3. 2006, 12:37
ja tam teda rozhodne pujdu, ale bojim se toho taky...
fousatej
7. 3. 2006, 12:30
Proc asi nepujdu na Doomriders, ackoliv bych moc chtel ? Naposledy jsem byl na 007 na Lvmen. Muzika OK, ale Lvmen jsem vlastne vubec nevidel. O nejakych par decimetrech osobniho prostoru se mi mohlo jen zdat, nemluve o tom ze kazdou chvili se o mne otiral nekdo jak si sel pro pivo. Asi jsem uz moc starej, ale takovy veci mi fakt vadi(nemluve o kouri..). Pote co vidim kde vsude se o D. pise(treba Ex) je mi jasny, ze na 007 bude prinejmensim tolik lidi jako na L.. A to neni nic pro mne. To si radsi pockam a zajdu uz ponekolikate na Esgmeq(nejlip nekde na venkove..).
milan
7. 3. 2006, 12:19