Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nepujdu ani na diario, protoze tam bude malo lidi.
bert 8. 3. 2006, 11:48
ja nepujdu na doomriders, protoze tam bude hodne lidi.
bert 8. 3. 2006, 11:48
to Erik: S tím výhledem to chápu. Uvědomil jsem si, že mě se to kecá, když mám dva metry a vidím vždycky všude všechno. Ale fakt si pořád myslím, že koncerty typu Doomriders nebo Unsane jsou víc o tý celkový atmosféře, kterou do velký míry vytváří i ten narvanej klub (kéž by...).

Ke kouření na 007: Proboha nikdo přece nikoho k ničemu nenutí! Kdo si bude chtít zapálit a respektovat při tom nekuřáky, půjde ven. Kdo si zapálí vevnitř, nemusí se přece bát žádný facky!!! Nevím, proč lidi, co kouří, reagujou někdy takhle podrážděně.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 3. 2006, 11:45
Nema smysl psat o tom, že kuřáci jsou mrdky. Vím o spoustě správnejch SxE, kteří jsou ještě větší mrdky. Kouření je průser to je všem jasný. Jestli je někdo ochotnej za cigára utrácet nehorázný prachy atd. ..Je jeho problem. Horší ježe už tím, že si zapáli, prudí další lidi, aniž by se ho o to prosili. Ale stím se už bohužel nic nenadělá. Je to všechno jen a jen o TOLERANCI. A kyž sme u tý muziky. Kolik lidí z kapel ze SRR kouří? A stejně jim to žerem....Takže fakt nezbejvá nic jinýho než bejt TOLERANTNI (samozřejmě že kuřáci vůdči nekuřákům)
HUKOT 8. 3. 2006, 11:37
Erik: duseni kourem se rozebira tady kolem..... jen hovado bude hulit v tak malem prostoru jako je sedmicka, navic, pokud je jeste plna lidi.... to te chapu..politej pivem, blbej vyhled atd.. taky chapu, ale pres to bych na takove konziky chodil furt a znova, mit je blize, stejne jako chodim (a opakuji, ze mnohdy na skvele) konziky tady u nas, co sem tak trosku priblizil ... a to uz nejsem zadny nadsenec junior :-) "zas tam budeme dva nejstarsi kokoti - muj kamos duda pred jednou z akci" ..tve nasrani chapu a neber to prosim jako nejaky bezhlavy utok..... na druhe strane, byt pri tom, byt za ztizenych podminek.... ale kazdy to ma samo jinak, beru i tvuj pohled....
richard 8. 3. 2006, 11:16
2fousatej: no tak bude zakaz koureni vsude, a bude to kvuli tomu, ze proste to jinak nepude - to ze ty ses zavislej je tvoje vec akorat do ty miry, nez me tim zacnes obtezovat. nakladaky sem netahej, to je uplne jinej pripad - je to taky blby, ale s netoleranci kuraku to nema co delat.
jinak znam plno lidi, co si fakt treba na sedmicce chodej zapalit ven, uplne v pohode a sami od sebe...
hm takze co 8. 3. 2006, 11:09
Richard: tvuj prizpevek sem vzal na sebe, tak reaguju: Kdyz zaplatis (mnohdy nemalej) vstup na kapelu kterou chces nejen slyset, ale i videt. A pak ji nevidis, ses politekj od piva, co ti nekdo "nechtene" vyleje na nohu, dusis se kourem atd. Tak je ti toho malyho prostoru proste lito... (teda ses pekne nasranej, jesi mi teda rozumis:)
Erik 8. 3. 2006, 11:04
zakázat, všecko zakázat!
kazatel 8. 3. 2006, 10:57
pro todleto nepochopim... :
...mno co tak vim, tak na sedmicce uz nejakou dobu takova zcela konkretni cedule visi... ale treba to vidim spatne, treba je to opravdu tak, ze jenom ti nekuraci jsou ti tolerantni, zatimco my ostatni jsme ty svine (ja na vasi strane!)...
ja se jen trosku bojim, ze za chvilku uz bude zakaz koureni uplne vsude (je fakt vyborny koukat na zastavce na ulici na metrovou ceduli "zakaz koureni" zatimco okolo jezdej coudici nakladaky ze kterejch se ti zveda kufr...) a pak se tutove zacne hledat, co zakazat potom...
Co treba zvuk nad 100 db??? Ten prece taky skodi zdravi....
fousatej 8. 3. 2006, 10:28
vcera jsem se nestacil smat, kolik po svete beha mnjaucku. mnjau mnjau, mam to metrem a tramvaji na 007, kde mi neustale servirujou faaakt paradni kapely z HC, punk i indie undergoudnu, z nichz mnohe by se daly oznacit uz skoro sprofanovanym slovem zasadni.. ja tam ale nepudu, pac bych se mozna musel mackat, nemoh bych se drzet za ruku se svou girl, aniz by do mne furt enjaky pitoma nezduchal, nebo bych dokonce spatne videl na kapelu! uff, pojd se prestehovat treba tady na karvinsko... tento mesic si tu treba do klubu muzes zajit na skwor...nebo pak na mnohdy skvely koncerty nekterych tuzemskych kapel, kde se zarucene mackat nebudes, protoze se na nich potkavame vestinou stejne tak tricitka furt stejnych xichtu. a kdyz je plneji, tak treba cast publika tvori i nekolik mistnich smradlavych fetek, od kterych bys nerad neco polapil, takze se nemackas stejne.... ne, nechci rict, ze mnohe akce tady nejsou paradni.. ale treba VAZ, Unsane a nevim koho jeste tady zrejme nikdo nikdy nedoveze, uz jen pro to, ze by pri zdejsim zajmu o tyhle kapely musel byt blazen.... takze vsem v praglu preji, at se tam tyhle podobne konziky deji a taky to, at jsou pro fanousky ocistou a katarzi, kdy te nejdrive odmrda to, ze tyhle typy vidis nazivo, pak jejich zvuk a atmosfera koncertu, aby jsi na konci akce postaval s momentalne vymazlym mozkem, lahvacem v ruce a pocitem stesti z toho vseho, co se deje kolem..... howgh
richard 8. 3. 2006, 09:43
hovno voe, proste to jednou prijde direktivne, ze je konec huleni ve verejnejch prostorach, ale prislo mi hezky kdyby na to ty lidi prisli driv, nez naky bruselsky narizeni...
lobogothaj 8. 3. 2006, 09:26
jebat
zmrdi jo 8. 3. 2006, 00:47
2kokoti: no nevim covece, zatim sem este nevidel zadny prikazy chovej se slusne a nekur... proste je to cely o tom: kuraci, co kdybyste zkusili bejt nekdy tolerantni k nekurakum, ktery vas tolerujou takovou dobu a kterejm vy - bez debat - skodite... ale nikdo te k nicemu nenuti.
todle nepochopim furt dokola 7. 3. 2006, 23:05
nehul tak! stane se z tebe terorista vole!
zorro křtitel 7. 3. 2006, 22:59
Kurwááááááááááááááá vlastně... Dal bych si cigáro a klidně_____To řeknu nahlas!!!
Tak teda prosimvás když budu moc stoned na to abych chodil po 100 lidech na sedmičce a ptal se jich jestli můžu kouřit tak mě asi vyneste něžně ven a házejte po mě třeba krabičkama ale hlavně po mě nečumte JO?
Je to takovej pocit jako když člověk mezi krávama žere salám asi přesně podobnej___Krávy prostě neřeknou hele běž si to žrát jinam... Jenom pro rozvedení nic víc v tom samo nejni :-o :-)
A navíc mám dojem že se tady děje něco hrozně LAVICOVÝHO____NĚCO JAKO: CHOVEJ SE SLUŠNĚ!!! A to sem vážně dlouho nesnášel...
JEHEHÉ ale jinak tohle fórum zbožňuju________
kokoti srpücü 7. 3. 2006, 22:54