fikus: možná to bude tím, že HK loni vydali "jen" živák, třeba se po jejich letošní řadové novince ledy (konečně a zaslouženě) hnou a za rok si povíme...
Já osobně bych viděl jako průser kdyby toho Anděla dostala z nominovaných Iva Bittová tzv. "za zásluhy" - máš z loňské albové úrody pro tuhle kategorii v merku lepšího favorita než Emems?
Jinak k ocenění Clou a andělské šarádě celkově se celkem nekompromisně vyjadřujou na aktualne.cz:
http://aktualne.centrum.c…
vl
13. 3. 2006, 12:03
andel pro ememvoodoopoka je pro ceskou muziku pruser at se vam to libi nebo ne, proc se treba nedostalo na houpaci kone? ale porad lepsi nez kdyby to vyhrala nejaka traparna z piper records. jinak clou si to zaslouzi, tak co.
fikus
13. 3. 2006, 11:46
I came up from below
When the she wolf howled
And the night gave birth
To her only child
Black thunder!
hell yeah!
13. 3. 2006, 11:43
...a bylo ticho
fa
13. 3. 2006, 11:40
Presne tak, pro mne sou vic vzrusujici toniny a literarni temata naoko neutralnejsi, nez tzv. agitacni vyplachy...ale cest vyjimkam, nekdy poslechnu i pravej opak, jenze aby u toho setrval, vetsinou nesetrva, a snazi se, ac uz vydechuje. rozjizdet nejaky drama nejde vecne...coz.
a co ti konkr. rozhodilo sandal a furt je to tak?
...klí
13. 3. 2006, 10:18
Iintelektuální debata hned po ránu při pondělku? No toto! Já teda nic proti popmjůzykovýmu objevu nic nemám. Chlapcům o to jistě šlo, tak co? Furt lepší než když to dostali jiný nejmenovaný po deseti letech a třech CD činnosti... To spíš ten Peter "frommusicaloverprecedenstoarakainandbackagain" The Wheeler to pěkně rozčís...
Anděl Páně kamarád Uriáše
13. 3. 2006, 10:17
jo, to je pravda, ale každý si pod pojmem vzrušující představuje něco jiného, a nejde o to kdy to vzrušení objeví, jstli hned nebo pozdějc. Ale zase, aspoň u mně, je spousta věcí co mi rozhodila sandál hned na začátku a úspěšně v tom pokračujujou do teď....
ha na
13. 3. 2006, 10:13
Ja si myslim, ze neni nutno aby hudba byla vzrusujici a aby kniha uderila do hlavy. Staci aby zaujala, a to klidne i nenapadne a bez proudu emoci, nebo vybusnosti energie. treba v ni objevis daleko pozdeji to vetsi, co nebylo hned videt. Takovy veci, co te oslnej okamzite zpravidla taky stejne rychle pominou.
....klo
13. 3. 2006, 10:07
to sf: "Objev je cokoliv, co tě donutí říct: sakra, tohle je skvělý!" ....Ale co je to skvělý? Moje dcera, když neúnavně kritizuju (jako uvědomělý kultůrní otec, že) její hudbu odpovídá "ale je to pěkná písnička". A já ji říkám, že nechcu poslouchat hezké písníčky, ale zajímavé a hlavně VZRUŠUJÍCÍ. Kdosi kdysi napsal, že pokud tě kniha neudeří jak sekera do hlavy, tak nemá smysl ji číst. Nacpal bych to i na hudbu, a tím nemyslím že to musí být jenom 30vteřinový aaaaaaaarrrrrrrrrrrrggggggghhhhhh výplach.....jinak u Andělů jsou ty vobjevy fakt vždycky zajímavý, že...
vobjev vobjevů
13. 3. 2006, 09:54
anděl je blbost cype, ďábel je náš pán!!! Sejdeme se v pekle!!!
rohatej ale hodnej
13. 3. 2006, 09:40
proc je andel pro kucííí ze silver rocket blbost ? pristi rok by tam treba mohli hrát ! Jako aspon na pleyback....
falling angel
13. 3. 2006, 09:15
chudaci ty nasi kluci. nejdriv je vojebala linda a tedka je chinaski nakopali do prdele.
jsem smutnej moc moc moc
13. 3. 2006, 00:51
tak to ten franz nakonec kayovi nedal, to je hanba pro celou ceskou kulturu.
tfuj!
12. 3. 2006, 21:32
a co jan tleskač?
BLBOST
12. 3. 2006, 21:19