http://metalopolis.net/ar…
recenze
6. 4. 2006, 15:00
to zvědavej: Aby se to nezakřiklo. Sám víš, že voodoo internetu je jiný než voodoo letáků. Takže to je asi ten hlavní důvod.
Aran uv@silver-rocket.org
6. 4. 2006, 14:40
z: kdybych byl samolib, tak bych se
p(ri)znal
6. 4. 2006, 14:36
proč furt v koncertech neni s-r-s-s-s , když už se všude válej letáčky???
zvědavej
6. 4. 2006, 14:23
kdo mi prinese nejakej candy corn, dostane jeden jarni pohlavek. zmetci kde ste kdo =o))))
koutoulek
6. 4. 2006, 12:19
ty vole seru smichy, kdo to psal?
zivot?
6. 4. 2006, 11:45
dan v naruci uz mne svira, oholi mi meho knira, pak budu mit tam kridla motyli.. oooo, to je slasti, to je lasky, k memu kniru taky k vlasti a pozname toho jeste viiiiiiiiiic!!! oooo holky s masinami a chlapi s kvery taky s nami obrani ma kridla motyli......
to bude DUET!
6. 4. 2006, 09:51
A nosí Hukot taky batikovaný trička jako Aneta?
http://www.blisty.cz/2006…
nebatikuju, nešiju, nepletu a neháčkuju
6. 4. 2006, 09:34
Vo batikování toho ví nejvíc Hukot voe.
R.
6. 4. 2006, 09:00
Ještě bych doporučoval s tím batikováním, až to budete máchat, tak si do vody přidejte trochu octa, barva se líp chytí a dýl vydrží. Akorát potom chvíli trochu smrdí, ale jen do prvního vyprání.
maajkee
6. 4. 2006, 00:34
Blbost, ale je tam pěkný to spojení "většinou vždy".
profesor
6. 4. 2006, 00:17
je po desátý...
Přesto, že je vaše pokožka navyklá na holení, nikdy neholte proti směru růstu chlupů. Vždy holte v tom směru, ve kterém chlupy rostou nebo napříč. Nikdy ne v proti směru. Při holení proti směru růstu chlupů totiž dochází k velkému podráždění pokožky a výsledek je přitom téměř stejný. Při holení po směru růstu chlupů se snažte mít pokožku vždy co nejvíce napnutou. Použijte lehký tlak na holicí strojek a nebojte se nanést holicí krém na holené místo i několikrát. Nikterak nepospíchejte a holení si užijte. Pro mnohé ženy je to velice příjemné a vzrušující. Buďte velice opatrní na citlivých a nebezpečných místech, jako jsou klitoris, malé a velké stydké pysky, mezi kterými bývají mnohdy také chlupy. Holení proti směru růstu chlupů je sice více účinné ale většinou vždy způsobí podráždění a malé rudé pupínky. Když budete holit po směru růstu chlupů nebudete mít tak jemné vyholení. Rozdíl je však viditelný jen z bezprostřední blízkosti. Samozřejmě můžete oholení vyzkoušet i proti směru růstu chlupů ale s nějvětší pravděpodobností podráždění.
Přemek "ci5" Podlaha
5. 4. 2006, 23:24
Batikované tričko - jak na to?
Na výrobu trika použijeme červenou barvu a khaki barvu a konturku na hedvábí.
Rukávy a červený "flek" uprostřed je udělaný sypanou batikou (rukávy a střed trička se posypou solí, červenou barvou a trochu se navlhčí vodou. Pak se vloží do sáčků a pevně zavážou.)
Celé tričko se potom vloží do hrnce s khaki barvou a vaří se asi 20 minut.
Triko se vytáhne z barvy, odstraní se sáčky. Potom se pořádně vymáchá ve vodě a usuší.
Na suché je potom možné nakreslit konturkou na hedvábí sluníčka nebo něco jiného.
Přemek "Sluníčko" Podlaha
5. 4. 2006, 23:08
miluju teplou šťávu z broskve !
ten meruňka
5. 4. 2006, 22:54
jsem totiž trotl
Jméno: Email:
5. 4. 2006, 22:10