Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
srr - dik.
bourek - btw - ja taky odpoved na mail nedostal...
wydlak - činely? i ty detailisto... :-)
th - to by se klidne dalo otocit... :-)
dead swan - vzal bych, ale ženě by se to asi nelibilo...
PS1 - aba sux
PS2 - "si zjistite" ho ma nejspinavejsiho.
fousatej, zpocenej spokojenej... 3. 7. 2006, 09:43
007 sux, nic neni videt
aba 3. 7. 2006, 01:51
takže jako koncert roku jo ?
kolikátej už ? 3. 7. 2006, 01:40
akurát.
myslim 3. 7. 2006, 01:39
Vole plno moc.
Moc plno vole.
Plno moc vole.
Moc vole plno.
Plno vole moc.
Vole moc plno.
mono moc 3. 7. 2006, 01:36
Spocený vs spocenější. Ale jinak výborně. U Thema 11 to možná chtělo víc slyšet činely, ale třeba to tak kluci chtěli. Krásný všechno.
Wydlak už slyšící 3. 7. 2006, 00:07
tak včerejší mono v rakousku jsem si užil víc... příště to chce větší prostor a méně hlučných kokotů. ale jinak supr za akci.
Klamm 3. 7. 2006, 00:02
Pekny vecir dneska. Lepsi hudbu jsem v saune jeste neslysel...
Labuznik 2. 7. 2006, 23:57
pro šourka a vostatní hovada tady: ste stejný jak hovna v prdeli! a ty svoje velký čůraky mát vod nich umazaný a smradlavý. eště mi napovídá marta tady: kdo není hovado, toho se to netejká! :)
si zjistíte 2. 7. 2006, 23:44
Já bych šla takýýýý a v pátek na Labasheedu a tak ...nic :-(ani dneska ani v patek sice zprávy jak to tam dneska vypadá mám, ale to je mi prd platné, když tam nemůžu být, roním krokodýlí slzy...my moraváci jsme tady fakt chudáci :-( ... tady píše určitě hodně pražáků, nechcete si mě vzít někdo k sobě domů????? :-D a můžem pak na koncerty chodit spolu :-)
dead swan 2. 7. 2006, 22:44
Kuřák nekuřák, masojed či vegetarián mě je to jedno. Já jdu na MONO.
Wydlak 2. 7. 2006, 17:48
je to tak, ta samozrejmost, s ktorou fajciari povazuju za "normalne", ze si mozu kedykolvek zapalit 10 cm od nefajciarov, ktori su s nimi natlaceni na jednom mieste je uboha.
th. 2. 7. 2006, 15:07
nic proti závislostem, taky mam svý a každýmu přeju, aby si taky nějakou tu svoji potřebičku hezky ukájel, ale.... ten kdo nevydrží na koncertě (kde je většina nekuřáků) hoďku - dvě bez cigára, je podle mě ... no prostě neni dobrej, rozhodně žádnej superhombre!! (když už jsme tohle téma naťukli, nedalo mi to, abych si nerejp..)
netolerantní závislák 2. 7. 2006, 14:46
no ne, je to kvuli tomu, aby se tam dalo dejchat, ze jo.
Bourek uv@silver-rocket.org 2. 7. 2006, 14:23
ouk, to s tim kourenim venku si budu pamatovat (a bolestinsky vybihat v pauzach mezi songama, patrne:)
co se tech listku tyce, nejak mi blbne mailserver, ale jsem rad, ze ta reg dorazila... kazdopadne dik moc
hans 2. 7. 2006, 14:12