Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
to r : no to si piš, barák s velkou zahradou, kde by se dělali velké garden party :-) a hrali by tam kapelky ze srr kdyby samozdřejmě chtěli....,ale snad jo...., ale ten barak by to chtělo trochu dál od civilizace aby neprudili sousedi......
dead swan 4. 7. 2006, 14:19
jaký je pocasi na patek sobotu nedeli u kopru ?
stredocech 4. 7. 2006, 14:03
to fousatej: a plati nabidka i pro jine narodnostni mensiny nebo jen pro moravaky?
taky z vychodu ale ne az tak 4. 7. 2006, 13:33
dead swam: a delat tam androsske akce, jako byl treba ted fest u skalaka na mlyne, kde jsem zel nebyl, ale nebral se tam ani vlez, kapely hraly zadaco a zvukar a servis kolem se platil z prodaneho chlastu !!!
r 4. 7. 2006, 13:30
to ?: no že se vůbec ptáš já jdu na 1 000 000% a těším se už jak malé děcko, ted v sobotu jdu do Kopru na jentakfest, to bude taková malá rozcvička před Mudhoney, ale opravdu jen taková malinká :-)
To fousatej: to neříkej 2x bo se toho fakt chytnu, jestli to myslíš vážně, na Mudhoney už ale nocleh zařízený mám ( a tvojí ženě to vadit nebude :-) ? Psal jsi to minule ty ne? ), ale jestli to fakt myslíš vážně tak je fajn vědět že tam člověk nebude muset tvrdnou někde do rána než jede nějaký vlak a cesta vlakem 4h, když je člověk mimo a nevyspaný taky nic moc no.......
to roman: no to by teda nebylo marný....měli bychom si my moraváci někde pronajmout nějaký velký barák a máme po starostech
dead swan 4. 7. 2006, 12:02
hej, pude vubec nekdo na mudhoney?
? 4. 7. 2006, 11:46
čau, prodám lístek na Mudhoney na 14. července. Současná cena něco kolem 700. já ho kupoval za 490. Prodám za 350.
modrák ja.stastny@seznam.cz 4. 7. 2006, 11:25
mty - nic nevydržíš :-) Thema mě hodně potěšila. Fakt dobrý. Navíc Abuch vedle mě u toho skákal a řval refreny, což byl další netušený rozměr...
roman & dead swan - pokud byste někdy na něco vyrazili, zcela vážně dávám nabídku, že místo na přespání není problém.
fousatej 4. 7. 2006, 09:25
dead swam, roman: no, my co jsme z cipu plnejch cypu to proste fakt lehke nemame :-)
richard 4. 7. 2006, 09:04
Mono byli skvělý, nepopsatelný slovama. Člověk se skoro ani neodvažoval dejchat. Ani spousty krabiček nevysvětlujou kde berou všechny ty zvuky. O moc působivější než z (dobrý) desky. Thema byla bohužel dost nahlas, takže po chvíli jsem musel úplně dozadu. Ale stejně to zatim vypadá na stálej feedback v uších, z čehož teda radost nemám.
mty 4. 7. 2006, 08:14
to dead swan:...to by nebylo marný...vzhledem k tomu, co už sem všecko letos prošvihl...
roman 4. 7. 2006, 01:49
Hele, nechci tady dělat nějaký drsný promo, ale Labasheeda bude taky na Čtverci. Link? http://www.luzickeprehled…
R. 4. 7. 2006, 00:18
tak jsem viděla fotky Mono ze sedmy, to muselo být super..jestli by tady byli zase na podzim tak si to nesmim nechat ujit.
dead swan 3. 7. 2006, 23:54
to roman: no vzdyt rikam, ze jsme chudaci a to z jakeho koliv cipu moravy...tak jak rikal Richard tak bychom se meli nastehovat do jedne visky nekde kolem Praglu at to mame blizko na ty konciky :-) co ty na to???
dead swan 3. 7. 2006, 23:44
hele hot snakes maj 15. srpna vydat novou desku??
Thuder Down Under??? copak se zas dali dokupy???
nebo to má bejt nějaká rarita?? nebo blbost???
pedro 3. 7. 2006, 22:56