kdyz je vsude tolik fotografu furt, tak proc pak nejsou (skoro) zadny fotky zverejneny??
zadam napravu
6. 7. 2006, 13:27
mno myslim že na jentakfestu by zas fotografování nemělo tak obtěžovat (posluchače)což?? ja fotit rozhodně chci
mlady fotograf
6. 7. 2006, 11:09
Koukám, že ani neumim napsat slovo GNU.
to neznalec: To sem zas já věděl.
neznalec HNU
6. 7. 2006, 10:10
Huh, to sem taky nevěděl.
http://www.radio1.cz/mart…
neznalec KNIH
6. 7. 2006, 00:45
Huh, to sem nevěděl.
http://www.ct24.cz/vysila…
neznalec HNU
6. 7. 2006, 00:04
nebudou vam na jentakfestu vadit fotaky ?
stredocech
6. 7. 2006, 00:02
2 k: ja bych to teda takhle nedomlouval.
nefotim posloucham
5. 7. 2006, 19:01
JenTak
Tyjo, to je znamení, že jsem z toho jelen a už si žádné nezapamatuju... Těším se jak čert !!!
Poletucha info@jentakfest.xf.cz
5. 7. 2006, 18:18
mno ja už zažil koncert kdy se kapela naběhla na podium a hrala asi 2 minuty jen pro fotografy ti si nafotili co potřebovali a asi za pul hodky začal koncert
(kde stejně ti zmrdi fotili :)) ale kdyby se to tak nějak hezky domluvilo mohla by být spokojenost na obou stranách
k
5. 7. 2006, 15:40
inkvizice: vida, vida, vida, to mě vyloženě těší u srdce, že ta moje pruda odstartovala takovejhle souhlas. Beru, že někdo vezme pár fotek. Fajn. Ale když je někdo tak nenažranej, že fotí celej koncert minutu po minutě, tak se ptám, co z tý muziky má a jestli by mu nestačilo, kdyby se mu tam ta kapela postavila a jen zapózovala. Koncerty by začínaly dřív, protože by vodpadly zvukový zkoušky, nepískalo by mi v uších, po desátý hodině by byl na sedmičce klid jak na vyšehradskym hřbitově a já bych doma měla mrtě fotek kapel, co tu nikdy nehrály.
black mamba
5. 7. 2006, 15:00
já budu mít zrzavou paruku (normálně mam havranní vlasy), zelený sako s odznáčkem MO Československýho zahrádkářskýho svazu Libomyšl (normálně chodim v šusťákový bundě a trenýrkách NIKEYO), budu mít zelenou plácačku jako výpravčí (ačkoliv dělam dopraváka) a potetovaný zápěstí (normálně mam potetovaný předloktí)
maskovanej, ale poznáte mě
5. 7. 2006, 14:48
stredocech: tak hlavně pij s mírou, at ti není v sobotu blbě :-D, to já budu v patek hezky doma ( teda pokud nepojedu k vodě a pak nepujdem na jedno....), abych byla na sobotu fit :-D
dead swan
5. 7. 2006, 14:12
hehe doufam ze se moc nezmrkvim v patek v kopru....
stredocech
5. 7. 2006, 14:03
ale tak nedělej te si tady srandu :-D....já to myslím vážně!!!!!
dead swan
5. 7. 2006, 13:11
já budu mít jako jako poznávací znamení manžestrový sako, v podpaží levý ruky budu mít bochník chleba, v pravý ruce pilku na železo. heslo je "letos jde pěkně angrešt."
vercotti
5. 7. 2006, 12:52