Zizou si to zaslouží. Itálie se utopí v gelu ve vlasech.
amoros
9. 7. 2006, 15:24
Né, kecám. Franciji.
Fakt Blbec
9. 7. 2006, 15:23
Dobrymu fotbalu!
Blbec
9. 7. 2006, 15:21
tak komu dneska fandite? a nerikejte "dobrymu fotbalu", jinak jste blbci.
ZZ
9. 7. 2006, 15:16
takova rozverna stranka, a i cena ujde.
Nea
9. 7. 2006, 12:28
takovejch nas bylo víc...
pojedete někdo do piešťan na stooges?
http://www.hodokvas.sk/
zvědavej.
9. 7. 2006, 12:23
to bych bral. to si dovedu predstavit. wollongong jsem naposled videl pred guts pie earshot na 007 a byl jsem ZABIT.
ale obzivl jsem!
9. 7. 2006, 12:18
wollongong včera v kopru byla smrt ušukáním se navzájem s Terezou Maxovou, moc!!
moje matka je taky rocker
9. 7. 2006, 12:08
Vzhledem k tomu, že v pátek sem se namísto na Sedmičce musil vyskytovat na trase Praha-Beroun-azpět, budiž sobotní podvečer na Pankráci pouhou náplastí. Nicméně SHORT RUN PLEASURE jsem si včera zařadil někam mezi DM a Mission a myslim, že by jim neuškodilo trochu víc syrovosti, Tominovy kytary a trochu míň pompézních kláves, ale no problem. ciTYK včetně zajíce mě potěšili a obzvláště v hrubších polohách se mi jeví jako adekvátní zaplnění otvoru po (L´)Point. Takže zbývá dotaz: jakej byl ten Stankův Psychoclub???
Kry-tik
9. 7. 2006, 06:50
nevim jak neuveritelny a smutny, z naznaku v konferenci sem pochopil ze to byl nejakej dost rokerskej odchod do vyssiho stadia zivota....ale radsi se v tom nevrtat...
zababa
8. 7. 2006, 16:46
to jakub: Já myslím, že Deverova chyba vyjde někdy na začátku září.
S Robbiem Wattsem to je smutný... smutný, neuvěřitelný.
Aran uv@silver-rocket.org
8. 7. 2006, 16:11
no tak to je hodně moderní fotbal, když od osmifinále padlo skoro dvakrát míň gólů než před čtyrma rokama. to sou fakt rychlý změny tiery. uznej že letos je prostě něco špatně. co? evropský týmy maj štěstí, stejně jak řekové předloni (a týmovýho ducha vynechme, na to snad nevěříme ne? jsme přeci dospělí).
zlatej Romario
8. 7. 2006, 14:25
hela a víš co? jak se mi to rozleželo, tak s tebou v podstě souhlasím..je to smutnej příběh. asi by bylo nejlepší, kdyby se vybralo dejme tomu 10 největších betonářů a z nich by se vylosoval 1., 2. a 3. s pravděpodobností odpovídající vstřelení jediného (vítězného) gólu..sice by se asi v německu tolik neprochlastalo a neprošukalo, taky vysílací práva na losování by dost zlevnila, ale fifa by si ušetřila spoustu práce a problémů a my bychom byli ušetřeni tohodle "svátku fotbalu"
tiery henry
8. 7. 2006, 14:23
vítej ve světě moderního fotbalu..jasně bylo by krásný, kdyby 90 minut lítali nahoru dolu a předvádeli u toho dribling s jednou nohou za hlavou, ale takhle to prostě je..neříkám, že to je dobře, ale moc s tím nenaděláš. hraje se na výsledky ne na krásu (nno, ale kdyby zavedoli hokejové vylučování za žlutou kartu jak navrhoval tuším ten francouz, tak možná přiberou i něco z krasobruslení..hehe)..taky by bylo krásný, kdyby na sebe lidi byli hodný, nekradli a tak..a ohledně francie, třeba proti brazílii sem se nenudil (pravda..na jedničce dávali 7 statečnejch), teď proti portugalcum..no řekněme že zábavnější byl až konec, ale bohatě mi to vynahrazovalo to, že portugalce nemám rád (a vůbec..červená se k zelený nehodí)
tiery henry
8. 7. 2006, 13:40
včerejší labasheeda byla fajn a deverova chyba -ta byla naprosto skvělá!! ...na kdy se chystá to jejich nový album? jsem naivní, když tajně doufám, že by mohl bejt křest na točníku??
jakub
8. 7. 2006, 13:31