bourek je nafoukanej buran
jan kozohorský
11. 7. 2006, 15:08
dalsi zmrdi.
http://www.undercover.com…
TT
11. 7. 2006, 14:46
Aran: normálně se dá. Ale lahve se daj koupit taky, vždyť je to jedno - no a možná je to lepší, protože na rozdíl od zbytku piva ti zbytek nealkopiva do hospody nikdo nekoupí...
pnt
11. 7. 2006, 14:35
a jitrnice,jelítka,ovárek...
krkovička
11. 7. 2006, 14:31
fous. ad.: hele nechci bejt za nějakýho násilníka, ale takovej typ musí prostě dostat pěstí čím dřív tím líp. Nám se něco podobnýho stalo jednou ve Španělsku, který jinak bylo super. Přijeli jsme do města a kde nic tu nic, promotér nebyl ve městě (nebo se zapykal...), takže bohužel jsem nemohl dát průchod svýmu vděku. A pak ten čurák booker chtěl procenta z cesťáků za celej tejden, že měl výdaje - nasrali jsme mu, co jinýho. Zmrdi.
pnt
11. 7. 2006, 14:31
budou řízky!
linda
11. 7. 2006, 14:28
to richard: Aha, tak to jsem ani nevěděl. Tak uvidíme, nevím.
Aran uv@silver-rocket.org
11. 7. 2006, 13:34
Aran: prej jde. birell uz nekteri kluci na svych cestach po state ceskem na cepu videli nekde v motorestu.. lec, na akci typu tedle by to byla nedocenena prace navic myslim :-)
richard
11. 7. 2006, 13:25
to XPaliX: To nás nenapadlo, nealko pivo se hlavně ale nedá čepovat, to by se tam muselo vzít ve flaškách...
Aran uv@silver-rocket.org
11. 7. 2006, 13:22
a což takhle hrát z pleybeku?
XXX
11. 7. 2006, 13:15
což takhle čepovat na točníku nealkoholické pivo?
XPaliX
11. 7. 2006, 12:59
to fousatej: Já zas něco podobnýho slyšel před léty o českolipskym klubu 2000.
R.
11. 7. 2006, 12:36
ad inkvizice: podle mýho je to ještě hodně mírně napsaný. Pro mě ty výroky vůbec nejsou ani nijak silný - sám jsem takovejch slyšel spousty. Dneska je to ani ne čtrnáct dní, co jsem zažil, že si kapela z pouhého rozmaru pořadatelů ani nezahrála a jela zas (pochopitelně za svý) domů... Pouhých 180 km... Můj "nejlepší" zážitek je před pár lety s člověkem, kterej při dohadování při dotazu jak tam choděj lidi ujišťoval, že jich tam chodí spousty, protože to berou jako hospodu. A že cesťák bude bez ohledu na to a když bude dost lidí, tak i něco k němu. A když pak na místě nebyla nejen ani noha, ale ani on, tak do telefonu pravil: "Jóóó, von tam nikdo nepřišel? Tak to já tam taky ani nebudu chodit." A po dotazu na cesťák už nepřekvapivě dodal jen "jakej cesťák, když tam nikdo nepřišel?"
Barmani si pak povzdechli, že tam tohle zažili už několikrát. Pak mi říkal jeden člověk ze známější kapely, že jim tam přišlo 60 lidí a dostali pár stovek, že jim to nestačilo ani na benzín.
A klidně budu konkrétní - ten hajzl se jmenuje Radek Tolar a celé se odehrálo v plzeňském klubu Runway.
fousatej.
11. 7. 2006, 11:46