TYRE - A baby was sliced into three and body parts hung from olive trees as the full force of Israeli military might hit rural southern Lebanon Thursday. As the south came under a relentless air assault that destroyed vital bridges linking one area to another, ordinary life came to a standstill as terror-stricken residents hid indoors and businesses remained closed. (AP)
seasons in the sun
13. 7. 2006, 14:41
jak jinak?
oholit? nasrat!
13. 7. 2006, 14:05
uz zase, uz zase (nasleduje smutny potreseni hlavou).
ego/ego
13. 7. 2006, 13:58
pivo: diky za uprimnost, ale rek bych ze moje prdel te muze nechat chladnym, kamo. tvoji nasranost chapu. brat se vazne kvuli nejaky dementni recce je smesnejsi nez moje pubertalni narazka o par radek niz. howgh!
cedič
13. 7. 2006, 13:57
naposled> nikomu nenutim svoji definic zadnou nemam. ale kdyz se na serveru co ma v zahlavi DIY obevi recenze na frp, tak se musim smat. ty si chlad svoji prdel kde chces menici.
pivo
13. 7. 2006, 13:44
to mty: Ja tu strategii intuitivne volim, ale rozhodne ne kvuli bezpecnosti. Mne to proste nesedi, a to predevsim z duvodu v Tvoji posledni vete. Pro me je lepsi pozorovat veci jak lezi a bezi a ne, do jaky skatulky je kdo soupne. Ackoli nektery pojmy jsou chapany tak siroce, ze je spis legrace pozorovat, v jakejch moznejch situacich se daj pouzit.
John
13. 7. 2006, 13:41
vodpoved na to co je pravy DIY si vzal na cestu za Tucnym Johnny Cash. takze minutu ticha jeho vecnymu vodkazu...a druhou za Sydaka, kterej svoje OFF situoval na milovanou zahradku. hele pivo, chladis se ted vubec nekde?
odvracená strana měniče
13. 7. 2006, 13:35
ja s tim nemam problem vubec. spis z toho mam srandu. tesim se na druhou varku, kde bude ten hlavni nasup od divokyho billa. jinak na rfp se obcas nedopatrenim dostane i dobra hudba. je snad king buzzo navzdy zatracenej ze tam hral? i ja se tam byl jednou podivat. ve 14ti jsem byl blahem bez sebe z guano apes. kazdej mame svoji temnou minulost, ze jo... treba je ten autor presne v tomhle veku. nejbezpecnejsi strategie je nebrat si slova jako "punk" nebo "diy" do huby vubec. protoze kazdej blbec vi presne co to znamena a zacne vam nutit svoji definici.
mty
13. 7. 2006, 13:33
Proto to pisu, kluci asi nejsou takovy puristi.
John
13. 7. 2006, 13:27
to teda diy fakt vidime jinak johne, co se da delat nazdar.
pivo
13. 7. 2006, 13:25
Nemyslim, ze by ten canc rfp podporoval. Spis o nem tak volne blboli. DIY se da interpretovat ruzne. Nejen "udelej si sam", ale treba "udelej si pro sebe", coz se tomu hosikovi evidentne stalo. Napsal si par odstavcu o vikendovem zazitku. Nikdy se clovek nezavdeci vsem, spis si pod sebou podrizne vetev. Nekdy to stoji za to, nekdy ne.
John
13. 7. 2006, 13:17
...
rada pro fousatyho ..potit!
13. 7. 2006, 13:16
ohol se!
rada pro fousatyho -nebudeš se pak tolik potit!
13. 7. 2006, 13:15
já žádnej problém nemám. totiž mám, ale ne s tímhle. jen je pro mě RFP prakticky obrácenej pól DIY.
asi jakoby se na czechcore najednou objevila (žertovná?) reportáž od McDondy. A když to nevadí vám, proč by to mělo vadit mně...? Já už těch reportů, jak to tam bylo všechno skvělý, četl několik, a nechávají mě chladným.
Ale poradím - příště by mohl třeba napsat o Malé Skále. Tam bude Dalibor Janda, Víťa Vávra a Scorpions a to bude teprv mazec...
fousatej a navíc zpocenej
13. 7. 2006, 13:08
ja teda problem rfp x diy mam a nepisu to kvuli ty slatanine o sr, ktery mi jsou u prdele (nic ve zlym, respekt). ale kdyz se nejakej server zabyva diy kulturou a podporuje sracky typu rfp tak s tim mam kurva problem.
pivo
13. 7. 2006, 13:06