Aran: Zdar! Závidím Ti tvoje černobílý nazírání na svět. Bejt si stoprocentně jistej, co je naprosto špatný a co je naprosto dobrý, za čím je jen a jen pravda a za čím jenom pustá lež - cítím z toho, že tvůj život je fakt těžce v pohodě. Nic není horší či lepší. Jen špatný nebo dobrý (a to nesouvisí jen s tím, co jsi psal níže. Stačí si například přečíst některý rozhovory s tebou, ve kterých s nechutnou sebejistotou selektuješ kapely na skvělý a sračkový jak krávy na porážce). Omlouvám se za všechny, kteří jsou vinni tím, že věci cítí trochu jinak než ty. Já prostě nejsem schopnej házet věci pouze do dvou soudků. Nepřipadá mi to správný. Tobě asi jo, tvoje věc.
V tomhle se tomu Landovi (shodneme se v tom, že je mi on i všechno kolem něj taky příjemný jak osina v... Stejně jako snad všem normálním lidem) docela podobáš, promiň.
Přemýšlel jsi někdy o tom, proč je tady tolik zasranejch nácků, tolik rasismu a xenofobie? Že by to v těch lidech bylo nějak geneticky zakódovaný? Zkus si občas třeba něco přečíst, zkus někdy vést s někým diskuzi, třeba i o věcech, o kterých si budeš myslet, že o nich netřeba mluvit.
Chyba je totiž (podle mýho) ve všech. Je jednoduchý ukázat na někoho prstem a říct, že je špatnej. Ale zamyslet se nad tím, jak se do takový pozice dostal, a přiznat, že na tom neseme vinu všichni, je asi moc těžký, je v tom moc odpovědnosti. Místo toho se s tím nebudeme srát a rovnou s lotrem za katr (a máme tu dalšího mučedníka a vzor „hodný“ následování.......).
Do tý doby bude všechno pořád stejný.
Jinak proti tobě nic nemám, vážím si tě, vaši kapelu mám strašně rád a přeju Ti, ať se dobře daří.....
Omlouvám se moc, že s tímhle otravuju na Vánoce... Šťastný a veselý
jeden
24. 12. 2006, 11:49
anti..: jo vanoce dobra to vec, ale trpet nebudes, kdyz ten kokain ozelis, vim je to tezky ji nevysmazenej na pulnocni
zito proso
24. 12. 2006, 11:22
druhý den trpět? nepleteš si to s velikonocema?
xSANTAx
24. 12. 2006, 10:06
něco na rozehřátí:
http://sonicfrontiers.net…
Pacey
24. 12. 2006, 10:05
vanoce sou v pohode (ale az tak od 9 hodiny vecerni) ,akorat kdo ma furt kupovat ten snih a pak druhy den trpet
antistrejtejdz
24. 12. 2006, 09:56
jasně, já tu zůstanu celej den a otevřu si k tomu nějakéj likér.
nina
24. 12. 2006, 09:03
hej, doufam, ze dneska nebudete akorat cumet na pohadky. ze si udelate cas na forum.
satan klaus
24. 12. 2006, 08:23
ja jo. s pink floyd.
dg
23. 12. 2006, 23:22
vy slavite vanoce jo?
glo
23. 12. 2006, 22:14
2 jeden > asi je uplne jedno jestli sou vanoce nebo ne, ale fakt nechapu proc tu furt dokolecka resit a samozrejme nijak nevyresit nekoho tak jasnyho, kdo se v podstate nijak nezmenil (ani to nijak neocekavam). Co je na tom za tupy plivani, nechapu, ale kdyz myslis...
Abuch uv@silver-rocket.org
23. 12. 2006, 21:54
Kecy o tom, že "Orlík byla parta hodných chlapců oproti těm dnešním zvrhlostem" si nech na nějakej chytrej intelektuální seminář o postmoderním diskurzu, kde se dá relativizovat všechno. Tady za to vždycky bude BLBOST. Běž si o tom diskutovat na iDnes, tam najdeš odpovídající partnery pro svojí debatu a nikdo ti nedá žádný razítko. Na tomhle fóru najdeš jen prostoduchý křiklouny z pátý cenový, který nad textama Orlíku dodnes prostoduše blejou. Nazdar.
Aran uv@silver-rocket.org
23. 12. 2006, 21:51
včera
tábor mazec
23. 12. 2006, 21:26
užívejme života a nebuďme tak třeskutě aktivní
zítra jsou vánoce, jsou mi u prdele, ale spousta lidí se na ně těší
tak úsměv a mávněme nad rozepřema rukou
máminy slepovaný medový placičky jsou božský
další
23. 12. 2006, 21:21
Tak pravil Abuch. Všichni jsou magoři a nemá cenu dál diskutovat. Tady fakt ne.
Hele Abuch, promiň, že ti kazíme tu pravou vánoční atmosféru. Až budeš chtít všem zúčastněným aspoň trochu inteligentně vysvětlit (bez tupýho plivání kolem sebe), proč jistý věci nemají cenu a kdo a proč je tak pomatenej, tak napiš.
Jinak tě mám jen za prostoduchýho křiklouna z pátý cenový. Což ti asi koule netrhá, chápu......
jeden
23. 12. 2006, 21:05
co vsichni vidite (slysite) na tech "c"?na universum se par songu jeste dalo,ale to nove zni fakt zdechle
spatny kritik
23. 12. 2006, 21:02