Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ty vole, radime, trochu by si se mel uklidnit, todle uz zavani antimasovou antifou, nekdo ji maso, jinej je osklivej na lidi a dela mu to dobre, pride mi to vicemene podobny, i kdyz ty lidi si za to casto muzou svoji blbosti, v tom se rozdil najit da, ale stejne, nevim jestli mi nepride nezdravejsi spis to druhy...
Abuch uv@silver-rocket.org 21. 1. 2007, 19:56
Die In Sludge: nerozčiluj se, evidentně jsem měl pravdu, že jo? tak si dej řízek a pak na řezníka počkej v temné uličce pohrej si na něm svým tupým nožíkem. kecy, kecy, kecy.
Radim Šrám 21. 1. 2007, 19:39
víte kdo umřel? Cukrář Vaněk
h 21. 1. 2007, 19:17
Radime Šráme, jsem si jistý, že jsi morálně naprosto bezúhonný člověk a můžeš tedy všecky poučovat a kárat a tak podobně..a nad hlavou máš též dozajista svatozář. To jak si tady měl ňáké narážky na benefit od Poletuchy..to bylo trefný, fakt!! Jsem docela zvědavej, co zas vymyslíš příště..nemůžu se dočkat, voe. Zítra si dám zas řízek, z domácího chovu.
Die in sludge 21. 1. 2007, 19:11
V prostoru lokality lze vedle fragmentů křemenné žiloviny a různě velkých navětralých úlomků granitu najít také úlomky pegmatitu velmi jednoduchého složení (křemen, K-živec, biotit, plagioklas) a také aplitu, jenž tvoří okrajový lem pegmatitových žil. Na puklinách pegmatitu, aplitu nebo i křemenné žiloviny lze často najít světle zelené či žlutozelené paprsčité agregáty epidotu.

nechme debaty o ničem. Abuch, kvapem sem lupni 1 ks BLBOSTI - jakožto takový významný předěl ve směřování debaty
amanita rubescens 21. 1. 2007, 18:39
jasně, chápu. jenže zabít zvíře a potom ho sníst je podle mýho pořád menší hřích než ho bacit jen tak pro srandu
i když je stejně hnus obojí, to je bez debaty
masouš 21. 1. 2007, 18:35
jenže ty bezprostřední pocity bez následný reakce jsou jenom alibistický kecy.
Vegetariánství je v tomhle případě základní postoj, protože všichni víme, že chov hospodářskejch zvířat a zpracování masa probíhaj tak, že termín TRÁPENÍ neni mimo mísu.
Radim Šrám 21. 1. 2007, 18:29
a opravdu nejsem hrdej na to, že žeru maso. snažím se to omezovat, třeba jednou i nadobro (snad se nevyplní southparkovské "když nejíš maso, stane se z tebe teplouš"). ale trápit zvířata jen tak z plezíru, to je eklung. ale to je jasný... přece
masouš 21. 1. 2007, 18:17
tak ho to třeba upřímně nasralo, no... a nečekal, až opět dojde rozvážného vnitřního klidu, ale vyjádřil svý bezprostřední pocity z toho, když nějakej hajzl trápí zvířata.
masožravej 21. 1. 2007, 18:13
Přestat se vytahovat.
Radim Šrám 21. 1. 2007, 18:08
šrám: a co má sludge jako dělat? podat trestní oznámení na neznámého pachatele? nebo vyburcovat lid a nechat václavák otřást v základech?
masožravej ani za mák hrdej 21. 1. 2007, 18:05
http://www.youtube.com/wa…
elvis cash 21. 1. 2007, 16:43
ja si dam psa, more
Fero 21. 1. 2007, 15:40
komoušký seriály třeba
demokrat voe 21. 1. 2007, 15:39
Die In Sludge: ne, tady podle mě neútočí žádná "příšerná vegeteriánská sektářská klika" - jde jenom o to, že ty tady máš opravdu silný řeči, ale jediný, co proti tomu všemu děláš, je to, že si dneska výjimečně dáš radši smažák. Mně to přijde taky jako pokryteckej přístup, to se nezlob. "Jediné co proti tomu dělám je to, že to nedělám." - to je alibismus.
Radim Šrám 21. 1. 2007, 15:37