myslim ze to tady jednou hezky napsal medvidek, dohledejte si to.
takk
21. 1. 2007, 21:52
Aran: Já tak beru jen ty, kteří z masojedlíků dělají blbce a pokrytce.. sám jsem asi půl roku nejedl maso a pracoval jsem v indické vegetariánské restauraci, v tomhle vskutku žádné předsudky nemám. Dodnes dám přednost zelenině před masem.
Die in sludge
21. 1. 2007, 21:38
Die In Sludge: a tebe za to, že jíš maso, srážel kdo? Pokrytec a alibista jsi přece z úplně jinejch důvodů - nehledej problém tam, kde neni a podivej se, o čem to bylo.
Stupidity: V zásadě nemůžeš udělat nic jinýho, než sám za sebe vystupovat co nejvíc v souladu se svym svědomim. Ať je to co chce. Důležitý je ale abys nekázal vodu a nepil při tom víno.
Tady přece nemluvíme o tom, že by měl někdo přestat jíst maso, ale o tom, že Die In Sludge se rozhořčuje, ale přitom sám nic nedělá.
Radim Šrám
21. 1. 2007, 21:37
debata o mase na webu silver rocket je nemalej kult....jo a maso sucks:-)
bigbee bigbee1@centrum.cz
21. 1. 2007, 21:35
to Stupidity: Na tohle je BLBOST fakt málo.
to Die in sludge: Myslím, že předsudky jsou někdy hrozná věc. Zkus vegetariány brát jinak než jako členy "příšerný sektářský kliky."
Aran uv@silver-rocket.org
21. 1. 2007, 21:33
Radim: Tim,ze nejis maso,zabijeni zvirat stejne nezabranis, delas stejne hovno...lide jedi maso xxx let, neni na tom nic neprirozeneho,je to v souladu s prirodou. Zatimco mi vsichni nicime Zemi,kde zijem,to je nelogicke,to je proti prirode. Kdyby si venoval svoji aktivitu ochrane prirody,bylo by to prospesnejsi.Urcite lepsi nez tvrdit lidem,ze zranim masa pachaj nejakej zlocin...
Cekam na blbost
Stupidity
21. 1. 2007, 21:29
Aran: Sorry, ale nikdy by mě nenapadlo někoho srážet jen proto, že jí maso a tvrdit proto, že je pokrytec a alibista. Když je někdo vegetarián, je to jeho volba, ale to z něj nedělá soudce, který může ostatní, kdo maso jedí, označovat za vrahy zvířat.
Die in sludge
21. 1. 2007, 21:29
S hláškama typu "příšerná vegetariánská sektářská klika" jděte do hajzlu.
Aran uv@silver-rocket.org
21. 1. 2007, 21:21
už mám ty prachy, tak si dám pivíčko, zahraju automaty a poslechnu Kabáty
Zbyňa
21. 1. 2007, 21:13
takže opakuju: Jde jenom o to, že ty tady máš opravdu silný řeči, ale jediný, co proti tomu všemu děláš, je to, že si dneska výjimečně dáš radši smažák. A přitom je to tak snadný, nevykřikovat, nemachrovat, začít u sebe.
S neuváženou ochranou přírody máš pravdu.
Radim Šrám
21. 1. 2007, 20:55
To je zajímavý, ale já od tebe žádný argument neslyšel, jen hromadu nicneříkajících vět, které navíc vůbec nesměřovaly k tématu. Ten odpad, který předváděl ty nelidskosti na tom videu mi dost silně rozbušil srdce a byl jsem z toho upřímně v šoku, viditelně to však nedělal kvůli masu ani ničemu podobnému, ale čistě ze zábavy. Jako ti hlupáci, co si říkají ochránci přírody, jež vtrhli na farmu, kde chovali Norky, pustili je ven a ti se teď nekontrolovaně množí a lividují přirozenou faunu kolem řek. Komu chutná maso, ať si dá. Ty papej zeleninu, nebo ne, je mi to fuk..
Die in sludge
21. 1. 2007, 20:48
abuch: ale vůbec ne, tady nejde o maso nebo nemaso. to je každýho věc a já to respektuju, když je to férovej přístup. Die In Sludge předved prázdnou pózu, Echo na to upozornil a já reagoval. Stojej tu argumenty proti nadávkám. ne maso proti vegetariánství. PEACE.
Radim šrám
21. 1. 2007, 20:36
nemáte nekdo prachy? Potřebuju na chlast a automaty
Zbyňa
21. 1. 2007, 20:35
tohle je na velice tenkym lede.
-ht- rostock@seznam.cz
21. 1. 2007, 20:25
Nic proti, ale vůbec nechápu lidi, co nejí maso kvůli tomu, že je to ze zvířátek. Ale je to jejich věc a je mi to ukradený.
Lidi, co zvířátka mučí a zabíjejí pro radost nejsou mými kamarády, ale z biologickýho hlediska mi to nepříjde nějak nelogický. Bohužel.
Honza
21. 1. 2007, 20:07