takže Bugr:To já zas chci vod toho víc než aby to byl muj jenom kámoš,co mi nosí pivko.Myslel jsem to tak,že vim co můžu od těch lidí čekat za hudbu,že to nebude žádná kravina a i když náhodou jo,tak mi jejich dosavadní tvOBRBA stojí za to to aspoŃ na slepo zkusit.
Co do T11,NEVIDĚL JSEM JE TEDA KDYŽ UŽ SE PTÁŠ-rok apůl a jsem byl vm Plzni nadšen,i když jsem byl na to upozorněn předem...A nejlíp točili pivko na Flošně!!
Tomske
28. 2. 2007, 03:49
Hele, Tomske, a co T11? Nachystej si nazor na nedeli.
John
27. 2. 2007, 22:10
Mě baví Vedran co v AC mlátí škopky, má prima hospodu kousek od bejvalýho guru tak tam občas zajdu a z nezde tam vedeme ty svoje řeči, a Vedran nám nosí piva a je to krásný. Jinak AC mi chvlkama připomínaj Huga Race. Prostě fajn blues a jinak AC to hodně sedí v Rubínu když jsem je tam naposled viděl byl jsem u vytržení voe..
Bugrr bugrr@centrum.cz
27. 2. 2007, 21:51
musel jsem to zkusit!!!!Vlastně to bylo jinak.Vona si desku AC přála Silvie k narozkám,ale KDYBY NE,TAK SI JÍ ASI TEDA koupim beztak sám.
tmsk
27. 2. 2007, 21:07
mě se líbili jak Squall, tak AC.Každý jinak a přiznávám-Atlantic Cable jsem si pořídil rovnou bez poslechu kvůli Tysonovi.Ale dostal mě.Možná překvapivě svojí syrovostí.A na Sporto jsem teda už vážně zvědavej.Asi je budem muset udělat v Táboře.Taky na blind-kvůli komu asi,voe....
Tomske tomske@centrum.cz
27. 2. 2007, 20:53
nazdar, mně na tvým mínění fakt zas tolik nezáleží, aby jsem tu rozjel nějakej argumentační battle přes tři stránky - přičemž výsledek bude stejnej jako na začátku. já prostě trvám na tom, že je to skvělá kapela. tebe to nebaví. a neposloucháš je. ok. obojí jsou jen názory. o čem se tu chceš hádat?
mty
27. 2. 2007, 20:06
jasně, kvůli tobě se tu bude držet i noční služba.
Ignác
27. 2. 2007, 18:55
ty jsi nejakej kritik. AC je tretirady podprumerny nic .piste sem ale dal, treba me presvedcite.
nazdar
27. 2. 2007, 18:46
UPŘÍMNĚ DĚKUJU VŠEM, CO DO BORDO DORAZILI. Fakt nás to moc potěšilo. A stavim se bo bok Bugrra, kdykoliv bude bránit na ulici Atlantic Cable. Je to skvělá kapela a stojím za nima maximálně. Sporto mě v neděli bavili a příjemně překvapili. Podklady z compu jim těžko vytýkat, při stylu hudby kterej hrajou. Chvilkama to asi bylo za hranicí, ale celkově se mi to líbilo. A Les Fauves byli dobrý. Jejich verze Cat Power možná lepší než kolikrát sama Chan naživo, hehe... Lou Barlow je pochopitelně aktuální sound v každym tisíciletí.
mty NUMBER ONE!
27. 2. 2007, 16:21
si to zabil,tato...
vezmes nas zase na disko?
27. 2. 2007, 15:26
ale blbost decka...
Bourek uv@silver-rocket.org
27. 2. 2007, 14:42
tak to je tezky, prinyst aktualni sound na koncert kde hrajou hipici a poslouchaj hipici...
lou barlow je vopice
27. 2. 2007, 14:34
Prisla zas pozde..., ale co jsem stihla shlednout, tak:
AC - prijemny koncert, nedelni veget, spoko
Sporto - proste odvaha, neco jineho, byly chvile, kdy jsem mela tendence prchnout a chvile, kdy jsem se zasekavala na detailech. No a trema je taky svine, priste to muze byt uplne jine.
Poletucha
27. 2. 2007, 14:28
nazdar: Buď si tydle kydy odpusť nebo se netrefuj pro změnu do vkusu druhejch a nedělej z nich kokoty, jakože poslouchaj AC jen proto, že je cizinec nebo, že hrál ve Squall. Je mi jasný, že začneš dělat, že nerozumíme srandě... Nejdřív se podepisuj a pak pruď.
pe.klo
27. 2. 2007, 13:55
no to jsem to dostal. odpust mi muj vkus.
nazdar
27. 2. 2007, 13:41