Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pekl.lo má recht..hovada sou prostě hovada a dál se člověk neptá ne? prostě vim že nenávidim brokolici a tak ji budu do konce života posílat do prdele a konec..
Lenin 10. 6. 2007, 15:18
Nevim jak vy, ale u lidí, který mám rád, je mi dost jedno, jestli poslouchaj sračky jako Esgmeq /nebo jestli často tajou nad úžasným sportovním výkonem Wohnoutů a pod. blbostí (pro mě). A už vůbec se necítím nějak podřadně, páč zrovna třeba poslouchám Roxette (ještě aby jo!).
dája 10. 6. 2007, 15:17
Tady třeba: ten by věděl: Co mi vadí na skáčku? Ty voe, stačí napsat na plágoš SKA a hrad je plnej "pohodovejch lidiček". Zatnul bych tipec.
fírer pe.klo 8. 6. 2007, 12:51
Nea 10. 6. 2007, 14:37
Na to má kompetenci ten, kdo se tím zabejvá.
Nea 10. 6. 2007, 14:35
Stejně bych rád věděl, jak se to jako teda exaktně zjišťuje, v čem je třeba hudba Gnu na vyšší myšlenkové úrovni než dejme tomu Wohnout... U textů to chápu, ale u hudby?
A co je kvalitnější? Oranžová nebo fialová?
fanda Gnu 10. 6. 2007, 14:31
Navíc lidi co poslouchaj Wohnout jsou mimojiné taky děcka v průběhu mentálního vývoje, nebo lidi, co nemaj příležitost objevit "vyšší žánry".proč by jen proto, že jsou zrovna v týhle fázi života museli bejt mentálně retardovaný kreténi nebo trapáci bez vkusu a úrovně?
na sedmičce taky hulej a nemusí bejt ska. A taky se tvářej jak hovada. (Ty, co se hodně zhulej)
Sorry.
Nea 10. 6. 2007, 14:24
Tonda: Konečně tady někdo řekl to, co jsem se pokoušela neúspěšně vysvětlit včera já. Díky!
haha.
Nea 10. 6. 2007, 14:21
Taky nechapu ten vecnej hon a odpor proti ,prima lidickam, pohodovym lidem...atd. Ska az na vyjimky nemusim, ceske festivalove kapely muzu slyset tak dvakrat do rok,radeji si teda zajdu na nejakej koncert od SR,nebo do zahranici,ale lidi,ktere ta hudba bavi,mi nevadi. Nemam vuci nim nejaky odpor. Necitim se nadrazeny protoze posloucham Esgmeq a Gnu a ne Wohnout.
S vycazenym pohodarem ze ska akce bych si asi nemel moc co rict,ale urcite bych byl schopnej pokecat radeji s nim,nez s nejakym zakomplexovanym hovadem,ktere nerespektuje, ze lidi maji odlisny vkus a jiny nazor.
{tak tady na me nekteri pusobi]

P.s: Spojeni post-rocku a prima lidicek uz je zkratka vazne mimo. Hudba kapel jako Isis aspol chce cas a je podle me v primem protikladu k necemu libivemu na prvni poslech a heslu: Jdem si poradne zablbnout na nejakej prima koncertik
Tonda 10. 6. 2007, 14:17
Někdy je hovoření o toleranci a pravdě nebo lásce vynikající prostředek ke zvýšení sebepropagace a nesouvisí to s reálným záměrem.
Bóra 10. 6. 2007, 14:15
Nevím, jestli jsou k politování nebo k odsouzení, snad spíš k ignoraci.
Dála 10. 6. 2007, 14:13
Jasně, hodná holko, máš pravdu a já s tebou soulasím, ale myslím, že přes internet s tím nic neuděláš, jen přiliješ olej do ohně. Takoví lidi jsou někdy na svůj charakter hrdí.
Dalibor 10. 6. 2007, 14:12
taky nechapu smysl inkvizice,kdyz ja anonymni. Kdysi davno, byla inkvizice o smajlicich,autor tam nadaval na priposrane cestvi . Kdy clovek neco napise,ale zaroven to zlehci,nadal na anonymni nadavky...atd No a sam dela to same.
Tonda 10. 6. 2007, 14:09
Já měla na mysli, ty lidi, co pořád hovoří o toleranci, lásce atd.Že něco říkaj ale nejednají podle svého přesvědčení. A pak dokážou člověku udělat tu nejvcětší svińárnu které by normální člověk nebyl schopnej... Jsou takový lidi politovánihodní chudáci a slaboši, nebo jsou to ti nejvyčuranější hajzlíci? Viz. níže zmínka o Vas Szuszanne...
Hodná holka 10. 6. 2007, 13:20
Ale asi mně ta slova určena nejsou, co :-(
Dalibor 10. 6. 2007, 13:10
Já jsem ženská.
Dalibor 10. 6. 2007, 13:10