Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
mty: A jak souvisí Atlantic Cable a Selfbrush s novou inkvizicí? Jestli to pak náhodou není tvůj problém, co sis tam dosadil...
Aran uv@silver-rocket.org 11. 6. 2007, 12:46
aran: atlantic cable a selfbrush jsou písničkáři, ne? a podle tý inkvizice to teda vypadá, že budou nejspíš taky pěkně ambiciózní egoisti. že to bylo cílený na někoho jinýho? no jo, to pak ale nepište inkvizici na písničkáře jako celek...
mty 11. 6. 2007, 12:43
pe.klo: ve spoustě věcí, co se naší ska scény (jestli se to tak dá nazývat) máš pravdu. Třeba jenom v praze je asi osm kapel, který zní jedna jako druhá (i když to bude hlavně asi tím, že to jsou povětšinou i stejný lidi). Proto mě nejvíc baví zrovna těch sto zvířat, který jsou schopni se žánrovým klišé úspěšně vyhýbat a pak 2v1, kteří se nebojí používat zkreslení u kytar. Což je velký plus... Ale nejhorší na tom všem, jsou opravdu ty príma lidičky. Kteří si kdesi na kolejích nebo od kámoše stáhli pár písniček polemicu a díky tomu sežrali všechnu moudrost světa, která se tohodle stylu týče. A když pak někde na koncertě vidíš děvčátko v růřovým tričičku a supermoderních brejlích, jak třikrát povyskočí a upravuje si svůj účes, aby se neustále líbila tomu nagelovanýmu magorovi vedle... Je to docela na pěst občas
kiril ten, co dělá, že tomu rozumí 11. 6. 2007, 12:42
jo takle
tackle 11. 6. 2007, 12:33
na radaru 007
co bylo? 11. 6. 2007, 12:33
jo, bar 007 jako nejni ta strahovska mistrovinka, to je karvinske doupe....
richard 11. 6. 2007, 12:33
F: a kdo je vetsi odbytek nez vy?
vcera cca 22 hodin na naru 007
"richarde, nespete mi tady"

tak sem dopil a sel.....
richard 11. 6. 2007, 12:32
fst: tentokrát ne, naštěstí, akorát jsme velice zklamaný protože jsme zjistili, že zdaleka nejsme největší dobytkové, fňuk, zraněná ješitnost
F. 11. 6. 2007, 12:26
2 Bugrr - takže tentokrát hambatý fotky na Dobříšskym náměstí nebo zválenej místní hřbitov?
fst 11. 6. 2007, 12:13
Jon: Moc jsem to nepochopil, navíc - proč to píšeš jen mně?
mty: Taky jsem nepochopil - o jaký desky egomaniaků jako jde???
Honza: Už se to tady psalo STOKRÁT, takže po stoprvý: u všech inkvizic je autorství ÚV SRR, můžeš si toho všimnout vlevo nahoře. Ostatní podepisujeme tak, jak autoři chtějí, teda např. "w" nebo "vision thing" nebo "pnt".
Aran uv@silver-rocket.org 11. 6. 2007, 11:56
Hanak: Sorry, ale mám zkoušky... Říkala jsem ti to už.
Nea 11. 6. 2007, 11:14
Kdyby to někoho zajímalo: kupte řeku, stojí zato! Včera jim to fakt slušelo. 65dos? Na živo o dost jiný a řekl bych ještě lepší. Aspoň já jsem nadšen. Propagace lichých rytmů v praxi, to by roztančílo i Dave Brubecka.
John 11. 6. 2007, 11:12
Nea: ses tady vykacavala, misto, abys sla na metaly:-/

utulkac se nakonec docela povedl, ikdyz narvano nebylo.
diky vsem, co jste prisli!
Hanka 11. 6. 2007, 11:09
John: ten patek mas u me! diky!
Hanka 11. 6. 2007, 11:05
Náměstí Dobříš 10.6.2007 nad ránem, po probdělé noci:
Filda:"Kdybych tak poslouchal maminku co mi říkala."
"No Fildo a co ti maminka říkala?"
"Já nevím, já jí neposlouchal.."
Bugrr bugrr@centrum.cz 11. 6. 2007, 11:02