Ono to tak trochu vypadá, že ti, co to napsali, mají předurčovat to, co si maj myslet ti , co to budou číst - taky se to asi má shodovat(?) a když si to nemyslí, pobuřuje je to, či mají dojem nekorektnosti, nesouhlasí. jakou funkci má inkvizice? je to kritika na úrovni odbornýho článku? Nebo je to stmelovací vyhlášení? je tady tooolik inkvizic a jen tahle jedna je taaak strašně nefér? to se mi teda nezdá. takže všechny dosud uvedený hlášky v inkvizici seděj? jenm jedna jediná je tak strašná? jasně že se to někoho může dotknout. jenže to by se mu nemohla zamlouvat sama myšlenka tý rubriky ne?
Nea
13. 6. 2007, 23:42
je to na hovno, dotýká se to všech vzájemně, spalte to, nebo to tady skončí špatně.
grennie
13. 6. 2007, 23:36
hahahahaha...
jesá!
babička všech lidí
13. 6. 2007, 23:34
Bourek: "a neni zrovna tohle dukaz toho, ze ta inkvizice ma v necem pravdu, kdyz se te to dotklo?" je blbost jak HROM!
JH yozha@click.cz
13. 6. 2007, 23:34
to neni odvazna ostrovtipnost vs. rozplizla nekonkretnost. precti si znova, co sem napsal.
a znova rikam: je to podepsany.
u gaia mesiah nebo jaze colemana to nikomu nepodepsany neprislo, nebo co?
Bourek uv@silver-rocket.org
13. 6. 2007, 23:00
inkvizici na bone machine bych bral mnohem víc!:) přijde mi komická kombinace tý jakože odvážný ostrovtipnosti a rozplizlý nekonkrétnosti. jinak písničkáři nosí obyčejně normální trika, flanelky fakt málokdy;)
s tím autorstvím: vím, kdo to psal. ale nepřijde mi vůbec divný, že se někdo zeptá - když to nikde není napsaný.
mty
13. 6. 2007, 22:55
mty, nejsem aran, ale odpovim:
1) je to podepsany. pokud neni uvedeny jinak, UV SRR. tzn: je to kolektivni dilo UV SRR - upozornujeme ctenare, ze nazory zde publikovane se nemuseji nutne shodovat s nazory ctenaru.
2) takze znova a po lopate: je to jako princip potrefeny husy a toho jak se kdo zlobi pro pravdu. lezi ti to v zaludku, protoze se te to nejak dotklo? asi jo, protoze jinak by ses treba zasmal, nebo nad tim mavnul rukou... a neni zrovna tohle dukaz toho, ze ta inkvizice ma v necem pravdu, kdyz se te to dotklo?
nemysleli jsme na konkretni lidi a vubec neslo o to, nekoho tady ponizit -napsat inkvizici na (kdyz te tady mame) Bone Machine nebo jinyho konkretniho pisnickare neni problem, ale neni pro to duvod. slo jenom o to, upozornit na nektery - jak uz tady bylo receny - srandovni stereotypy (jo, jeste jsme tam chteli napsat, ze se pisnickari neumej oblikat a nosej flanelovy kosile)
ano, ten vecirek v rubinu nam pripomel, ze jsme meli tenhle napad na inkvizici. vydolovali jsme starej brainstorming a dali jsme to tam, abychom na to zas nezapomeli.
Bourek uv@silver-rocket.org
13. 6. 2007, 22:30
Arane, tohle mě fakt zaujalo:
1) "Kdo to psáááál?" - Celkem podstatná informace u jakýhokoliv textu, ne?
2) "Vy jste si nikdo nevšiml, že ta inkvizice upozorňuje na určitý srandovní stereotypy? Že to není o konkrétních lidech?" To jste jako ty srandovní stereotypy vypozorovali na imaginárních neexistujících lo-fi písničkářích?:)) Taky mě zaujalo, že se ta dlouho chystaná inkvizice objevila zrovna ráno před úplně konkrétním večerem v Rubínu:)) Ale radši bych o tom pokecal spíš "live" než na fóru. Jinak poslední Jesu jsou vynikající, o tom žádná.
mty
13. 6. 2007, 22:14
FST všem se zpožděním děkuje...
fst
13. 6. 2007, 21:37
Aran: Díky za hezkou recku na Jesu
pl
13. 6. 2007, 20:46
http://i.zpravy.cz/07/062…
střízlivej ale i tak stojí za to
13. 6. 2007, 19:49
ozralej sarkozy po schuzce s putinem na g8, fakt vtipny:
http://www.youtube.com/wa…
vodka?
13. 6. 2007, 19:28
tyjo, Baroness, uz bych zase na ne sla! v rijnu jedou Evropou, budou i tady nebo v okoli, nevite?
Hanka
13. 6. 2007, 18:43
Silver Rocket preje vsem Antoninum vsechno nejlepci, ale hlavne tomu jednomu.
Abuch uv@silver-rocket.org
13. 6. 2007, 17:35