jo a vlastně jsem vopomenul vo tom říct voe. vo čem? vo rakenrolu a vo mrdání, čé-če. fakt voser.
kam kráčí srr?
14. 6. 2007, 08:58
a v uplne novy inkvizici koukam ze odveta na sebenenechla dlouho cekat, no bravo!
gh.
14. 6. 2007, 08:55
Jestli to bylo jen malý rejpnutí z legrace, tak dobrý. Třeba jak sem někdo hodil fotky Jonáš/Nedvěd bylo fakt vtipný. Ale ta inkvizice mi přišla myšlená spíš vážně než jako nadsázka. A nepochopilo to i pár lidí, co vás znají mnohem dýl i líp než já. Konečně si teda všichni rozumíme, to je dobře. Uvidíme se zítra v Chateau?
Podpis (ale už fakt naposledy): Já jsem se po autorovi neptal. Ale hlavička úv srr jednou funguje jako podpis (když dole podpis chybí) a podruhý ne (když je dole podpis někoho jinýho). Což ne každej musí pochopit.
pepino: zajímalo mě, na koho je to namířený prostě proto, že jsem fanda několika takovejch bolestínů. o nějakej bone machine jsem se staral ze všeho nejmíň.
mty
14. 6. 2007, 08:53
http://img.mp3sugar.com/a…http://www.inmusicwetrust…< k písničkářům už bylo napsáno dost, takže doufejme, že se inkvizice začne trefovat i tam, kde číhá mnohem větší ZLO ;)
kam kráčí srr?
14. 6. 2007, 08:46
tovisvoe, mty se stara jenom vo sebe, tak nejak nemuze pochopit, ze neni stredem sveta. ale pravda je takova, ze ty pisnickari jeden po druhym, konkretne si tu inkvizici nezaslouzej, proste na to nemaj. sou tak hrozne malo zajimavy
pepino
14. 6. 2007, 08:45
gou tu dz vindou
hehe
14. 6. 2007, 00:57
sgt. pepper nezklame, ted bylo nejaky vyroci, ne?
ringo
14. 6. 2007, 00:56
Mimochodem Mother Superior dneska na 007 moc příjemný, takhle samotný jsou o dost zábavnější než jako Rollins Band. A hráli od Esgmeq - "Co se to kurva děje?" a taky Seržanta Pepře.
Aran uv@silver-rocket.org
14. 6. 2007, 00:27
mty: Takže problém je nakonec nejvíc v tom, že máme "špatně" nastavenou hlavičku i Inkvizice? No, pomalu ztrácíš půdu pod nohama. Co se týká toho blití - znáš nás všechny dost dobře. Myslíš, že kdyby se nám chtělo blejt konkrétně třeba z Bone Machine (mimochodem, nikdy jsem to neslyšel, bohužel), fakt si myslíš, že bysme ti to s gustem neřekli? Mezi řečí na vstupu na nějakým koncertě? Nebo jen abysme tě prostě nasrali? A s tím večerem v Rubínu - úplnou nááááhodou byl zařazenej v Koncertech tady na webu, hned jak mi to Jon poslal. No není to k zblití?
Aran uv@silver-rocket.org
14. 6. 2007, 00:25
když to čtu znova, tak mi vychází, že jediná správná reakce je nereagovat?:) necítím se dotčenej, ale že se se vám chce blejt z lo-fi písničkářů, ale vlastně z žádnýho konkrétního je prostě blbost fest.
jinak ta hlavička úv srr je i u inkvizic, který jsou pak dole podepsaný někým jiným. takže když dole podpis chybí, je to trochu zmatený. říkám na obranu těch, co se ptali po autorovi.
jo a flanelky jsou celkem slušivý, náhodou:
http://www.krasnej.net/bl…
mty
13. 6. 2007, 23:56
Já se taky nebojim dát najevo svý emoce tyjo.
Nea
13. 6. 2007, 23:56
hahaha...
Nea
13. 6. 2007, 23:53
za chvili bude pisnickar horsi urazka nez emo...
pisnickari = nosi flanelove kosile, mluvi (zpivaji) velmi lyricky, neboji se dat najevo sve emoce...nekdy se rezou ziletkama...
to je spis takovy emo nez...
13. 6. 2007, 23:51
teda kdyby ne :-)
N.
13. 6. 2007, 23:48
třeba já studuju na fildě a nevidím tam snad jedinou batikovanou sukni a moje spolužačky se pod žádným podiem netřesou nebo co to tam bylo. a etno
neřeší nikdo. a je mi fakt jedno, že to tam visí - musela bych bejt asi cvok. kdyby jo.
Nea
13. 6. 2007, 23:46