navrhuju přejmenování fóra na "makabrózní vzkazovník"
f.
15. 6. 2007, 09:10
Nevim, jesli na tohle fórum chodí někdo z lidí, který dělali včerejší koncert CONFUSA v Jetu, ale jestli jo, tak díky moc, bylo to skvělý! Po dlouhý době jsem zas viděl koncert, kterej měl skutečnou duši!!!
jakub.uck
15. 6. 2007, 07:45
kabat je v pohode.
pepek
15. 6. 2007, 07:43
předem se omlouvám neb vaše fórum sleduji velmi nárazově. což znamená, že když je nějakej problém, tak si to přečtu, vyjádřil bych se k tomu, ale pak zjistím že jsem tak nesmělej, že se k tomu raději nevyjadřuju. ale nedalo mi to. takže, co se týče inkvizice o písničkářích, pochopil jsem, že by se k tomu měl vyjádřit spíše člověk , kterej má rád inkvizice o inkvizicích na písníčkáře, kteří píšou inkvizice na písničkáře, kteří píšou inkvizice o písníčkářicích, kteří píšou inkvizice na písníčkaře. já osobně dávám přednost joni mitchelllllll a simion und garfunkel.
no a se žebříčkama jsme mírně nespokojen neb jste neocenili kapelu, která se jmenuje SHOPPPING FOR GLASS PEOPLE, která je pochopitelně moje nejoblíbenější. na druhé straně všechno dobrý může být k něčemu zlý! zdravím Taurina a Kritaxu!
navrhuji také napsat inkvizici na lidi, kteří žádají o razítko blbost-----
protože se to již na tomto makabrózním vzkazovníku stalo dosti standartním zvykem. takže----
nechci blbost
15. 6. 2007, 06:28
protože se tu (na internetu) nudim, což je dost znát z mého předchozího příspěvku, jen tak jsem se předchvíli kouknul na svuj myspace profil. jen tak, kdo je z přátel online. A jen samý písničkáři. Maj pohotovost asi. Nic ve zlym. jen postřech. blbej
K.ba
14. 6. 2007, 22:13
No a je to teda sranda, nebo né ? (neřikejte to samozřejmě. To je to kouzlo inkvizice přece)
ještě reakce na příspěvek FST: -Takovej smutnej příběh: Když mě nikdo nenutí se na to koukat, tak mě taky žádný koláče nezajímaj. Ale co když nutěj? Já dnes po namáhavé zkoušce přijdu na kolej, že si odpočinu, přespim tam a zítra domu, ale co nevidim-před barákem mi vyrostlo megapódium a Kabáti už pomalu zvučej (mám balkón totiž přímo nad fotbalovym stadiónem). Vidina tý hrůzy večer ve mě vzbudila poslední síly, skočil jsem na vlak a už jsem doma a svěřuju se na fóru jak jsem utekl záhubě. No né? Lidi za to platěj hrozný prachy a mě, kterej o to nestojí, to postavěj před barákem. Normálně mi tam Vojtek jak Rómeo bude snad halekat neboco. Mi neřikejte, že to neni konspirace, že to neni promyšlená a připravená likvidace. Jdou po nás... a ještě, kdyby tam hráli škorpíci, tak bych to snad i vydržel a usnul. Takže o to jsou škorpíci lepší než kabati.
K.ba Aussiger
14. 6. 2007, 20:42
Inkvizice: Silver Rocket, II. díl
slabota hele
se divím že ste to tam dávali u první inkvizice na SRR jsme se smál jak malej ale tohle je zbytečný uplně
Koci
14. 6. 2007, 18:35
ne, ale slyšel jsem o nějakým chlápkovi co jí má. prej s ksichtem vlka nebo co
pnt
14. 6. 2007, 18:05
http://bandzone.cz/chlapi…
mate někdo plnou tašku huleni?
14. 6. 2007, 17:55
existuje ještě někdo druhý komu noví shellac připomínají led zeppelin?!?
beavis
14. 6. 2007, 16:48
zacoufat vole
..
14. 6. 2007, 16:02
taková diskuse uplne k nicemu. svatá pravda ta inkvizice ...
lilac zacouvat.do.servizu@gmail.com
14. 6. 2007, 15:56
k ránu bývaj nebezpečný všechny romantický slečny
pelo more
14. 6. 2007, 15:05
pokud se někdo takhle odpodledne chcete hezky pozvracet, doporučuju vám tento rozhovor:
http://fotbal.idnes.cz/ma…... aneb, pokud by odstranění tohohle hajzla z repre a ze svazu stálo neúspěch ve kvalifikaci, tak ten jeden šampioát klidně a rád oželim ...
jakub.uck
14. 6. 2007, 14:39
Díky vám všem za žebříčky-za kapelu,desku i za nejčastější slovo v hláškách...Vše dobrá volba!Díky i brigádě ze SK,Kabátu,Scorpions,písničkářum,fla nelu a fst zpětně přejem k svátku!
Tomske tomske@centrum.cz
14. 6. 2007, 14:24