Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
hurvajs! to je báječné LP, proč vlastně nehodnotíme i nemuzikantský desky?
pedro 15. 6. 2007, 13:13
Podle mě je tadle inkvizice blbost, dyť tam ani neni uvedený který čůraky konkrétně má na mysli. Kdo to vůbec psal, se stydí za svoje jméno? Je to takový nekonkretní plácání o ničem, jestli mu to něco nelíbí má to říct rovnou. Sorry kluci ale takhle ten label nevybudujem. Přece neni možný stále se schovávat za anonymitu internetu.
Kolikrát jsem si už myslel, že se lidstvo polepšilo, ale to máte pořád války, kožešiny, maso, Irák, Irán, Bhután. Všude na světě umíraj nevinný korejci. Číňani maj misku cizrny na den a my si tady nadáváme do čůráků. Pánové a Hanky, kde to žijem se ptám.
Copak není možný se konečně dohodnou na společný řeči? Kdo koho má co soudit? Jsme přeci všichni na jedný lodi, nebo ne?
Přestaňte se už hádat a myslete na svoje bližní, na rodiče, na prarodiče, na předky, na ..., na kamarády.
Nyluj jižního svého říká klasik a já s ním souhlasím. Konec žabomyším válkám volávám na lesních pěšinách. Snad se můj hlas donese i dětem ulice. Myslím to vážně a nechci blbost, jak se tu stalo hloupým zvykem.
slušný člověk 15. 6. 2007, 13:13
Oplévala mlékem a strdím.
Čím?
Mlékem a strdím!
To "mlékem" to chápu, ale proč strdíš tati?
les 15. 6. 2007, 13:12
podle mě je tadle invizice krásná
pedro 15. 6. 2007, 12:49
a na ulici stromy
choroš 15. 6. 2007, 12:40
i v lese jsou ulice
z8les8k 15. 6. 2007, 12:35
to jsou ale prihody z ulice, tohle byla prihoda z lesa
takovej je zivot 15. 6. 2007, 12:09
jsem jednou kecal s našim Ondrou a prej žil na ulici asi rok občas se zdekoval do nějakýho baráku pod půdu a tam si nožem sundaval ponožky který mu po půlroce nošení přirostly k tělu.. k srdci?
Bugrr bugrr@centrum.cz 15. 6. 2007, 12:08
jednou sem kecal s chlapkem, kterej zil osum let na ulici, vesmes na narodce, jak se vylejza z metra. pres leto prej taboril nekde na sarce.
jojo 15. 6. 2007, 12:03
dneska jsem covece zastavil chlapikovi, smrdel jako pes, prej zije v lese, vykopli ho z bytu, jel do prahy pro duchod. mel vojenskou cepici, kinzal za pasem a hul jak krakonos. bejvalej horolezec, jednou vylezl s kamosem na 80m skalu nad vltavou, nahore se ozrali a porvali a ten jeho kamos ho shodil dolu do reky, prej to trochu odnesla micha. jinak prej nepytlaci a hajny ho nechavaji bejt, protoze vedi, ze je "jak ta lesni zver"
takovej je zivot 15. 6. 2007, 11:57
Koci: To by ses měl obrátit na autora.
Aran uv@silver-rocket.org 15. 6. 2007, 11:50
já bych si občas i zamrhal, že, ale ono kolikrát neni čim
f. 15. 6. 2007, 11:14
to fst: love and piss, příteli
Bugrr bugrr@centrum.cz 15. 6. 2007, 11:02
a proto děkujeme Dětem deště, Fetch!, Wollongong a dalším, že jím nemrhají.... To dá rozum
fst 15. 6. 2007, 10:54
kámoš taková stará metla, vlasy až na zem, v nich občas kelímkáč, na předloktí vykérovaný 999 (schválně opačně aby zmátnul špionky) a tenhle kámo mi u baru povídá: hele teď poslouchám takovou bandu - no hrozně technicky namakaný..
ty sóla! ty přechody! ty vole to je tak namakaný...to pidliky pidliky..
ty normálně MRHAJ TALENTEM
Bugrr bugrr@centrum.cz 15. 6. 2007, 09:47