tesim se na tvy argumenty neo
morfeus
1. 8. 2007, 14:09
Nea: Co má společnýho Václav IV (nikoliv sv. Václav) a kostely nemlich polský katolíci? Nějak mi to v tvým příspěvku uniklo. Ten úryvek, kterej je citovanej od nás jsem se dozvěděl od kastelána hradu a je to fakt.
pe.klo
1. 8. 2007, 14:08
to mas na mysli ten text o tocniku? jestli jo tak jsi... ale radsi nic.
gh.
1. 8. 2007, 14:07
Nechce se mi moc diskutovat, ale ještě jsem taky nepochopila, jakou souvislost mají "vypasení biskupové" a ty obrazy z galerie, řekla bych, že tahle antiklerikální prudérie je fakt mimo mísu. A nevím, jak s tím souvisí Kačinský nebo fašismus. Ujetý je to.
Nea
1. 8. 2007, 14:06
Ty kecy o Václavovi mi přijdou pěkně trapný. A klidně se podepíšu. Hloupý kasání se nad "autority", vysmívání se svatým nebo památkám, bez kterejch by každý město vypadalo jek krabice, když to nejde flusat na někoho reálně se vyskytujícího. Sorry, Kill your Idols, ale tohle je už dávno přežitá zábava. Chápu, že vás štvou polský katolíci, ale obrazy svatých nebo sochy dávno minulejch dob s tím opravdu nemají nic společnýho. Určitě se vám ale líbí pražská architektura i se všema kostelama, ale na web si můžete dovolit bejt pěkně "vod rány".Nehledě k tomu, že je to opravdu trapná zábava. Hlavně, že jste za to dostali gratulaci.
Nea
1. 8. 2007, 14:04
co jako?
Prďa
1. 8. 2007, 13:58
to je vostuda až to bólí,
HANZ
sorry že sem tam dal toho idiotskýho smajlíka, chtěl sem vás stmelit, abyste se nechovali jak zbabělý anonynymní internetový prasata.
Prdek
nebudte na sebe tak zlí, vždyt vás spoluje jedna myšlenka, jeden ideál a jedno smejšlení, kurňík! a jedno vole forum, jinde se takhle debilně chovat nemůžete. a anonymně ;-)
Prdko
1. 8. 2007, 13:56
no to je v prdeli, lidi tady po sobě jdou !
anoním
1. 8. 2007, 13:54
hmm...tady si zrejme nekdo zasedl na mou osobu, protoze prispevek "hmm...tady si zrejme nekdo zasedl na mou osobu, protoze prispevek trapny trapny trapny jsem nepsal ja. coz znamena ze se nekdo bavi na muj ucet a kurvi slusne forum. postav se pred zrcadlo ty debile a profackuj se. pak muzes pokracovat v honeni..." jsem nepsal ja. coz znamena ze se nekdo bavi na muj ucet a kurvi slusne forum. postav se pred zrcadlo ty debile a profackuj se. pak muzes pokracovat v honeni...
Hellpaso
1. 8. 2007, 13:46
hmm...tady si zrejme nekdo zasedl na mou osobu, protoze prispevek trapny trapny trapny jsem nepsal ja. coz znamena ze se nekdo bavi na muj ucet a kurvi slusne forum. postav se pred zrcadlo ty debile a profackuj se. pak muzes pokracovat v honeni...
Hellpaso
1. 8. 2007, 13:44
trapny trapny trapny
Hellpaso
1. 8. 2007, 13:42
kdyby jela naka rostenka, ozvi se!
super.basak
1. 8. 2007, 13:38
jako podle myho si tady pise hellpaso sam se sebou.
nazor z lidu
1. 8. 2007, 13:38