keith moon: no tě péro, ty můj milý geji nad gejlordstvo, není to vole for, je to můj rehuléřní mejl - táta mi řikal v dětství sanšajn! sem chodit nemusíš, tady nemaj pro geje moc šmak, normálně mi napiš na ten sanšajn! stala se mi nemilá věc, o který ti pogejuju do mejlu, nicméně dík za vinš - už mi z toho jebká a asi to neudělám, ale dej bůh zdraví a keitha mooona na zkouška je salát, voe. sem děsně rád, že sis na mě vzpomněl, já nechlastám, ale třeba si pustím nějaký klip Oceánu nebo zapařim na TPA. do splitu jedu co nejdřív - kvůli tý zlý věci, ale to se tady nepatří. geji, buď zdráv a zamejluj!
Gejík
1. 8. 2007, 18:19
Hanka: jasně, v 5 vyjíždíme z Trutnova.
negatron
1. 8. 2007, 18:13
to je nejaka blbost ta posledni veta, procez se radsi loucim. vis kde me najit ty vopice? ten mejl se sansajn je snad jen nejaka interni reglace ne? a kdy jedes do splitu? a kdy se vratis? a kdy se uvidime? pujdes na unsane?
keith moon
1. 8. 2007, 17:54
nea off/topic, no shanel, uplne se mi dokurvily vzkazy a dobrych 60 % jich nedava vubec smysl. uz jsem se lekl, ze jsi rezignoval na internetovou komunikaci v cele jeho siri, ale sem me chodit nedonutis, to by asi uv nemelo radost. zaludnych dotazu na black heart procession je tady stejne vic nez dost, leda ze bych vymyslel nejake nove, vtipne. nicmene okeja, at se ti ta zkouska podari, kdyby ne, zkus ho opit, alkohol je mocna carodejka a zatim to vzdycky fungovalo: jednou jsem delal zkousku z "vztah statu a cirkve", skoro on/topic ne? hehe, po dvou tequilach -- sice jsem si nemohl vzpomenout na slova jako papez, stat, cirkev, kostel, nabozenstvi; ale hlubsi znalosti jako souvislosti, letopocty nebo jmena (krome pius, to byl v ramci pripravy picus a neslo to vratit) jsem mel v cajku a ja to nakonec i udelal. nevim jestli to svedci vic o nizke urovni cirkve, statu nebo soucasneho skolstvi.
keith moon
1. 8. 2007, 17:52
to: Hanka dík za dík!! Fajn punk místo!
Bugrr bugrr@centrum.cz
1. 8. 2007, 16:22
mate nekdo misto v aute ve stredu do Hradce?
nevim, zda to tady neprobehlo- DetiD a Wollongong: diky za HystericalParty!
Hanka
1. 8. 2007, 15:44
Radši budu smrdět sírou, než papežem!
Proroctví otců nám svírá hrdlo!!!
PHOENIX II
1. 8. 2007, 15:00
a v prvnim prispevku misto "nikdo" ma bejt "nikdy".....heheh.
-ht-
1. 8. 2007, 14:45
a vubec, kostely sou symboly utlaku...sice je to vsechno monumentalni a pekny, nicmene zborit, slovy klasika. a navic maj maly pera, ze jo.
-ht-
1. 8. 2007, 14:45
"antiklerikální prudérie" není nikdo mimo mísu!!!
-ht-
1. 8. 2007, 14:43
každopádně, jestli máš pocit, že ty články plivou po památce kohokoliv nebo čehokoliv, tak je to jenom tvuj problém, nás do toho netahej.
pe.klo
1. 8. 2007, 14:35
pe.klo: dobře, přestřelila jsem co se týče toho článku, ale různý poznámky v duchu mého příspěvku se v hojný míře vyskytovaly, třeba i tady na foru nebo v posledních novinkách z moravy. nezlob se za nepřiměřenej výstup, byl to můj celkovej pocit. A mně se to dost osobně dotýkalo.
Nea
1. 8. 2007, 14:25
vztah -abych tě jako jazykovědce neobtěžoval svou nedovzdělaností
pe.klo
1. 8. 2007, 14:19
Jaký otázce? máš na mysli náboženství? jestli jo, tak v tomhle bodě si poměrně dost přestřelila. pokud to teda myslíš vážně. navíc na našem webu se o náboženství nikde nemluvilo. plivat na točník bych si nedovolil, dělal sem tam průvodce, mam k tomu místu vstah leta a navíc mi lidi odsud dost pomohli v současný době. nevim, jak si mam vykládat tvoje rejpání.
pe.klo
1. 8. 2007, 14:18
ale prdlačku. čtu si ty weby už dost dlouho na to, abych vycítila náladu, která z nich míří k týhle otázce.
gh: díky za názor.
Nea
1. 8. 2007, 14:15