a ještě dík wesypeklovi že nás dementy pozvaly na potlach!
Bugrr bugrr@centrum.cz
13. 8. 2007, 19:42
to pe.klo: ten svetr je můj, obrátím se na tě
Bugrr bugrr@centrum.cz
13. 8. 2007, 19:40
veliká krása- a ta vodka ráno! Wesy ty vole! díky labuti že mě odvedla, díky adamovi že řek že vypadám dobře, checht, dík bourkovy že mě nakop dík lidem co mě držely nad hlavama když dula lyssa, dík klukům z kapely že dorazili všici... díky díky cáky cáky - Pan Banán je základní esence rokenrolu! Kurva jo!
Bugrr bugrr@centrum.cz
13. 8. 2007, 19:35
ty vole na Banána by měli zavolat URNU nebo aspoň okresního hygienika, takhle se nechoval ani muj fotr když vypadal před třiceti lety uplně stejně!
F.
13. 8. 2007, 19:32
Byli ste nejvíc!
Wesy
13. 8. 2007, 19:27
tady u nas na morave to byla rozhodne nejlepsi akce leta. diky vsem co byli pritomni. Kapely, navstevnici, organizatori.
ales
13. 8. 2007, 19:13
včera všechny kapely´úžasný. Ale nejvíc mě asi bavili (i přes ten nabasovanej mikrák) O.T.K. Svět jako vědomí a nic, to je nejvíc! Phoenix2 pěknej metálek, krásně se hrozilo. děti deště prostě berserkři/gladiátoři. wollongong - úžasnej rokenroll a hlavně Broučkovo vystupování, to je nádhera. No gnu prostě srdcová záležitost..spal to srdcéé. A Lyssa - bezvadný finále. A ty hvězdy včera na obloze..nádhera. Nejmíň šest (za každou kapelu jedna) jsem jich viděl spadnout. To jak se pod tím krása-kraválem otřásala obloha.. A taky dobrá afterpárty pro ty nejotrlejší. Jediná věc proti které jsem měl nějaké výhrady, byla ráno zpáteční cesta (v nemilém stavu zdevastování) do praskoles na vlak. Ale to už bylo za branami hradu, tak se to ani nepočítá. Takže zas jednou velkej dík za nádhernej exkurz do lepšího světa (týjo docela těžký najít v hlavě dost superlativů, aby jsem se tolik neopakoval)
K.ba
13. 8. 2007, 18:41
Neměl sem čas prve se nějak rozepisovat. Takže vážně velkej dík všem kapelám, který předvedli po celým tom maratonu nadlidskou hudební produkci. Nádvoří smrdí sírou a některý kameny, co byly poblíž podia sou vohořelý. Fakt paráda. Abuchovi děkuju za skvělej zvuk potom, co zasuploval za zvukaře. údaj na kase se zastavil na 217 platících. Krása lidi. Díky i za Wesyho, kterýho ráno skolil mocnej Boris.
pe.klo
13. 8. 2007, 18:13
Hanka: Rádo se stalo. Užij si to. Měj se krásně a ať se ti Fanda uzdraví.
pe.klo
13. 8. 2007, 18:07
Na Točníku se našel zelenej parker a černej svetr s šedejma čtvercema. K doptání na mým mejlu
pe.klo pe.klo@centrum.cz
13. 8. 2007, 18:05
pe.klo: jeste jednou diky. (byl zmatek, uz jsem te nenasla)
Hanka
13. 8. 2007, 16:47
ad PHXII a strelak: pekny kuci a holky muzou prijit, kuloary hovori o tom, ze i kdyz nebudou hrat, clenove kapely se osobne zucastni
sojka srrdajka
13. 8. 2007, 16:34
by me zajimalo: zadna veda, proste sme se rozhodli dat prostor i nejakejm tem zacinajicim amaterskejm kapelam. tak je pridte podporit, rockovy fandove.
R.: v mym fotaku ta karta nejde precist (memory card error), tak doufam ze tam nejsou zadny sporstarny - to by me mrzelo.
Bourek uv@silver-rocket.org
13. 8. 2007, 16:15
to je skoro pravda, no kazdopadne dik za odpoved....jenze to vam tam neprijdou tak pekny kluci a holky
vole... .....
13. 8. 2007, 16:07
protože to už by se prostě vesmír zhroutil,
vole ...
13. 8. 2007, 16:04