Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
To Seru Na Vás: Ano, přesně tak to je. Trefil jsi hřebík na hlavičku. Vím všechno nejlíp a velmi rád organizuji ostatním život. Taky strašně rád poučuju a ještě raději, no - možná že snad úplně nejraději, seznamuji veřejnost se svými nicotnými názory.
V porovnání s tím je pak jakákoli další moje činnost naprosto zbytečná.
Sedlo miíkasedlinen@seznam.cz 21. 8. 2007, 17:37
hele, to je jednoduchy. kdyby esgmeq poctive hrali vsechny domluvene koncety, mozna by se z nich stala podobna sracka jako z roedeer a prostitutes. takhle je z esgmeq kult a vsechny homokapely jim muzou zavidet... chach!
to jsem vam to vysvetlil, ze jo 21. 8. 2007, 17:36
no ty vole sedlo, ty si fakt idiot. já se tam na ně taky těšil. a že nepřijeli? Jo, byl jsem zklamanej, ale abych tady psal takový sračky? to je moc. navíc o hodinku pozdějc výborně zahrála deverova chyba a vše bylo zapomenuto. a pro esgmeq: hodně zdaru... a dobrejch koncertu
krl ii 21. 8. 2007, 17:35
jo jo, muzika je fajn...
pantáta 21. 8. 2007, 17:30
Ty seš čůrák. Proč se do nich vlastně sereš? To se tě tak dotklo, že nepřijeli na Trutnov? Byls tam jen kuli nim? Nebo máš zkrátka pocit, že všechno víš nejlíp a prostě jim musíš ten jejich špatně fungující život zorganizovat? Aha, to bude možná vono, že? Bohužel to na tomhle webu není nic novýho: chytrolínů, který maj neustále potřebu někoho poučovat a seznamovat veřejnost se svými nicotnými nazory prezentovanými jako jediná pravda, je mezi přispěvateli většina.
seru na vás 21. 8. 2007, 17:26
To Michal Filka: já to znám, všechny věci, které jsi vyjmenoval, znám. To nemění nic na tom, co jsem napsal. Jestli je to problém, tak to zabalte a dělejte si život tak, aby vám vyhovoval. Není v tom nic jiného. Nejste jediná kapela, která se kvůli toho rozpadne, občas je dokonce potřeba natvrdo něko vyhodit. Někam jste to dotáhli, hodně lidí vás má rádo a to sebou nese logické důsledky. Ve 30-ti opravdu člověk nemá zapotřebí řvát každý víkend na pódiu svoje pravdy a mít z toho hovno. Ale máte (relativně) novopu desku, jste - proč to neříct - slavná kapela, tak kurva dělejte, jak se na takovou kapelu patří. Všichni jsou jen lidi a ne stroje, to chápu. Ale když víte, že to tak je, proč s tím něco neděláte?
Konstantně nasrávat lidi tím, že nedojedete na koncert, s tím bych si prostě nezahrával.
Napadá mě několik přísloví, které se teď dají použít, ale raději budu držet hubu.
A že ti nějaký mamlas nadává do čůráků? To je toho... Ten mamlas toho v životě taky vyslechl dost a jen tak nějaké obhroublejší slovo ho nerozhodí. Ber to tak, že jsem vyjádřil přesně to, co se vašiím fandům honí hlavama, když stojí pod pódiem nebo třeba čekají na pivko a dozví se tuhle Jobovku...
Abych to tedy vyjádřil přesněji a trochu se poopravil - Esqmeg nejsou čůráci.
Kapela Esqmeg je čůrák... :-)
Sedlo mikasedlinen@seznam.cz 21. 8. 2007, 16:58
neni zač.
já děkuju 8-) 21. 8. 2007, 16:19
DĚKUJU
m f 21. 8. 2007, 16:17
to Filka: Ser na ně, vůbec to nečti, mohli přijít v sobotu na Střelák, kde to bylo fantastický.
Esgmeq mi nejsou u prdele 21. 8. 2007, 16:16
to m11: protože na ně jezdíme moc rádi. Neumíme si představit život bez muziky. Na většinu akcí navíc nakonec nějak dorazíme. Každopádně se o to vždycky do poslední chvíle snažíme. Chápu, že když ne, tak jsou lidi naštvaný, ale aby mi nějakej mamlas nadával čůráků...tak to sorry.
Filka M 21. 8. 2007, 16:14
to Filka: hele, kdyz to s tim hranim mate teda tak slozity, tak proc ty koncerty domlouvate, kdyz je pak musite odrict? Nejako mi unika logika veci.
m11 21. 8. 2007, 15:53
To Lukas: S tim Trutnovem to bylo tak, že se prostě Miki nestačil vrátit z Německa...
sorry, ale s tim nic nenaděláme. Kdyby sme tam nechtěli jet za trojku, tak to ani neslibujem (říkám jen, že občas spolu tyhle věci souvisej....).
M F 21. 8. 2007, 15:50
Tak to je v poradku.
Rave 21. 8. 2007, 15:43
ja se nerozciluju, esgmeq sou mi u prdele i v klidu.
-ht- 21. 8. 2007, 15:42
To -ht- : Sorry, to bylo pro Sedlo. Tak se nerozciluj.
Rave 21. 8. 2007, 15:41