Mě teda Gnu nezklamali a byli pro mě novinářsky řečeno jedním z vrcholů večera (eště s Esgmeq samozřejmě). Život mě dohnal na půl cesty!
Adoš
21. 8. 2007, 21:37
To by mě teda zajímalo, co tě přinutilo vzít na milost zrovna Zonu A.
Funghi
21. 8. 2007, 21:28
4 Die in Sludge:
super, posli mi ho na mail ,please. diky a uzivej!
(co se da)
Nea
21. 8. 2007, 21:12
Sedlo + Filka = VHSL
hehe
láska zrozená v nenávisti
první milovník
21. 8. 2007, 20:59
Keith moon: nadlidskej ukol, kote. spis ty hvezdy uvidis serazeny v mejch krasnjech ocich nez na fotce, az vypijes ten dar , ja fotak nako nemam - sme chudy jak vsi z vorecha. ale prinesu ti pohled a otevreny srdce!
diky , ze sis vzpomnel, zustavam ti zatim vernej.
ses muj gej.
JO!
Nea
21. 8. 2007, 20:58
to Jakub.uck: Jo, asi budu muset zvednou řiť a někam se vypravit. No ale jestli se vypravím zbytečně...
Ale ono to k tomu asi patří, jenže to nic nemění na faktu, že to prostě člověka sere. Někdy v půlce 90tých let mě přesně takhle asi 4x po sobě vytočili Zóna A, ti snad nedojeli nikdy nikam. Už jsem je opravdu nenáviděl. Pak stačil jeden koncert na Pohodě v Trenčíně a vzal jsem je na milost :-)
Sedlo mikasedlinen@seznam.cz
21. 8. 2007, 20:43
sedlo -no, když chceš jít na esgmeq, tak běž na akci pořádanou SR, tam máš docela velkou pravděpodobnost, že se jich dočkáš ... a pak pochopíš ten kult, třeba na střeláku to bylo absolutní!
jinak ja jsem měl tu kliku, že jsem je viděl i na posranejch mighty sounds -tam to bylo hrozně vtipný, protože samozřejmě přijeli doost pozdě a zesrali tak celou dramaturgii ... prostě dostáli svý pověsti. navíc jejich vystoupení asi bylo dost krutou ranou pro ska-punkový svět. já sice taky nespoehlivost nemam rád ... ale na druhou stranu, když by nebyla nespolehlivá nejlepší punk'n'rollová kapela, co znám, tak kdo potom???? kua kdo???
jakub.uck
21. 8. 2007, 20:34
hehe: hlupáku
spoonman
21. 8. 2007, 19:10
frody by si radsi dal vypsanou fixu
hehe.
21. 8. 2007, 19:02
sedlo: v klidu, anonym je ten, co na nas sere.
John
21. 8. 2007, 18:48
je pravda, že se mi taky víc líbili před pár měsícema na flédě - tady tomu trochu ubíralo prostředí na intenzitě (tím myslim to, že v uzavřenym klubu to je víc nahlas) - což mě mrzelo i u dětí deště, ty si taky víc užiju v temným klubu kde to je pořádnej bordel, ne jak na otevřeným prostranství, kde to jde tak trochu do ztracena. i tak mě bavili víc, ale to zas bude otázka vkusu (pro mě byli favoriti děti deště, OTK a esgmeq)
mizuki nakeshu mizuki@mizuki.cz
21. 8. 2007, 18:46
jediným zklamáním pro mě bylo vystoupení Gnu.bylo to slabý.zanechalo to ve mně neznatelnější stopu než lajna načrtnutá muklama po pár hodinách od jeho vytvoření.
škoda, před dvěma lety v brně to byl naopak skvělej koncert
frody frody@post.cz
21. 8. 2007, 18:35
To Radim: Lidi ve vzteku nakecají strašně moc pičovin. Bez vzteku by hudba umřela...
Sedlo mik
21. 8. 2007, 18:31
počkej, počkej, to se ale přece hraje jinak..
m f
21. 8. 2007, 18:28
hlavne ze ste zase vsichni kamaradi, to se mi fakt ulevilo
radim salam
21. 8. 2007, 18:26