Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
aby ste z těch "soniců" všichni neposrali...!
jen průměrná kapela 25. 8. 2007, 11:35
ted zase radsi ty sonicy, ze. budou hrat 100%? mohli by. v jednu to jede z brna.
ales 25. 8. 2007, 11:27
to: K.ba s tim korektorem to nebude tak horke, proste zrovna o tomhle jsem zrovna neco vedel...jinak ja spsi fixu jen z posledniho alba, a taky jen nektere songy, ty co maji atmosferu a prot jse zvedav jak mc zmeni nebo nezmeni D.Neuwerth tu jejich nic noc hudebni slozku....ale uz dost...
aseedi 25. 8. 2007, 11:04
Co blázníte? Fixa byla vždycky blbost. A Khoiba? Slyšim dobře?
R. 25. 8. 2007, 11:02
to aseedi: Jmenuji tě svým osobním korektorem :-) Tak se to teda jmenuje dezolát a neni to deska,ale jen skledba. Tak jim teda odpouštim. Nemusej se omlouvat za to, že nejsou dezolath.. no pro mě je teda vypsaná fixa dneska už blbost (ikdyž přiznávám, že občas když si sestavuju playlist na den, zařadim tam i nějakou jejich starší věc z těch prvních demíček). Jinak pořizovat si fixu jen proto, abys zjistil jak se to neuwerthovi povedlo, je stejný jako si pořizovat Kryštofi kvůli tomu, že to dělal Ondřej. Ale je mi jasný, že si to asi nepořizuješ jen kvůli tomu. ..Khoiba-proti tomu nic.
K.ba 25. 8. 2007, 10:56
http://www.vypsanafixa.cz…
krasnej text 25. 8. 2007, 10:52
ten song od fixy je ale dezolát a ne dezolath :) a deska se jmenuje (bude jmenovat) Fenomén... na nove OTK se tesim taky....a taky treba na Khoibu a koneckoncu i na tu Fixu, jelikoz jsem zdedav jak moc si zaradil D.Neuwerth, a ted se do me pustte
aseedi 25. 8. 2007, 10:39
na radiu 1 teď hrajou dezolath od vycpaný fikce. Je to od nich hezký, že pojmenovali novou desku po dětech deště. Problem je ale v tom, že to dezolath vůbec neni! nemělo by jim to takhle projít. Svět je nespravedlivej (né tvrdej a spravedlivej jako heavy metal, jak by měl bejt). A co se týče podzimní hitparády - na podzim budu doufám poslouchat nový OTK a nový Gnu. Furt dokola. Jestli vyjdou ty desky obě nějak najednou, tak na nic jinýho ani nezbude čas..
K.ba 25. 8. 2007, 10:14
SONIC YOUTH
už DNES! 25. 8. 2007, 08:30
http://pretentiousblogtit…
Black Flag "Damaged Demos" 25. 8. 2007, 08:14
jako návštěvník a uctívač těchto stránek, který se sem nikdy neodvážil psát, ale vždy zdejší dění pečlivě sledoval,se musímpozastavit nad jednou věcí. přestože systém udílení BLBOSTÍ midosud vyhovoval a tímžto pádem jsem ho shledával vždy na místě, mi není jasnaá jedna věc. jaktože vzkaz "lorrd byron dostal BLBOST???aleproč???"dostal BLBOSTzatímco vzkaz, ve kterém se píše o odkazu na kapelu LORD BYRON, BLBOST nedostal?
jediná nesrovnalost za ta léta 25. 8. 2007, 06:12
lorrd byron dostal BLBOST??? ale proč???
vzdyt to neni spatny 25. 8. 2007, 05:41
vsechna razitka jsou
prece neviditelna 25. 8. 2007, 05:33
co je?kua voe,dostlas cervenacka, a dodnes se s tim nemuzes srovnat nebo co?
zakomplexovanej vic nez ty! 25. 8. 2007, 05:20
neviditelna razitka
neviditelna razitka 25. 8. 2007, 05:09