No, s tou balaclavou je to ale hoznej porod! nicméně když si člověk poslechne třeba takovou "Osadu havranů", tak je jasný, že to bude sakra stát za to!!!...
jakub.uck
15. 10. 2007, 12:42
alan: Jo, vydáme. Balaclavu a Gnu určitě, když to půjde, tak snad i Děti deště a OTK. A rýsujou se i nějaký sedmipalce.
Aran uv@silver-rocket.org
15. 10. 2007, 12:09
vydavate este desky nebo uz jen poradate koncerty, vanoce na krku, tak zkoumam jestli neco vydate pod stromecek
alan alan.pavlik@seznam.cz
15. 10. 2007, 12:02
novy torche:
http://www.freemusic.cz/c…
wu
15. 10. 2007, 11:51
Hele, Vlasto, já to cítil trochu podobně, ale když jsem o tom přemýšlel, nepřišel jsem na žádnej pádnej důvod. Pokud přijmeme interpretaci slova "ex-" jako neprázdnej průnik množin všech členů daných 2 kapel, je to pravdivý. Co se Ti přesně nelíbí, resp. kdy je podle Tebe vhodný použít ex-?
John
15. 10. 2007, 11:47
Vlasta: Qui mimochodem přes booking agenta vzkázali, že v rámci propagace koncertu je správně a naprosto OK, když se tam uvede, že David Yow je ex - The Jesus Lizard, Scratch Acid, Pigface... Takže ty tři pánové, co se tam budou potit, jsou s tím naprosto srozuměný a vítají to.
Aran uv@silver-rocket.org
15. 10. 2007, 11:37
a co teprve Ex l'Rose..
žejo
15. 10. 2007, 11:08
Dr. Exner?
hulva
15. 10. 2007, 11:08
jo prosimvás, nevíte někdo ke kterýmu doktorovi jít, když se neumíte vyjádřit stručně?
v.r.k
15. 10. 2007, 11:06
Aran: No já ty důvody docela asi i chápu a budu jen rád, když přijdou všichni co znaj´ i neznaj´... Ale asi i protože kolem toho nemusim mít žádný starosti, tak to (v týhle souvislosti nepravdivý) "ex-", co žádnou scénou fakt nezahejbe, prostě můžu vnímat jako jistou formu příspěvku k všeobecnýmu trendu mediálního zjednodušování, a na někoho to může působit i jako "klamavá reklama" co nikomu neublíží, ale minimálně vůči těm třema pánům, co se tam budou potit, je (z mýho pohledu) nespravedlivá. Jinak bych to bral, pokud by se tak kapela sama z nějakýho důvodu prezentovala, a to tady myslim neplatí. I by mě zajímalo co si o tom sami Qui myslej´...Otázkou ani není, jestli by to "bez-ex" opravdu tolika lidem uniklo, ale spíš to, jestli na titul fakt místo "ex-" nepatří spíš už zmíněný "feat...", z čehož by se ti, co tolik nesledujou, dozvěděli stejnou, ale nezavádějící/přesnější informaci...
Ale nic se nestalo - nic se neděje, jen když mě napadla ta paralala s "L´Point - ciTYK", tak jsem nad tou nalezenou absurditou potřeboval vykřiknout nahlas, ale už to, že se nad tim nikdo jinej (asi) nepozastavil mi samo odpovídá, že jsem možná jenom přecitlivělej... Jinak s "ex-", pokud nejsou matoucí a jsou na správnym místě, taky problém nemám...Hlavně to proboha neberte jako ňákej útok, sám nemam rád, když se tu do vás nějakej (pasivní) chytrák sere kvůli blbostem...
Tomske: hele stačí, že Céčka sou kvůli tobě "ex-neex-Deverova chyba"... no některý kapele to myslim právě příjemný bejt nemusí, vláčet (ač) pozitivní stigmata minulosti, zvlášť když se jich třeba ani netýkala...
Trochu jsem jinak trochu zalovil v síti a tuhle "pomůcku" jsem našel jen u propagace dvou kanadskejch koncertů Qui, jinde to většinou vyřešili elegantně "feat.-em". Formulace ex- Jesus Lizard se objevuje víc u zmínek o U.S.S.A. Duane Denisona, jehož jméno neni holt tolik známý, ale kde bych já stejně hlasoval pro ten "feat." Zabte mě!
fidla: nějakej "vtipnej komentář k věci" jsem čekal, ale zrovna od tebe voe?
vlasta.r.k
15. 10. 2007, 11:04
a co teprve Ex l'Rose..
žejo
15. 10. 2007, 10:56
všechny kapely jsou podle mě EX-BEATLES, protože čarodějnice yoko ono to zařídila tak, že duch Johna Lennona zcela nekompromisně vstoupí do každýho, kdo hrábne na jakejkoliv hudební nástroj...
jakub.uck
15. 10. 2007, 10:47
a ja sem ex moje mama a tata
syn
15. 10. 2007, 10:40
lepsi byli Extreme Noise Terror
richard taky mel MC
15. 10. 2007, 10:39
Jo.
R.
15. 10. 2007, 10:28