65 dos a tyhle vsechny postrockovy operety jsou na jedno brdo, nejprecenovanejsi muzak
ale na cure pudu, to zas jo
28. 10. 2007, 23:26
2 oslíků
E
28. 10. 2007, 22:52
chci už bejt tam napravo, pěkně vokázanej, i s mejma kámošema !!!!
strom v mlze
28. 10. 2007, 21:47
milos skalka: tak v tom případě se omlouvám za svůj přehmat. asi jsem se spletl.
Arén
28. 10. 2007, 20:21
sazka Arén: to je vskutku uzasny argument. jen do toho nezapada to, ze 65dos na majoru nevydavaj.
milos skalka
28. 10. 2007, 19:58
Maurice Moss: Už jsem ti odpovídal, je to někde vzadu ve fóru.
w: Souhlas! Oni ale hrajou snad ještě míň než Gnu. Ale jsou to fakt borci...
michal: Jo, to si pamatuju, volali jsme si kvůli tomu. Každopádně 300 Euro za koncert, kterej se domluví tejden dopředu, je nesmysl.
Aran uv@silver-rocket.org
28. 10. 2007, 18:29
ja jestli tak stejne jen na THE CURE do
Katovic
28. 10. 2007, 17:38
michal a spol: a co byste jako od tý kapely s tim nepovedenym názvem čekaly, když vydává na majoru???????
sazka Arén
28. 10. 2007, 17:23
!!!: no tak to me tyvole vubec, ale vubec netesi. je to asi 2 roky, co jsem na 65dos narazil na netu, a byla to laska na prvni poslech. pak jsem po asi pulroce koukl nahodne na jejich net a koukam, ze jedou evropskou snuru a nasledujici tejden maj prejezd z italie do berlina s volny dnem. idealni prilezitost pro zastavku v praze, ze jo, tak jsem jim psal, jestli si tu nechtej zahrat. odpovedel mi nejakej jejich tourmanager, ze klidne, ale garance 300 euro. jako jasne, mohl jsem to nejak ukecat, ale jakozto zelenac v poradani koncertu zahr. kapel, jsem si na tohle netroufl - delat koncert tejden predem, s takovou garanci, tezko stihnout nejakou propagaci a zaridit ty veci kolem toho (a navic jsem asi tri dny potom mel delat statnici), a jeste k tomu, kdyz jsem se ptal ruznejch kamosu, tak to nikdo neznal... bez penez a bez casu, jsem se to pustil z hlavy, jeste jsem uvazoval, ze bych jel do toho berlina, ale to taky chtelo penize a cas. takze nic. pak tu hrali v akropoli, jenze ja byl na predem planovany dovoleny. kurva! no a ted si mam koupit listek na cure (nektery pisnicky jsou fajn, ale jinak nemusim) a do sazka areny (bez komentare)??? co to jako ma znamenat?
p.s.1. nechci znit jako nakej chytrak, co tuhle kapelu znal uz daaaavno (protoze to tak neni), ale tohle me jako fanouska fakt mrzi, protoze tu sazka arenu si budu rozmyslet fakt dlouho... p.s.2. na druhou stranu, jsou horsi veci nez naky posrany kapely v posranejch stadionech, jen jsem si potreboval ulevit, sorry ze to bylo tak dlouhy.
michal
28. 10. 2007, 16:59
nechystáte zas náhodou moller-plesset ?
vytáh sem to teď po letech ze zaprášenýho šuplíku a nestačím se divit jaký to má i s odstupem času koule...
geniální kapela...
w
28. 10. 2007, 15:34
prudič: to je pravda, ale aspoň se mužu cejtit jako hroznej prominent, když už mam novou balaclvau doma. vostatní zatim jen koukaj na obrázek tří oslíků. ty vole, to je skoro jako bych byl členem ÚV. buď mi dejte 'blbost' na čelo, nebo raketku ke jménu!!!
(jinak ten bourkův obal je v realitě fakt dobrej, výtky beru zpět, obrázek na netu z jistejch důvodů nemůže tak vyznít ...=další důvod, proč mít tuhle desku doma!)
jakub.uck
28. 10. 2007, 13:40
pořád tu visí ty tři oslové, přitom by pod tou nebeskou šoustačkou už měly pár dní viset stromy v mlze...
prudič
28. 10. 2007, 13:34
jen zpětný poděkování za antelope. bylo to úžasný. podobný pocity jsem měl naposledy při french toast, the101 nebo victory at sea. jen víc takovejch kapel.
jakub.uck
28. 10. 2007, 12:44
anyway v noci s andelem?
frajer
28. 10. 2007, 12:25
-ty voe voe kurva prciny jo...-
Ale předskokani 65daysofstatic - supr, ale koho to zajímá, když budeme všichni vyhlížet The Cure. Chtělo by to rozdělit na dva koncíky.
vidle
28. 10. 2007, 02:05