Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
aran prej nema rád neurosis! css
sadlo 29. 10. 2007, 17:21
jdete zitra na sedmicku?
www.youtube.com/watch?v=u…
www.youtube.com/watch?v=Z…
ja se docela tesim
maslo 29. 10. 2007, 17:19
Ja myslim, ze to zkopiruju a hodim na papir...
Kletba 29. 10. 2007, 16:55
pche
Rum burak 29. 10. 2007, 16:07
Nesouhlasim
Paul 29. 10. 2007, 15:47
Rybíz: no, to si tady myslí 99% přispěvatelů, tos nevěděls? zajma nezajma.
pnt 29. 10. 2007, 15:35
To mladi nemuzou chodit na koncerty?Ja myslim ze pokud je to zajma tak proc ne....
Rybíz 29. 10. 2007, 15:24
musim rict, ze sme dost cumeli. na holky i pak na tu kapelu (o ktery sem nikdy neslysel a ani sem si poradne nezapamatoval jak se menuje) a nechtelo se nam vubec na podium, hrozen emo holek vypadal hrozive. ale bylo to fajn, zrejme jak sou holky mlady, tak este nejsou zatizeny predsudkama a kdyz se jim neco libi, tak neresej kraviny.
dostali sme nabidku na ten koncert minulou stredu a sli jsme do toho ciste pragmaticky - byl to posledni koncert na nasi maly snure, navic kousek od domova a i diky nemu si muzeme jit koupit novou zvukovku, hehe - a nakonec to bylo z tech ctyr koncertu paradoxne nejprijemnejsi...
MSI byli fakt strasidelny, videl jsem teda jednu vec, kdyz jsme nosili veci do auta, a pak jsem se vyparil.
Bourek uv@silver-rocket.org 29. 10. 2007, 10:27
2strejda - vim ze nejsou pod srr, ale beru je jako sprizneny .. to sem i naznacil, nechtel sem to pitvat.
jo a este tresnicka na dortu bylo, ze na baru kontrolovali obcanky, takze byl plnej sal lidi co nic nepilo. zato ja si musel prihnout, to jinak neslo ..
honza. hu.dba@seznam.cz 29. 10. 2007, 10:17
honza??:: sporto jsou pod srr? a toten hosen taky?
strejda 29. 10. 2007, 09:56
jo a vcera sem byl v LMB a jako predkapela byli Sporto - konecne sem si je poslech nazivo! musim rict ze me moc prijemne prekvapili, bylo to prijemne, pekne a osvezujici, rad si je zopaknu (doted sem byl trosku skeptickej co to vlastne bude..). taky se mi nich libi jak ze SR vycuhujou (ja vim ze nejsou akvizici), coz nakonec znamena, ze hrajou i na takovych pochybnych akcich jako jsou naky ceny akropole (omg, takova blbost!) a taky treba vcera.. myslim, ze sou taky 1. rocketackou kapelou na ktery byli z cca 80% jen same slecny (coz je kua hodne a to nejen oproti fotce z unsane:) samozrejme mensim "ale" je, ze prumernej vek byl asi tak 15-16 let. jezis, jak me bylo trapne ! to bylo jako kdyby tam nahnali zakladku. nevite nekdo cimto je? ja Mindless Self Indulgence znam cca 2 roky z5 od kamose, lupen sem vyhral a v zivote by me nenapadlo co maj za cilovku .. silenost a vrchol trapnosti - predstavte si zpevaka (ksicht Kay ze suns +10let) s ruzovymi navleky na rukach a podobnejma silenostma a banda teenageru jsou z nej odvareny .. jesus, to byl teda vecir.. aspon ze ty sporto!
honza. hu.dba@seznam.cz 29. 10. 2007, 09:44
rocker: postrock jsou nějaký internetový stránky lidí, který si neuměj přiznat, že všecko je to kurva jenom rockenroll, kterej je buď dobrej anebo stojí zahovno ...
lemmy kilmister 29. 10. 2007, 09:37
co je to kurva ten postrock?
rocker * 29. 10. 2007, 09:25
2michal: ...jestli to neni tim, ze maj zvuk jak z p*****
honza. hu.dba@seznam.cz 29. 10. 2007, 09:00
ale na...: skoro i souhlasim, vetsina tehle kapel me taky moc nebere, ale ty 65 dos sou podle me dost jiny
michal 28. 10. 2007, 23:33