jakub.uck: lenze kym hosi zo SRR su romantici-realisti, ty si "len" romantik. tam vidim trochu problem. a na druhej strane vela z tych 'romantikov' robi tvrdy biznis - staci si pozriet ceny cd a vinylov v niektorych 'ug' distrach. mimochodom aj shindy bol kedysi istym sposobom taky isty romantik - akurat, ze ked robis koncerty v tom objeme, ako on, tak ti na normalny job akosi neostava cas. druhou stranou mince je, ze shindy sem zacina vozit coraz vacsie sracky, ale to je uplne ina debata.
samej nazor
28. 12. 2007, 22:10
jakub.uck: takovejch jako ty je víc... třeba takový lidi ze SRR... v podstatě taky 100%ní romantici...
bez ironie, fakt...
paja
28. 12. 2007, 22:03
este jeden nazor: právě v tom je ten problém, já si totiž nedokážu představit, že děláš hudbu nebo jakýkoliv jiný "umění" (sorry, nenapadá mě lepší slovo) jako job. Nemužu si pomoct, ale když to někdo začne dělat jako job, tak už to je prostě přeci jen .... job. Čimž nechci nikoho urazit. Prostě mi jen připadá krásný, když "To" (ať už je to hudba, psaní nebo třeba divadlo) má někdo jen jako "koníček", většinou pak do toho spíš investuje než že by mu to něco hodilo, ale to přece vubec nevadí, protože to prostě dělá rád ... pak mi to přijde fakt krásný a věřim mu to ... ou, sem asi trochu romantik.
jakub.uck
28. 12. 2007, 21:51
"některý kapely hrajou fakt za ten cesťák, a jinejm pak nestačí několikrát tolik, tak člověk neví, co si o tom má myslet."
niektore kapely to maju ako hobby, niektore ako job. it's as easy as that. ty robis v praci za menej, ako ti tvoj sef je ochotny platit? alebo len mudrujes?
Este jeden nazor
28. 12. 2007, 21:40
Hm, Shindy pred x rokmi zacinal ako UG nadsenec (este pred 2-3 rokmi robil The End, kam prislo 35 ludi) a nemyslim si, ze by kohokolvek okradal... na rozdiel od ludi zo SRR to vsak ma ako fulltime job, takze asi viac kalkuluje, na com mi nepride absolutne nic divne. A vobec mi nepride nic divne na tom, ked koncert stoji tolko, aby organizatorovi priniesol optimalny zisk. Samozrejme osery a licitacie s bookingovkami su ina story...
Len nazor
28. 12. 2007, 21:38
tak jsem zvedav - tesil jsem se ze konecne uvidim TITD, ale nevim nevim, jestli se mi chce krmit bookingovku a Sindyho
pnt
28. 12. 2007, 21:06
a ja na ten koncert kaslu, shindyho nebudu podporovat
sorry
28. 12. 2007, 20:09
-ht-: No právě ty vole. Jako Shindy nabídnul víc - asi ten koncert chce dělat víc a asi umí zařídit i to, aby to nebylo nějak pekelně drahý pro lidi. A třeba je tohle přeplácení běžná praxe, nevím. Ale jako ten booking agent je normální kokot. Jeden den to slíbit někomu a pak obrátit... No nic.
Aran uv@silver-rocket.org
28. 12. 2007, 19:46
M11 a -ht- mají recht!!!
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com
28. 12. 2007, 19:42
otázka je, jak moc o tom ta kapela ví a jak moc podmínky tý bookingovky akceptuje....
m11
28. 12. 2007, 19:19
ono kdybychom to chteli vzit uplne od zacatku, jak moc koser je jednani ty bookingovky? je samozrejme pochopitelny, ale...
-ht-
28. 12. 2007, 19:02
farmář: já vim (že to neni tak snadný a jednoznačný), ale já jsem holt jednoduchej člověk! ... akorát když člověk vidí, že některý kapely hrajou fakt za ten cesťák, a jinejm pak nestačí několikrát tolik, tak člověk neví, co si o tom má myslet... nikoho ale nesoudim ... a navíc to řikám jen ze svýho pohledu "fanouška", kterej to všechno vidí zvenčí, takže je i dost možný, že jsem uplně mimo ...
jakub.uck
28. 12. 2007, 18:55
Tak třeba to nebude ani drahý, uvidíme. Já se na ten koncert těším. Akorát jsme nechtěli přistoupit na nějaký handlování.
Aran uv@silver-rocket.org
28. 12. 2007, 18:53
no ale tak je to správně poněvadž tak to mám být přece spravedlivě
paja
28. 12. 2007, 18:48
Ale vždyť jo!
R.
28. 12. 2007, 18:43