zvedavej i ostatní: tady!
http://www.stary-mlyn.tym… ve starym mlejně v byšicích. Kouzelný místo. Doporučuju. Nejen wollongong ale i ty ostatní kapely stojej myslim za to. Bumfrang3 určitě. Pořádnej noise. krteczek maj sice dementní jméno, který nemusí vzbuzovat příliš důvěry, ale hudba je to výjimečná. Podle posledních zpráv Atlantic cable prej nebudou, ale podle toho co jsem slyšel, že se plánuje za náhradu, tak je opravdu na co se těšit.. a tohle asi není naposled co vás s touhle akcí votravuju.
K.ba
22. 2. 2008, 01:14
Picopiedra: koukal sem jak puk, i zvuk byl skvělej. u 65 days of static sice nešlo vubec slyšet toho zpěváka (ale i tak se mi líbili až nepřirozeně), a u první skladby vod cure sem měl taky pochyby, ale pak pan zvukař zašermoval šavličkama a když sem zavřel oči, měl sem dojem, že mi smith ječí do ksichtu z 10 čísel (teda byl o 20 let meladší a 20 kilo lehčí)..bylo to naprosto úchvatný (teda až na absenci close to me, pořád tomu nemůžu věřit, snad se tam vrátim aby mi jí zahráli aspoň z busu)
spoonman
22. 2. 2008, 00:46
kde hrajou wollongong v breznu? v koncertech to neni?
zvedavej
22. 2. 2008, 00:25
K.ba: Voe piš mi to radši mejlem. Jinak to info nebylo jen ode mě. A to mě děsí. Do prdele!
R.
21. 2. 2008, 23:48
The Cure: klobúk důle. Takovejch let a pořád takový intenzivní grády. Fakt smekám.
Picopiedra
21. 2. 2008, 23:44
28. 3., pátek
PROJEKT ALTERNATIVNÍCH KULTURNÍCH PRODUKCÍ V RÁMCI VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT
V programu vystoupí : WOLLONGONG - Smrtící rytmika, chytlavé riffy a zuřivé vokály. Nelítostní a syroví - to jsou Wollongong. CLIMATIZADO - Zpěvné melodie, neučesaná dravost rytmiky a sebedestruktivní i očistná energie nezdolných junkies. Tři nejpodstatnější věci na světě jsou podle Climatizado v titulu jejich nového alba: Bůh, láska a děvky... HEY BABY
Kavárna, Velký sál Produkčního centra
Začátek 20:00 Vstupné: 60 Kč
Chenda
21. 2. 2008, 23:41
ty vole, slavia má, zdá se, v londýně pech ...
smutnej
21. 2. 2008, 22:29
-ht- je u nasich vychodnich sousedu
kazo
21. 2. 2008, 21:47
http://zpravy.idnes.cz/z-…
bacha!
21. 2. 2008, 19:59
frody: taky doufám. každopádně se omlouvám, nechtěl jsem rozšiřovat fámy..
R.: Jinak novej Baži(dog)bar je celkem cajk. je to sice malý, ale zas to chytlo tu pravou atmosféru,kterou by mě předtim v circuse rozhodně nenapadlo hledat. Ono když tam celej večer hraje na plný koule balaclava a wollongong a lidi řvou s přehrávačem texty, tak to ani jinak bejt nemůže..byli jsme tam po celkem vyvedeném večírku v mumii-koncert skupiny DIN (druhá kapela Zbyni z Bumfrang3 ze starýho mlejna). první aspirant na letošní objev roku (ikdyž teda hrajou už X let-já je objevil až letos, potom co v nich začal hrát spolužák na bicí).
K.ba
21. 2. 2008, 19:50
Je tady někde -ht-? Viděls včera PPT? Ty vole.
Torr uv@silver-rocket.org
21. 2. 2008, 19:07
21.8.1994 Slapshot, Ignite, Growing Movement
Cootcha
21. 2. 2008, 18:46
cca od střeláku se esgmeq snažíme s kámošem přitáhnout do brna. nejprve to padlo kvůli tomu, že neměli auto, pak zlomená sisiho noha a poté, že nemají kde zkoušet.
nebýt to esgmeq, tak bych nad nima zlomil už hůl. resp. by mi / nám došla trpělivost.
jen teda doufám, že neřekli poslední slovo, jak tady K.ba naznačuje. přeci jen takový kapely by byla škoda...
frody
21. 2. 2008, 18:32
Nevěř takovejm vizionářum.
R.
21. 2. 2008, 18:23
No podle toho co jsem slyšel včera v novém Baži baru, tak už nic nezahrajou. ale co já vim-těžko říct jestli veřit Bažiho opileckejm fámám z undrgroundovejch kuloárů...
K.ba
21. 2. 2008, 18:08