Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
honza: fakt je, že zažít takovej nějakej koncert třeba v Mexiku, to by bylo - ta vřelost publika - kafe jiný, to je jasný. To je ale asi halt ta kultúúúra, to asi nikdy nebude jiný. Ve střední Evropě je prostě zbytečně dlouhá zima, globální oteplování to ale třeba vyřeší.
Picopiedra 22. 2. 2008, 12:14
Hele, bylo to krásný. Při Lovesong jsem myslel, že umřu blahem, hehe. Možná to bylo trochu dlouhý, ale to je vlastně dobře, že jo. Škoda, že si nevzpomněli na Fire In Cairo, jestli jsem poslouchal dobře.
mty 22. 2. 2008, 12:13
http://www.tydenika2.cz/n…
taky earth 22. 2. 2008, 12:09
richard: nevšiml sem si, ale stojíc až ve druhé vlně sem taky neviděl všechno
spoonman 22. 2. 2008, 11:55
Picopiedra: no ja neuvazuju o delsi dobe stravenej v cizine, ale na koncerty pryc jezdim, jinak bych to nepsal .. v tuhle dobu to mam tak, ze uz bych na velky koncerty v cechach ani nechodil, ale na to bych v tuhle chvili fakt nemel. ja uz to psal v souvisloti se Sonic Youth, ze nechapu proc na koncert ty lidi chodi, kdyz se boji se bavit .. (treba pri one hundred years sem okolo sebe nevidel ani jednoho cloveka co by vypadal, ze tu pisnicku zna) ale to je jedno, koncert to byl supr a ja si ho maximalne uzil.
p.s. pred koncertech sem kamosum rikal "fakt nevim jak dlouho budou hrat, myslim, ze neco mezi 60 a 180 minutama" .. to sem nevedel ze se seknu, pac i ty 3 hodky zlomili ..
honza. hu.dba@seznam.cz 22. 2. 2008, 11:24
a sel robert se projit mezi publikum jako munule? s ochrankou.....
richard 22. 2. 2008, 11:10
kurva! nic neva
spoonman 22. 2. 2008, 10:57
nene, to si pleteš, já sem ten co si dělal legraci z toho, že 65dos sou post rock, hehe
spoonman 22. 2. 2008, 10:57
Sorry, ten poslední odstavec mýho posledního "vstupu" směřoval na "honzu", samozřejmě. Omluvám se.
Picopiedra 22. 2. 2008, 10:55
Job/honza/spoonman: já si po včerejšku nemůžu pomoct, ale připadá mi, že není kapela, která by po 30 letech hraní a dosažení v podstatě "megastardom" (současný roční celosvětový turné je vyprodaný) bez jakejchkoliv ústupků a ztráty tváře navzdory tomu průmyslu, dokázala tříhodinovym koncertem (tomu říkám vážit si publika) v takovym nasazení tak uhranout. Já nevim, ale není tohle UMĚNÍ?
Jinak spoonman: nepřipadalo mi, že by si lidi přišli ten koncert jen tak odsedět nebo si poslechnout "Friday I´m in Love". Sere pes, že nebyla šatna. Jo a "holt sme v čechách" - tve máme pas, můžeme to zkusit taky jinde, vřele doporučuju takový vypadnutí na dva tři roky. Ale jestli nejseš ten typ, co by říkal "no co můžeme čekat, sme ve Španělsku".
Picopiedra 22. 2. 2008, 10:51
Divim se, že ve folk a country chybí seLFbrush, takle sou mym favoritem Dlaňovky vod Křesťana + DJ Trávy.
anonymní workoholik 22. 2. 2008, 10:13
kurva.cure vam tise a prejicne zavcidim. byl sem pred lety a bylo TOOOOO!!!!
richard 22. 2. 2008, 08:46
Paní Roberta včera VELMI DOBŘE!!! Víc než dvě hodiny NEUVĚŘITELNĚ poctivýho hraní, včetně dokonalý návnady na Dinosaur Jr. v podobě Just Like Heaven. Při písničkách ze Seventeen Seconds sem kvičel jak podsviňče...
Job honza.krejca@gmail.com 22. 2. 2008, 07:13
cy kravo, fakt me cure rozsekali. to sem necekal ! narez jak svin. jen to ze lidi to moc nedavali me ani neprekvapilo, holt sme v cechach .. konec byl famosni, jen sem si rikal jestli az moc nesahaj do archivu (ipresto ze ho mam moc rad) ?
ad satna - holt nebyla, staci ze lidi vysolili prachy za lupen. co se s nima vic srat .. na co nakej servis ?!? mrdky medialni . ani se neobtezovali mi odpovedet na mejl, tak to bylo hned jasny jak to maj ..
p.s. 65dos sme nestihli, skoda, ale loni me beztak nepresvedcili ..
honza. hu.dba@seznam.cz 22. 2. 2008, 03:24
torr> namol v trencine. netusim co je PPT. upresnit.
-ht- 22. 2. 2008, 01:50