Vzkaz, který zde napsal Kaňas psal někdo, kdo nemá s Brnem a Vítrholcem vůbec nic společného. Aby ho za to poskákala uhnilá mrdka, když si - ubohý a slabý - neumí vymyslet ani svůj nick... Co se týče Brna, je to prdel jako každá jiná - všude žijí lidé o dvou kůrkách. Nikde to není ani lepší, ani horší. Ale o tom, že Morava je jiná než Čechy, už jen díky jazyku, kterým se tam a tady mluví, se nemá smysl ani bavit. A protože každý brání tak akorát vůni svého hnoje, bavíme se o prioritách, které nejsou vůbec schopny srovnání. Zatímco Baníku, Spartě a Slávii fandí pitomci po celé republice, vlaječku Brna v Pelhřimově neuvidíte, jsem třeba zjistil já. Proto můžu napsat: Jedině Brno! Ale já to vím, co je pro mě jediné a nepotřebuji se tím chlubit jako kyselým lízátkem v mateřské školce...
Kanas kanas@vitrholc.cz
3. 4. 2008, 10:44
Ale tak snad tam nejsou jen Květy.
zaujatej
3. 4. 2008, 10:29
Brno, Brno - hovad plno!
sleduj
3. 4. 2008, 10:25
na Brnisko nesahat! (tim tuplem ne na lidi kolem Vitrholc)
Jaryn
3. 4. 2008, 10:08
hele mě to je jedno, jen mě nasrala ta věta "nemáte právo nikoho kritizovat"... právě naopak!!! (jak se s tim kdo vyrovná je jejho věc...)
na přidala nešahat!!!
pavlík
3. 4. 2008, 09:58
Indoš - vyplatilo = šul nul. pořádals někdy koncert? děláš to tak, že pár tisíc vždycky proděláš? aha, v tom případě ty jsi ten pravý underground a co na tom, že oni na tobě vydělávají. gratuluju
nojo
3. 4. 2008, 09:32
Kluci, proč jste tady všichni tak zlí a závistiví? Co vám Markéta a Lvmen udělali tak nepěkného. Vždyť byli stejně jako my vrženi na tento svět a tak si tu hledají kousek toho svého štěstíčka. Někomu stačí zrzavej Ir, druhej chce zase švédské stoly. Vždyť na tom není nic tak špatného. Zamyslete se taky nad sebou, sami jste jistě také někdy zatoužili po makové buchtě, když maminka doma pekla jen tvarohové. I mně se to jednou stalo a večer jsem pak měl špatný pocit a nemohl jsem usnout. To prostě patří k životu ...
Mirek Dušín
3. 4. 2008, 09:10
Slavii si zjebejte klidne do nema, ale na Vitrholc a Pridalovi mi nesahat!!
Vaněk
3. 4. 2008, 08:52
lvmen tady lidně zjebejte dle libosti, ale na SLAVII mi nesahat!
aby bylo jasno
3. 4. 2008, 08:28
co je šukáte jak ježci nebo co???
dikobraz
3. 4. 2008, 04:55
máš něco proti moravákům vole? mě je líto spíš těch pražáků, co se ráno probudí a neuvidí noc z této noční seance..
a lvmen jsou normální kundy - kritizovat si je můžem jak chcem, protože
1) na to serou
2) na to můžou srát
3) je to naše právo
4) kdo a kdo a kdo to je, kdo tu ligu kurví, je to pražská slávie...sešívaný kurvy
slezan
3. 4. 2008, 02:33
prosím zařaďte toto do horských kydů...v rámci zachováni "brněnské stopy"
ing. Rudolf Brázdil
3. 4. 2008, 02:30
ahoj chtěli bychom si někdy s váma zahrát.
Annies Trip
3. 4. 2008, 02:29
Varlan, Kokotom, Šourek, Jeb... a BANÁN !!!
kaňas
3. 4. 2008, 02:27
Přijde Lilac do pekárny a ptá se: "Mohli byste mi ukrojit patku?"
joker opakovanyvtip@stalevtipem.cz
3. 4. 2008, 02:25