fakt vtipný....
Tomske
3. 4. 2008, 14:13
podívej se do předchozího čísla časopisu Muzikus....
chytrej
3. 4. 2008, 14:04
Tomske: To by mě zajímalo, jak vypadáš ty... pochlub se nějakou svojí fotkou.
pe.klo
3. 4. 2008, 13:50
pe.klo ty vypadáš jako úplnej čůůráák!!
Tomske tomske@centrum.cz
3. 4. 2008, 13:45
Rejpálek - málo ses snažil, já jsem je zažil několikrát ... občas sice s drobným zpožděním, ale nakonec "sráči z chebu" vždycky zahráli, a epochálně!
jakub.uck
3. 4. 2008, 12:15
Celkem mě pobavilo, jak tu někdo o pár stránek dále psal, že oproti Lvmen jsou třeba takoví Esgmeq schopni přijet za cesťák a pivo a spát ve smradlavým klubu. Já jsem totiž ještě nezažil, že by byli vůbec schopni někam přijet... Ale to je holt asi ten rozdíl mezi undgrndem a "profi" kapelama...
Rejpálek
3. 4. 2008, 12:04
tohle je ta moje:
http://blog.kompost.cz/up…
pe.klo
3. 4. 2008, 11:42
to mi připomíná, že správná internetová diskuze se neobejde bez ankety: "Ukaž svojí fotku".
pe.klo
3. 4. 2008, 11:35
ale pokud chceš něco fakt srandovního, tak na idnes je rozhovor s landou a jsou tam zas vtipný odpovědi typu "proti slušnejm nic nemam", "imigrace ano, ale s mírou" .... co k tomu dodat ....
http://xman.idnes.cz/dani…
taky dobrý
3. 4. 2008, 11:33
Mladík je na plese a strašně se mu tam zalíbí krásná mladá slečna.
Začne přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit,aby neudělal ostudu.
Otázka Kolik je hodin? je trapná, navíc ona nemá hodinky.
Jak se jmenuješ? To je hned na začátek vlezlý.
Půjdem si zatančit? Co by tak tančil, když to neumí.
Jak tam tak sedí,nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá
a odchází k toaletám.
Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní.
Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou dveře a vyjde z nich ona.
Zhluboka se nadechne a zeptá se:
"Sralas?"
krásnej
3. 4. 2008, 11:32
souhlasím s pe.klem internetový diskuse jsou sice většinou plný věcnejch argumentů a milejch rozumnejch lidí, ale moc toho ještě nikdy nevyřešily
spoonman
3. 4. 2008, 11:30
hovno prdel,
kdo tu smrděl,
byl jsem to já nebo ty?
hovno prdel,
kdo tu smrděl,
byly to ty lvmeni!
egon bondy (něco srandovního pro pe.klo)
3. 4. 2008, 11:30
hele, vyserte se na to, napište někdo konečně něco zábavnýho, čemu se bude dát zasmát. třeba jako byla recenze irglový.
pe.klo
3. 4. 2008, 11:22
fakt je, že když jsem lvmen viděl po tý delší pauze na tom prvním koncíku - bylo to taky na 007, tak mi přišlo, že do toho fakt šli a hlavně se to týká hvsara, ktere se prostě do těch kláves zarejval a když řval, bylo vidět, že ŘVE JAK POSTŘELENEJ LEV, naběhlý krkavice na krku, nasranej zlověstenej obličej a tak.naproti tomu teď - ty voe sorry ale přišlo mi, že tam stál jako nějakej nezúčastněnej vopařenej trouba, kterýho to očividně nebaví a měl jsem z něj pocit, že to chce mít co nejdřív za sebou a to mi vadí dost.melnick tradičně super, mirďa taky super, dáda by se měl aspoň naučit ladit kytaru před koncíkem a ne ji ladit 10 minut před našlapaným klubem, to bylo školácký, dost školácký - když už jsme u těch požadavků!!! add basa_ fakt žádná výtka ta byla nejvíc.ale třea hvsarův výkon stál fakt za vyliž prdel, ani ne za ten cesťák a pivo, o švédskejch stolech a sprše no nevim, třeba jindy, ale tenhle konkrétní večer fakt ne.a ty kecy o tom, jak jim jde jen o to, dělat muziku, ty by si měli schovat hošici na dobu, až jim to bude aspoň trochu kompaktně hrát a ne že větší část kapely šlape jako hovado a TEN HLAVNÍ ČLÁNEK je chcíplej a vysranej, to pak jde do píči uplně celý, asi by měli víc zkoušet, protože i u tý starší věci z raison d´etre tam měli taky kopance jako kráva, ale stejně jim fandim
a stejně je mám rád na prachy seru, to neřeším
3. 4. 2008, 10:52
kua, ty skvrny na slunci by měl už někdo vybělit... dělá to paseku na psychice
devi ant
3. 4. 2008, 10:51