třeťák: jasný, takhle jsem o tom nepřemejšlel (druhák) chápu,
ale jsou mnohem horší nešvary na koncertě než focení a cigára, třeba kurvy co kradou nebo kokoti co nemaj na vstupný a pak se nalejvaj u báru, když je lidskej pořadatel vpustí za podstatně menší prachy apod.
druhák
26. 5. 2008, 11:51
zakazat to na soukromy akci jde, stejne jako koureni, coz se na sedme dost dari
hu
26. 5. 2008, 11:36
jasný no
K.ba
26. 5. 2008, 11:29
K.ba: o tom, že to nikdo nemuže nikomu zakazovat není pochyb, ale mužem tu o tom aspoň remcat, když už nemáme nic lepšího na práci ...
jakub.uck
26. 5. 2008, 11:24
ježiš nadávám tu na zbytečný řešení a pak vyplodim takhle zrůdně dlouhej příspěvek. až jsem se lekl. pardon :)
K.ba
26. 5. 2008, 11:21
Já nevim proč to furt vracíte. Co tim vyřešíte? O tom žádná-ohleduplnost na prvnim místě. Vše podstatné bylo myslim řečeno v inkvizici a další věčný omílání na fóru to nevyřeší. Nehledě na to, že ,řekl bych, lidi co sem píšou nejsou z těch zuřivejch reportérů a jestli ano, tak kvuli vašim kecům rozhodně nepřestanou. Já třeba si na Dinosaurech příliš foťáků nevšiml. Ten Funghiho miniaturní foťák, nemohl tu chvilku nikoho srát. Já stál vedle a ani jsem ho nezaregistroval. Chvili jsem se taky musel divat na Mascise skrz tuhle mašinu
http://funghi815.rajce.id… ale ani to mi nijak zvlášť nevadilo. Stejně jako to když ke mě občas zavanul nějakej ten cigaretovej kouř. Akropole neni přecijen sedmička a ona ta tolerance může totiž fungovat i obráceně. Myslim, že hlavní je, že těch lidí co si koncert užívali převažovalo nad dokumentaristy. Atmosféra byla skvělá. Když jsi důkladně ponořen do zvuku, tak nějaký blejskání nevnímáš. .. no a to, že si někdo koupí foťák nebo kameru samozřejmě znamená, že je oprávněn vše zdokumentovat. to právo mu přeci brát nemůžeš (pokud teda někde neni zákaz focení)
K.ba
26. 5. 2008, 11:19
njn, to je holt o ohleduplnosti.. kazdej se holt nekdo chce vytahnout jakej ma supr novej model a jak je sikovnej a ... coz mi prijde priznacne i pro koureni na koncertech (v podobnem smyslu). driv byli v akraci napisy "dekujeme ze zde netagujete", ja bych ted uvitaval velmi podobny napisy..
kazdopadne radsi se navnadit na freedim, leta mi unikal kuli debilnimu terminu, ale letos to zkouskovy trochu oseru, takze JO!
honza. hu.dba@seznam.cz
26. 5. 2008, 11:04
a hlavně vůči kapele...
dodatek M
26. 5. 2008, 10:55
Já ne. Nemůžu tam. Grrrrr
pw
26. 5. 2008, 10:54
souhas s jakub.uckem. Stačí aby si někdo koupil mobil s fotákem a kamerou a hned nabývá dojmu že je snad oprávněn vše důkladně zdokumentovat. Výsledkem jsou pak většinou nekvalitní a neumětelské fotky a ještě horší videa. Trochu té ohleduplnosti vůči těm, kteří si přišli kapelu především poslechnout prosím...
Marek zavodskymarek@centrum.cz
26. 5. 2008, 10:54
Kdo se těší na Free Dim?
ank eta
26. 5. 2008, 10:46
Uznavam, ze v mym pripade jsou ty fotky docela na hovno. Na druhou stranu nevim, proc bych si nemoh udelat par fotek. Neco jinyho by bylo, kdybych profotil, celej koncert. To bych neudelal, protoze by me to ani nebavilo a neuzil bych si ani koncert. Takze jsem se pokusil udelat par fotek a nemyslim, ze bych moc nekoho obtezoval.
Ale jo, klidne me za to sezerte.
Funghi
26. 5. 2008, 10:46
ty uz kwa pochop, ze to porovnavat nejde
hu
26. 5. 2008, 10:45
dino dobry, ale pissed jeans stejne lepci
uz to kurva pochopte
26. 5. 2008, 10:44
To neni o modlách ale o respektu k těm, co jsou na pódiu, kterej se nijak neliší od respektu vůči ostatním pod pódiem. O jakýsi idolatrii svědčí spíš právě to fotografování ...
třeťák
26. 5. 2008, 10:28