Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nevite nekdo, proc vcera paper chase hrali jen deset minut?
prehanim 28. 5. 2008, 11:13
ales:on ale ve velkokapacitních prostorach nehraje
jakub.uck:nijak na tebe neútočím. jen poukazuju na to, že výše vstupnýho je zvůle pořádající agentury, je mylná. kongresový centrum za divadlo nepovažuju, ale sportovní hala to taky není, nebo snad jo?

"A co se týče nabídky a poptávka, tak jsi sám úkazem toho, proč je cena taky vysoká." v tomhle nemáš pravdu. mě waits nezajímá. nabízenou cenu taky neobhajuju. jen poukazuju na to, že waits mastnej byl, je a bude a důsledky z toho jsou ty, že se najdou lidi, co jsou ochotní takovej balík za něj dát. pak lidi, co je to naštve (jako jsi třeba ty) a pak ti, co je waits vůbec nezajímá. toť vše.

mimochodem tady je o něm zajímavej článek:
http://rockblock.musichal…
frody frody@post.cz 28. 5. 2008, 11:06
frody: hele, nic proti tvojí trochu svazácký obhajobě principu nabídky a poptávky, hehe, to je pochopitelně tvoje věc, kolik dáš za nějakej koncert. Ale jak s tim proboha souvisí Adam? Uniká mi něco? Nebo se nám snažíš něco naznačit? Mám se rovnou nasrat? Díky za vysvětlení...
Töhötöm uv@silver-rocket.org 28. 5. 2008, 11:04
pro frodyho: byl jsi nekdy v palaci kultury?
nez tam ani zadarmo 28. 5. 2008, 11:04
konec sem neviděl, musel sem si v bříšku nechat místo na ten druhej sekec
. 28. 5. 2008, 10:10
.: to bylo stručné...shodil Radim na konci klávesy nebo už je na ně opatrnější?
K L 28. 5. 2008, 10:08
vynikající
. 28. 5. 2008, 09:58
na sedmičce...sorry, písek v klávesnici
K L 28. 5. 2008, 09:53
jaká byla včera na sedmička Ema?
Karel Loprais 28. 5. 2008, 09:52
třeba ty vydělaný prachy cpe postiženejm dětem
http://www.looktothestars…
f. 28. 5. 2008, 09:44
vyprodanej bude hned, dyk je tam mist jak na sedmicce. tom waits se boji davu, jinak by hral treba v sazce.
KO: morava je v tomhle uplne na picu, vim.
ales 28. 5. 2008, 09:41
Honza -na to se zeptej frodyho, já jsem tady projevil podezření, že je to práce agentury, ale on mi opáčil, že "je to pěkná kravina" a že waits má takovou filosofii ...
jakub.uck 28. 5. 2008, 09:35
Takovou poznámku k tomu Tomu Waitovi. Myslíte si, že kdyby nechtěl skoro žádný peníze za koncert, tak by v kongresovým centru stál lístek míň? Já myslím, že jedinej rozdíl by byl, že by lístek stál stejně a kapsu by si namastila pořádající agentura... Uvidíme za jak dlouho se koncert vyprodá.
Honza 28. 5. 2008, 09:32
richard: přesně o tohle mi jde, souhlas.
jakub.uck 28. 5. 2008, 09:22
kazdopadne umelec, ktery povazuje za zcela bezne mit takhle premrdane ceny za koncert, vi o tom a schvaluje to..... takovy umelec u mne osobne hodne trati ze sveho kreditu a prestavam k nemu pocitovat respekt, i kdyz tvori to, co tvori.... bez do haje mily tome
richard 28. 5. 2008, 09:21