děcka, Sedma není nekuřáckej klub, ale když je nekuřácká akce, tak nějak přirozeně se to respektuje (Kylesa/Baroness např., jestli si dobře pamatuju) Jinak je fajn, když s cigárem jde člověk aspoň na bar, nebo dokonce ven.
Zákaz zákazům! pnt
26. 5. 2008, 16:28
honza: podle mě se to hodně zlepšilo, i když samozřejmě záleží na jaký akci, nějakej ten buran se asi vždycky najde, ale to zlepšení je fakt vidět. Hodně lidí si pak zapálí po koncertě, ale při koncertě fakt jen ty největší troubové a těch je na sedmě čim dál míň ... teda aspoň takovou mam zkušenost, fakt je to teď podle mě lepší (naposled sem byl na mönster+cursed).
jakub.uck
26. 5. 2008, 16:17
Já chci taky hlídat autobus!
R.
26. 5. 2008, 15:30
A dneska na 007: ANNIHILATION TIME!!!!!!!!!!!!!
Aran uv@silver-rocket.org
26. 5. 2008, 15:04
V půlce setu mezi dvěma songama jsme s Pintem slušně poprosili dva nejagilnější fotografy/kameramany v první řadě, aby to trochu omezili, že už určitě mají fotek dost. Respektovali to. Taky mě jako fanouška trochu ruší to strkání blesků až na pódium. Každopádně díky za to, že jsme mohli v květnu zvládnout tři koncerty v Akropoli. A velkej dík Sobovi za hlídání autobusu Dinosaur Jr. přes noc - doživotní vstup zadara na SR akce tě nemine!
Aran uv@silver-rocket.org
26. 5. 2008, 15:04
jakub.uck, K.ba: ze se na 007 nekouri? to asi chodim na jiny koncerty.. je mozny, ze treba vetsina ne, ale zapali si jeden, pak dalsi 3 jeho kamosi, vsimne si toho dalsi a tak si taky zapali, aby nahodou nezustal pozadu .. proto mi pride jako blbost argumentace, ze slusnych lidi je vic, takze je to oka. kdyby nebylo tak to uz bych se na to raci vysral. zkus taky pochopit, ze treba nekomu to FAKT nedela dobre na oci, nos, plice .. nepral bych ti to. (kazdopadne nemluvim vo zakazu, to by beztak automaticky kazdej ignoroval)
honza. hu.dba@seznam.cz
26. 5. 2008, 15:00
to diky: co šílíš pádre, kdyk to byla šlupka do hlavy jak blázen! a navíc po tak dlouhý době děti deště a ještě s kovovou rytmikou.... no to mě poser záda hele, estli tohle nebylo geniální!
dav
26. 5. 2008, 12:57
Richard: jj..dva akordy - Dmi a C.
ironii chapu, jen jsem chtel rict ze ta ohleduplnost jaksi vymira a nelibi se mi nazor "no a co".
Marek
26. 5. 2008, 12:48
hu: jenže to, že se na sedmě nekouří, pokud se nemýlim, není výsledek nějakýho zákazu (což bych považoval za velikou chybu), ale je to prostě důkaz rozumu a ohleduplnosti těch, co na ty koncerty choděj, což je podle mě hrozně fajn...
jakub.uck
26. 5. 2008, 12:44
Marek: dopravni znacky, ukazujou nam cestu, my po ni jedeme, radostne a bez protestu.......
tuhle ironii ale prosim neber jako rypani do zasad obycejne slusnosti, jako je treba ohleduplne jezdeni v aute atd
richard
26. 5. 2008, 12:40
To je přesně o tom. Tady jsme prostě zvyklí si říkat "no a co". Viz kouření na zastávkách, rychlost na silnicích, ...
Marek
26. 5. 2008, 12:35
Taky je to na listkach na snad vsechny festivaly.
No a co?
26. 5. 2008, 12:27
Na lístkách do Akráče je vzadu mimo jiné napsaný, že je tam zákaz fotografování. Na lístkách z Ticketpro jakbysmet.
R.
26. 5. 2008, 12:20
a hele - blog z turné Dino!
http://www.noelatthecontr…
kdo to pise?
26. 5. 2008, 11:57
no jasne pissed jeans - totalne vyhajpovana kapela o ktery ted bude par tech zasvecencu vykladat jaky to bylo uzasny a jakej to je desnej kult. ten koncert byl ok ale to je vsechno
diky
26. 5. 2008, 11:52