jakub.uck: tak to je fakt v poho... on proste jen rek, ze nekteri lidi to maj hozene do takoveho androse, ze treba poradani akci v akropoli, vydavani desek, ktere maji pomerne velkou (zaslouzenou) medialni podoru atd... berou uz jako ten establishment, coz je samo hovadina, ale jejich vec... v tom fakt nic zleho nehledej.......
K!: ja myslel, ze tam k nejakymu jebani doslo, ale byla to celkova mejlka, za kterou nemoh nikdo tady z prispevatelu dnes.....
the end
richard
3. 6. 2008, 13:42
HB -já nemluvil o Jindrákovi (byť je to jeho citát), ale o klusákovi, kterej ho použil. Nemužu si pomoct, ale nemyslim si, že by většina čtenářů Respektu znala SR. Problém jsem viděl právě v tom, že tam vlastně nikde nebylo (byť třeba jen jednou větou) vysvětlený, co je SR zač, jaký vydává desky atd. Prostě jen zmínka v citátu. Z toho důvodu mi to přišlo divný a od autora článku do jisttý míry překvapivě neprofesionální... Ale nechme toho, přiznávám, že můj příspěvek by zasloužil razítko "paranoidní blbost".
jakub.uck
3. 6. 2008, 13:41
jakub.uck: podle myho nazoru jsou tam Silver Rocket zmineny zcela evidentne jako priklad v soucasnosti nejviditelnejsiho nezavislyho labelu (samozrejme nejen kvuli deskam, ale i cilym promoterskym aktivitam), zatimco treba na zacatku avizovany Indies uz dneska svym ryze profi pristupem pusobi dojmem firmy. Josef Jindrak se pak na to diva z uhlu pohledu nekterych diy zapalencu, od kterych tam ma ruzny samopalny edice, pro ktery je uz i level, na kterym fungujou SRR, prilis vysoko. jinak mas ale pravdu, ze pro nezasvecenyho to pusobit vselijakym dojmem, ale zamer bych v tom nehledal.
oves
3. 6. 2008, 13:37
já jsem taky spotřebytel
třeba pytel
3. 6. 2008, 13:25
tak: Bezra do toho netahej.
R.
3. 6. 2008, 13:24
jakub.uck:
Já si myslím, že Jindrák použil SRR jako příklad úspěšnýho nezávislýho sdružení, co vydává desky a pořádá koncerty. Pakliže si obyčejnej spotřebytel vybaví úspěšný nezávislý atd., vybaví si nejspíše SRR. Proto Jindrák použil právě SRR, páč se o něm hodně mluví.
HB
3. 6. 2008, 13:21
metallicu už si viděl, bež na antikaroshi
žurnál
3. 6. 2008, 13:08
ja respekt nectu, ja ctu blesk a mladou frontu
a dneska jdu na metallicu
3. 6. 2008, 12:36
klusak je leda medialni mrdka - stejna parta jako vlcek, vlasak, bezr a tyhle kokotoni
tak
3. 6. 2008, 12:36
HB a Aran: Jasně, toho pána mam taky hrozně rád, dycky se s nim dá o věcech, co má v krámu, krásně pokecat ... ale podívejte se na kontext toho článku, ta zmínka o Silver Rocket jako o establishmentu tam vůbec nedává smysl (byť je to pravdivý výrok). Proč zmiňuje právě tento citát o SR? Vždyť v celym tom článku se o SR vůbec nemluví a co je podstatný- čtenář, kterej ten label konkrétně nezná (a nemyslim si, že by většina čtenářů Respektu znala SR, byť se o něm v Respektu občas něco objeví), tudíž vlastně nemůže chápat smysl toho výroku -a myslim, že klusák je natolik zkušenej žurnál, že by takovou chybu neudělal omylem... Z toho důvodu sem to pochopil spíš jako klusákovo rejpnutí, jinak na tom nic špatnýho neshledávám...
jakub.uck (paranoidní)
3. 6. 2008, 12:34
Přesně tak. Josef Jindrák je borec, ten článek je hezkej, a Silver Rocket samozřejmě JE nepřijatelnej establishment, hehe...
Aran uv@silver-rocket.org
3. 6. 2008, 12:08
No, taky mně to nepřijde jako nějaký rejpání a jebání. Od nikoho vůči nikomu...
HB
3. 6. 2008, 11:35
to HB, richard: „Jde o to, koho chcete ještě pokládat za samovydavatele,“ říká vedoucí (kamenného i virtuálního) obchodu Josef Jindrák. „Pro některé tvůrce je nepřijatelným establishmentem už i label Silver Rocket.“ Když se tak rozhlížíte po kartonových obalech, ručně kolorovaném designu, provázky omotaných dílech a číslovaných sériích, zdá se opravdu disk v plastu s tištěným bookletem jako něco archaického.
http://www.respekt.cz/cla…Žádný rejpání, jebání apod. Nic kvůli čemu by tu měly vznikat další protiklusákovský nálady...
K! jan@klangundkrach.net
3. 6. 2008, 11:28
Taky by mě ten odkaz zajímal...
HB
3. 6. 2008, 09:48
jakub.uck: mas nejaky odkaz kde klusak jebal do manuzia? dik
richard
3. 6. 2008, 09:05