Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
jakub.uck: nevím jak tebe, ale mě by fakt nebavilo číst imrvére jenom o tom, co už dávno znám. A nepotřebuju, aby mi každý neznámý pojem někdo dopodrobna vysvětloval... Čtenář Respektu neví, co je to SRR? Tak hlavně, že už (z toho článku) ví, že něco takovýho exituje. Copak je problém, když mě to zajímá, si to dneska vygooglovat?
Třeba v takových Lidovkách taky dřív Vizina nebo dneska Apačka zmiňujou Silver Rocket a nemaj potřebu po 150. vysvětlovat, co to jako kua vlastně je... A pochybuju, že by bylo víc čtenářů Lidovek než Respektu, kteří ví, o co go.
ten kyselej voe 3. 6. 2008, 14:52
hele...tak ten článek napiš. myslím že pokud bude dobrej, respekt ti ho otiskne. a bude to!
marek 3. 6. 2008, 14:50
honza -já čtu klusákovy články v respektu celkem pravidelně a přeci jen mám pocit, že se častěji pohybuje v trochu jiném poli alternativy -když naposled vyšel článek na tohle téma, psalo se tam o tom, že Radiohead vydali desku na netu a že velký labely jsou v prdeli a pak tam byl i článek o kopírování hudby (teĎ jsem smíchal dohromady asi 3 články a je možný, že ne všechny psal klusák). Problém je možná v tom, že mezi těmahle článkama a tim, o kterym tu hovoříme, měl bejt ještě jeden, kterej by třeba ukázal, jak fungujou malý nezávislý labely u nás nebo i kdekoliv jinde ... pak by to dávalo mnohem větší smysl i pro lidi, který se v tý oblasti jinak nevyznaj (a jinak trvám na tom, že většina lidí, co čte respekt, SR opravdu spíš moc nezná -vycházim ze zkušenosti svejch známejch, kamarádu atd.).
jakub.uck 3. 6. 2008, 14:22
ha tak už to napsal ten kyselej voe.
Honza 3. 6. 2008, 14:11
ty vole... ja bych taky netvrdil ze Klusak je mrdka. Nejsem jeho zastance, ale uz jen fakt ze zna SR a docela se i snazi propagovat rekneme "nezavislejsi" hudbu mi docela prijde sympaticky. Stejne si vzdy vsechno poslechnu sam a nejaka recenze je mi v závěru stejně u prdele...
Marek 3. 6. 2008, 14:10
jakub.uck: Podívej se na to z druhý strany. Pokud už je SRR považován za jakýsi "Establishment", jak je v článku psáno, tak také je předpokládáno, že čtenář, který čte tento článek, asi něco bude vědět, co to je Indies, SRR apod. A proto není třeba vysvětlovat kdo ty nej péra jsou.
btw. A taky předopkládám, že pokud někdo čte Klusákův článek, tak ví něco o zdejší hudební scéně. A kdo nezná, tak je prostě špatná cílovka. Já se taky nekoukám v televizi na zprávy, protože nejsem určená cílová skupina.
Honza 3. 6. 2008, 14:10
voe tady se nadělá kvůli troše skrytý reklamy... děte radši na pivo
ad adviser pnt 3. 6. 2008, 14:07
Jasně! Všichni čtenáři Respektu jsou naprosto totálně vymatlaní ignorandi a rozhodně žádný z nich nikdy o Silver Rocket neslyšel a to hlavně proto, že o SRR v Respektu nikdy nikdo nepíše (a už vůbec ne žádný Klusák!!!), takže je jasný, že když už se tam jednou (poprvý v životě) o Silver Rocket zmíní, tak to má být jako strašlivá pomsta za vyfuckovanou petici.
Jo, přesně tak to je... jak taky jinak, žejo.
ten kyselej voe 3. 6. 2008, 14:04
me to prijde jako stejna medialni klika tech "osvicenejch"
takk 3. 6. 2008, 14:00
tak: hazet pavla klusaka, kterej na vlastni pest patra a ve velkem propaguje zajimavou muziku napric ruznyma subkulturama, do stejnyho pytle treba s vladimirem vlasakem, kterej uz spoustu let pise jen o tom, co mu vnuti na firmach, mi prijde krajne nefer.
oves 3. 6. 2008, 13:56
klusak je humusak
rejzek 3. 6. 2008, 13:55
R. -když řikám, že je profesionál, neznamená to, že ho ještě považuju za dobrýho autora ...
jakub.uck 3. 6. 2008, 13:55
Nevim, co na tom Klusákovi vidíte profesionálního. Dost autorů, třeba z Freemusic, ho hravě strčí do kapsy.
R. 3. 6. 2008, 13:53
žurnál: nevis kolik je dneska vlez do toho ruzovyho zamku? d
honza. hu.dba@seznam.cz 3. 6. 2008, 13:49
oves -jasně, souhlas, kdyby to vyšlo v nějakym hudebnim periodiku, tak neřeknu ani slovo, ale v Respektu mi přišlo divný říct někde "label Silver Rocket" bez toho, aniž bych v předcházejícím nebo následujícím textu neřekl alespoň jednou větou, co je to SR zač ... problém je teda právě v tom, že si myslim, že čtenáři Respektu to asi nemužou uplně pochopit, byť ta věta je ok (a ještě jednou zdůrazňuju, že to vubec neni věc Jindráka, ale toho, jakým způsobem byla věta použita v textu) ...no a klusáka zkrátka považuju za "profesionála", a proto mě udivilo, že to tam takhle plácnul a dal jsem si to dohromady s jeho vyfuckovanou peticí =moje paranoia
jakub.uck 3. 6. 2008, 13:46