Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
videli ste nekdo noc s andelem? byli tam tihle volove www.charliestraight.com , jejich basák v růžovým triku s transvestitním che guevarou nebo co to bylo se tam ohrazoval, že nejsou žádní měkouši... no posuďte sami... a hlavně hláška roku jejich zpěváka nebo co to dítě bylo zač:

"naši největší kámoši, co nám pomohli, jsou lidi z bandzone.cz" (asi 5x během každého vstupu)

wow
vůl 6. 7. 2008, 18:45
co s tim ma co delat kofola? kofola je v pohode.
pepsi? 6. 7. 2008, 18:37
Vzhledem k tomu, že většina kapel si za to hraní tam zaplatila tak tam asi zůstanou i jako normální návštěvníci. Navíc silně pochybuju, že si kuli tomu bude brát někdo dovolenou, aby ji trávil zrovna tam, takže přes tejden bych to šacoval dos cool akci, kde potkáte jen lidi co maj prázdniny. Cílovka jasná. Doufám že bude dost kofoly pro všechny.
pw 6. 7. 2008, 17:54
hehe:

fakturační údaje: Kultura pro život o.s. – Culture For Life
Registrace na ministerstvu vnitra pod č. j. VS/1-1/69560/07-R
IČO: 22 69 29 59

ta sestava je úžasná - asi tak každá dvacátá kapela je ne snad dobrá, ale řekněme poslouchatelná, zbylých 19 ani to ne... fakt doufám, že tahle švanda, přesvědčující lidi, že mají jet po 14 dnech na to samé místo, organizátory položí...
kultura pro život 6. 7. 2008, 17:29
Myslim, že RfP je slabej odvárek oproti tomu co hradečáky čeká na Šťastných dnech http://www.happydays.cz/
pw 6. 7. 2008, 16:43
tyvoe tak jsem se dostal na rfp... nakonec to vyslo zadarmo, a sel jsem tam jen kvuli massive attack, davat za to prachy, to bych sel radsi s kamaradama do hospody, ze jo, jako typickej cechacek... no a tyvoe a ted teda jako voni hrajou a kdyz se zacinam dostavat do toho transu (coz pro me nebylo tak jednoduchy... bez drog) tak do me zacne zezadu prirazet (nevim jak jinak to poslat) nakej vozralej dement, kterymu prave dohrali kabati. ok, posunu se o kousek vedle. a to byste nerekli, dalsi dement.
uz jsem se jednou zarek, ze na zadnej velkej festak uz nikdy nepudu, v tomhle pripade aspon muzu mit radost, ze jsem vochcal poradatele. eh.
zas nakej nasranej 6. 7. 2008, 15:42
mně to přijde přesný. v tomhle případě opravdu není potřeba chrlit pseudovtipnosti = škoda slov.
a co se týče hvězd za zenitem - a) to je snad úplnej čecháčkovskej mor, dělit kapely na ty "za zenitem" a na ty "svěží-supr-aktuální" b) to jak se letos všichni pisálci mohli potrhat, aby zdůraznili že hadouken za zenitem NEJSOU a že tudíž PROTO je ta láskyplná planeta jasně nejlepčí než všichni ostatní, je hnus snad mnohem větší, než celej line-up RFP
fst 6. 7. 2008, 14:17
tak z inkvizice na "rockfór" se dalo vytřískat o dost víc... tohle je hodně slabý.
mě teda nejvíc vždycky sere (a to prakticky na všech festivalech), že za headlinery a údajné zahraniční "hvězdy" vyhlašují kapely, co jsou 20 nebo kolik let za zenitem
rock for purple 6. 7. 2008, 13:57
tesim až všichni chcípnou
uz se 6. 7. 2008, 13:07
uz se tesim na hudebni servery a jejich reporty z rock for people. RFP den prvni, den druhy, den treti, RFP ve fotografiich den prvni, druhy, treti. celej tejden nebudu cist nic jiynho, jupi!
aneta 6. 7. 2008, 12:34
budejice garantuji ze deti deste rovna se vrchol vecera a taky zdejsi klubove sezony na dlouho dopredu stop ty vole stop
2075 stop 5. 7. 2008, 22:37
goethe propadnul do TARtaru?
Mark Question 5. 7. 2008, 21:20
http://www.last.fm/music/…
reTARrd 5. 7. 2008, 17:04
strejda: kurva, to mě sere - děcka mě (nás) všude předběhnou...ale v neděli vám to vysázíme, to se zas jako nebojte, he ehe.
tak něch tedy žije rock´n´roll, teda vlastně NOISE, no.

jo a žádný zejTAR, ale když už, tak TAR!
V8k 5. 7. 2008, 05:10
http://bandzone.cz/fan/pr…
co to ten pan povida? 5. 7. 2008, 00:08