Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
http://www.silver-rocket.…
odpoved 7. 7. 2008, 09:56
....DYSE naštěstí nebrali vážně varovný maily, přicházející na jejich label, že tentokrát do Čech jezdit nemají, protože akce 26.6. v Praze a o den dýl na Lokti dělá "nějakej blázen" a že na ty koncerty stejně nikdo nepřijde atd. Ty maily jim posílali pánové z jednoho nejmenovanýho českýho labelu co vydává spousty parádních kapel a dělá spousty parádních koncertů (např. 26.6. v Praze Cult Of Luna - že by kámen úrazu...?). Přitom "pořadatel těhle dvou koncertů" kterýho záměrně nejmenuju, protože o to nestojí a nechce se pouštět do nějakejch nesmyslnejch bojů chtěl udělat koncert Dyse na Lokti a oni ho poprosili, jestli by jim nesehnal ještě nějakej koncert v Čechách - naprosto běžná a logická věc, takže nevidim jedinej problém. Tak si pronajmul sedmičku a koncert tam udělal. Poté začal bejt důrazně upozorňován ve smyslu toho, že "tohle je jejich kapela" tak se jich měl nejdřív zeptat, DYSE tady přece dělaj ONI a že se ještě přimlouvali za kapelu, v kterej pořadatel hraje, aby hrála na sedmičce nebo kde s nějakou cizí kapelou, a to že teda ted nepude, že mají útrum atd atd atd. Nevim co tim pánové sledovali, jestli jim vlez do hlavy už taky byznys nebo prostě koncerty tohoto ražení už v Praze maj právo dělat jenom oni (tyhle dvě možnosti se vlastně vzájemně dobře podporujou...), ale každopádně je to velkej hnus a pro mě velký zklamání. Kdyby byli Dyse natolik "jejich kapelou" tak by jistě pořadatele s díky odmítli s tim že mají tady domluvu s těmahle pánama, ale oni sami nad touhle situací kroutili hlavou, s tim že si prostě rádi zahrajou a tim to pro ně hasne....Pánové, do prdele kde to sme??? Mimochodem - koncerty se povedli, kapela byla spokojená - to je k nasrání co?
co to 7. 7. 2008, 09:51
to pnt: mně se Lábus Chiefs líbili. Možná to bylo tím, že do 3 songy měli hroznej zvuk. Možná i tim lijákem co?hehe
Hugoooo 7. 7. 2008, 09:00
Ad inkvizice: taky často chodím na koncerty kapel aniž bych slyšela jedinou desku a jdu tam ze zvědavosti. Je na tom něco špatného? A nebo můžou na koncerty chodit jenom ti, co mají naposlouchanou minimálně polovinu diskografie koncertující kapely? Tys nikdy nebyl na koncertě kapely, kterou jsi nikdy před tím neslyšel?
Btw dostala jsem zadara listek na Colours of Ostrava a tak tam jen tak ze zvědavosti půjdu a pravděpodobně se tam s těma príma lidičkama v pohodě ožeru a zhulím... Inkvizici na mě.
Darina 7. 7. 2008, 08:41
hele, já si RfP užil (škoda jen, že jsem měl sračku jak prase). Viděl jsem offspirng, mám z toho radost, protože je hezký vidět nějakou zahraniční hvězdu a mrdat že to není androš...nejvíc jsem si užil elektricky. Vyhulil jsem si mozek, ožral se předraženým bírem ale bylo to fajn.
Předpokládám, že po přečtení mého příspěvku na mě mrdne někdo inkvizičku, protože si užívám mejnstrýmovýho festu ale já na to jebu.
crack 7. 7. 2008, 07:39
S těma kecama a věčnejma stížnostma už to tady trochu přeháníte, to je fakt děs... Kdo chce psa bít, hůl si dycky najde, co...
jeden klidnej 7. 7. 2008, 02:00
to je ta co prca bugrr?
nebo jina? mam zmatek 6. 7. 2008, 22:29
x-purple : hele, jestli mas problem s nazareth nebo offspring, neni to muj problem, ale tvuj. nicmene nikdo nerikal "at zijou", otazka znela: "jakej je rozdíl mezi vyčichlou sračkou a aktualni sračkou?"
a nebo ješte líp "mezi out kapelou, která kdysi za něco stála a aktuální kapelou, která nikdy za nic stát nebude"?
jinymi slovy - kdybych nahodou byval jel na letosni LP, tak bych tam sice jel hlavne kvuli deverovce, ale kdybych si mel vybrat mezi hadouken a bad religion, sel bych rozhodne na ty "vyčichlý starý pány"...

jinak o gaia mesiah se šušká že se fakticky rozpadly odchodem zpěvačky ke skyline a jen jejich poněkud duchem jednodussi bubenice to jeste netusi....
fst 6. 7. 2008, 21:59
Jsou tu tací, co marně čekali na tričko se Sandokanem (to je takovej ten Che Guevara po bengálsku) a až ho po letech dostali, tak ho nechtěli nosit, páč už to bylo těžce out? Založíme klub?
stará páka 6. 7. 2008, 21:50
voe ale dneska už ti 11 přece není a jim už vůbec ne... a je trochu rozdíl mezi legendou a vyčpělou sračkou
XXX purple 6. 7. 2008, 20:16
voe na offspring mi nešahej! v 11 to byla rebelie jak svine
voe 6. 7. 2008, 20:12
fst: jasně, ať žijou neaktuální kapely "za zenitem"! Ať žijou Offspring, Nazareth a Gaia Mesiah!
X purple 6. 7. 2008, 20:04
happydays dělaj Krišnovci. Jinak Helmet na RFP až nečekaně parádní, P.H. milej a potěšenej ohlasem, lidí konkrétně na ně bylo taky dost. Bohužel jsem se nechal přemluvit a počkal na kaiser Chiefs - a pokud jste někdy viděli L'Point na podiu po nějakým těžkým tahu, troufám si říct, že takhle špatný jsme nebyli. Možná se zlepšili, ale já odcházel během třetí písně, mrdka
pnt 6. 7. 2008, 20:01
pepsi?: No kofola nic. Kofolu mám rád. Nenapadlo mě zrovna žádný lepší nealko pití, protože pochybuju, že tam bude moc lidem přes tejden přes osmnáct.
pw 6. 7. 2008, 19:31
che guevara byl spravnej chlapak, zadnej transvestita
hajzle 6. 7. 2008, 18:57