Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
majty: já ne
pnt 10. 7. 2008, 10:01
Martina: hele, jdi s tím už do prdele laskavě
pnt 10. 7. 2008, 09:59
Elvis Kostra: krása!
Hugooo 10. 7. 2008, 09:59
to je ta okurkova sezona nebo co, cela kauza dyse mi prijde jako clanek o tom ze zenska nasla v podprsence spiciho netopyra. takovej vyslech arana jsem jeste nevidel, jenze zadny pro me dulezity info tu neni, treba, kolik meri, vazi a jak ma dlouhy pero v klidovce a v akci. kauza stylu ticha posta a na konci patracka kdo se kde preslechl. to samy mistr travnicek...
ales 10. 7. 2008, 09:45
a jeďte na OBSCENE EXTREME!!!!
neřešte píčoviny volové 10. 7. 2008, 09:43
to je zvláštní, jak na sebe sou lidi na netu jiný než by byli v reálu
majty 10. 7. 2008, 09:42
Jezis, co je tohle za aféru. Pár děcek se rozhodlo udělat koncert DYSE a ted jsou hotový z toho, ze se SRR "informovali" na to, kdo ten koncert teda dela. Co kdybyste to brali tak, ze kdyby sem loni SRR DYSE nedotahli, tak by tady o nich skoro nikdo nevedel, hmmm? Treba
nebudte trapny a uz nekricte parchanti 10. 7. 2008, 09:30
Václav Trávníček

Ono psát pro musicserver, to už mluví samo za sebe, že jo... Ale dobře, pokud má někdo tohle český internetový "bravíčko" rád, neberme mu to … Nicméně všechno má svou hranici, kterou dokáže překročit i nýmand s vkusem patnáctiletý holky (My Chemical Romance, RHCP, Gwen Stefani, U2, Robbie Williams, atd.).

Pisálek, s největší pravděpodobností ještě zapšklej studentík, Vendelín Trávníček, si inkvizici vysloužil za svůj nehoráznej brekot „Rock For People trochu jinak“. Takhle nějak vypadá aplikovanej syndrom bezvýznamnosti. Nesmysly psaný žargonem uplakanýho smrada, kterýmu vzali lízátko. Falešnej důraz na vlastní profesionalitu a diletantství všech ostatních. Chlapec má evidentně velký novinářský zkušenosti ze zahraničí (nebo že by to byly spíš ambice??), vždyť je to taky „exterňák mf Dnes“, a tak nám neváhá naznačit, jak jsme tady všichni ještě sto let za opicema. A to všechno jen proto, že je tak šikovnej, že neumí najít novinářskej stan, nějaká paní se tam na něj špatně podívala, sekuriťákům byl (pochopitelně) u zadku a aby toho nebylo dost, spadlo mu při bouřce wifi(!!!). Náladu mu asi nespravil ani poslech oblíbených Kaiser Chiefs, a tak se tuhle svoji úžasnou zkušenost rozhodl sdělit světu. Upřímně děkujeme.

Vendelíne, seš fakt talent, povedlo se, teď už o tobě víme. Až zas budeš jako štika český žurnalistiky někdy brázdit naše a světový festivaly a někde na louce si třeba sedneš do lejna, neváhej nám o tom napsat a postěžovat si, případně na někoho veřejně zanadávat, my si to rádi přečteme. Bezvýznamnejch nýmandů s egem Napoleona není na českym internetu nikdy dost!

(Elvis Kostra)
příspěvek do inkvizice 10. 7. 2008, 09:24
ad Dyse - njn, obcas se vyplati nefuckovat bandzone, alespon pak clovek vi, kdo dela Dyse a nemusi delat rozruch...a udela nekdo Aussitot Mort mimo Fluff??
Martina 10. 7. 2008, 08:54
ja jsem v nedeli videl slayer a bylo to bozi!
keith moon 10. 7. 2008, 01:24
a ja piju panaky u kompu, jsem osamelej a sedivi mi vlasy.
taky dost dobry 10. 7. 2008, 01:20
Panove, tyhle stranky jsou vazne dost dobry! Zije to tady, to jo. A tech rozjetejch temat - radar, kauza ikebara, musicserver, rfp.. fakt vic nez sdostatek chytrejch kecu. Tak bych taky neco pridal - muj dik patri SRR jak za ten nedavnej, ale hlavne za listopadovej koncert Enon v Plzni. Bylo to super!
krep 10. 7. 2008, 00:41
vsimavej: "youtube.com/watch?v=Gm4MX… tak už je mi jasný, kde si josh homme půjčil ten svůj hlásek
všímavej
1. 6. 2008, 21:49"
---
jak se jmenovala ta kapela? video uz je smazany.
diky 10. 7. 2008, 00:00
deska.... roku?: Mame. Chaaa
pw 9. 7. 2008, 23:32
NO TY KRAVO UZ MATE NOVY MADE OUT OF BABIES???????? tak si to sezente, je to peklopekel
deska..... roku? 9. 7. 2008, 23:15