ales : sem na tebe zvědavej čoveče. v backstagi máš pak na svý méno napsanej dvojitej sojovej párek...
marek
7. 12. 2008, 15:56
metal = osvícení
w
7. 12. 2008, 15:36
pico voe marku, vildovi narvu mikrofon do ritky, takze v olmiku zadny problemy se zpevem nebudou. az skonci vilduv set tak do nej pak bude zpivat ultra a pak igor. to bude parada, uz se tesim. jen bys mohl zacit delat akce v dobu kdy ten tvuj posranej nekniratej zvukar muze a nema jiny zajmy. jo a mam pocit ze je pravej cas vytahnout tricko root hell symphony
ales
7. 12. 2008, 15:34
tak když tátové zpívaj synům, místo čtení, před spaním : "nenavidím tě, přísahám" ....se není čemu divit žejo
rokeťák
7. 12. 2008, 15:10
jasne, ted je to sppis blbstvi rikat, ze uz v 10 sem sjizdel unsane... jenze je dost mozny, ze nase decka uz tohle rikat budou, no neni to krasa?
jirka
7. 12. 2008, 14:24
jen si prostě myslim, že dopad 3sester na pubescenty byl celkově pozitivní ... nirvanu jsem vždycky nesnášel a ani teď to nemužu slyšet, tu u nás na ZŠ dycky poslouchali hrozný pozéři, tak asi proto no more nášivky a vytahaný trička nirvana.... a offspring, to byla pro mě dycky spíš záležitost hitparády eso ... 3sestry mi tenkrát v porovnání s tim přišli jako androš, i kvluli zvuku, co měli, i když je to teď samozřejmě zní směšně ...
jakub.uck
7. 12. 2008, 13:53
dneska
DOPPLeR (france - mathrock)
+
Psychedelický Flákač na Odstřel (Avant-Garde)
klub VELBLOUD
budějice
100káčé
!!!
P.S.
OTK maji výbornou bubenici!!!
opravdu...
reklama tak trochu
7. 12. 2008, 13:51
a me zas Nirvana
pic do palice
7. 12. 2008, 13:28
lou fananaek heil: máš recht, ale zase aspoň tam tomu Magorovi přišlo jako aspoň trochu divný, že tam na Krátkej proces všichni heilovali..... třeba Landovi to bylo jedno totálně
ten fafánek voe
7. 12. 2008, 13:27
to mě k punku přivedli The Offspring, žádné posrané sestry.....
ten fafánek voe
7. 12. 2008, 13:24
že fanánek byl v mládí pěkně blbej, je asi pravda, jenže on z toho podle všeho narozdíl od landy nejspíš vyrost a nepromítá to do svý tvorby ... je asi pravda, že spolu kamarádili, ale 3sestry se myslim s orlíkem nedaj porovnávat i co se týče dopadu jejich hudby ... na druhou stranu je pravda, ře takovýhle výroky tam byly a že v tý době asi byly rasisti a to je nepochybně velká skvrna na jejich minulosti ... přesto si ale myslim, že hudba 3sester kdysi přivedla (a myslim že i dneska ještě přivádí) spoustu adolescentů, i mě, k punku a žádnej rasismus sem z ní tenkrát necejtil (i když v některejch textech třeba skrytej byl), proto ta nostalgie...
jakub.uck
7. 12. 2008, 12:27
jakub.uck:"kratkej proces, bezvadna kapela...." ... "druha deska orliku je mnohem lepsi nez prvni, uz je takova vyjasnena, zadny schovavacky jako alib agil, vsechno natvrdo, cikani a vsichni tihleti smejdi"
lou fananek heil
7. 12. 2008, 12:11
to já jsem v desíti už dávno poslouchal unsane nebo jesus lizard.
já
7. 12. 2008, 11:30
Tři sestry z tý doby maj svý kouzlo. Samozřejmě, že s tim, co se z nich teď stalo, už to nemá nic společnýho, ale ty první věci určitě měli něco do sebe
http://www.youtube.com/wa… ... a myslim, že když je člověku takovejch 12-15, tak je to správná volba, i když mi tu jistě někdo namítne, že už od deseti let poslouchá unsane a jesus lizard ...
jakub.uck
7. 12. 2008, 10:45
Tři sestry,to je dechovka. V tom samym roce vyšli HNF. Nejlepši punkrock co tady byl,je, a obávám se,že i bude.
bída
7. 12. 2008, 07:04